Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

evet cnm anestezılı olacak. bilmıyorum kı öyle dediler.7-8 saat aç olacakmısım.
anestezili ise aç olman gerekir aynı ameliyat gibi hiç korkma cnm bişi hissetmeyeceksin endişe etmene gerek yok biz bu yola baş koyduk ne acılara dayandık inanki bebek özlemi acısının yanında hsg acısı solda sıfır kalır:) ben her acıya razıyım yeterki bebeğim sağlıkla gelsin

ilkkez bayılacagım. bayılmaktan korkuyorum
ama dediğin gibi yeter ki sağlıkla dogsunlar.
üzülme lütfen ben çok ınanıyorum olacagına.
hepimiz müjdelicez burdan.

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 24
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 24
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 24 okundu
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 24
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 24
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 24
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 24
  9. -> 02.11.: blueblueEyes -> 24
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 25 okundu
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 24
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 55 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 24
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> mazeretli
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 126
Eksik: 187
Kumbara: 60

kızlar ne cok sohbet etmişsiniz maşallah 35 sayfa okudum
E-brulim bu arada benim adım da tuğba
Ekledim ismini Tubisim canim sana dua sayisi yazmadim mazeretliydin diye, okursan bildirirsin eklerim.

Günaydın hayırlı cumalar kızlar 55 tane okudum canım ben
Amin ecmain canim... Agzina saglik

E-brulim ben LeYLa_21 için 22 ayet el kürsi 12 ihlas bir Fatiha okudum Rabbim kabul etsin
Agzina saglik kuzum

Hayirli haberlerini bekliyoruz, insallah keseyi görürsünüz kuzum

Canim anestezili olacagi icin hic korkma bir sey hissetmeyeceksin. Ondan sonra da Allah izin verirse bebis gelecek

Kızlar çok şükür keseyi gördük o ilk muayenede gördüğümüz şey kanama Noktası imiş düşük riski var ama korkma dedi Protestan verdi
cnmmm çok sevindimmm yaaa korkma hiç progesteron değerin çok güseldi herşey çok güsel olacak progestanını al iç bide alabiliyosan bu aralar işyerinden 1 hafta izin al şöle evde bigüsel kafa dinle cnm nasıl sevindim varya bize çok dua et

Kızlar çok şükür keseyi gördük o ilk muayenede gördüğümüz şey kanama Noktası imiş düşük riski var ama korkma dedi Protestan verdi
O degilde doktorlarin ilk muayenede boyle seyler soyleyip modumuzu dusurmesi beni deli ediyor .. Dis gebelik mi bos gebelik mi kurtaj mi dusuk mu ? Kafamizda bunlari dusunurken Rabbim ne buyuksun sen ... Insallah saglikla kucagina da alirsin canim ..

Gözün aydin cok sükür Rabbim bu güzel günde bize böyle güzel haberler almayi nasip ediyor
Ne güzel bir haber canim ... Esine gösterse idin bak bu bebek bak yok ebe
Allah hepinizden Razı olsun kese var yokk sac var henüz bebek küçük gözükmüyor 10 gün kadar sonra kalp atışı
Alpi biraz daha bekleyeyim kalp atışlarını da duyayım ben onun ebesini göstereceğim
Desi izin alamayanilirim şuan herşey yolunda gibi ilaçlarıma da başlayım iş yerinde kendimi yormamaya çalışacağım evde de bana bakacak kimsem yokki eşim de bir haftaya tekrar gider ama belki 15 gün sonra falan annem gelir:)

tmm canm haber ederim...

çok güzel bir haber bu çok heyecanlı

kızlar birşey sorcam sizin bilginiz çok diye ve benim doğru düzgün bilgim yok burdan öğrendiğim kadar hep ovülasyon testi varmış sanırım kullandınız mı hiç benim riskli günlerdeyim bugün almayı düşünüyorumda fikirleriniz önemli

O degilde doktorlarin ilk muayenede boyle seyler soyleyip modumuzu dusurmesi beni deli ediyor .. Dis gebelik mi bos gebelik mi kurtaj mi dusuk mu ? Kafamizda bunlari dusunurken Rabbim ne buyuksun sen ... Insallah saglikla kucagina da alirsin canim ..
Alpi hiç sorma nasıl stres yaptı ama gerçekten boş keseye benziyordu.geçen sene de Yaşadığım için biliyorum Nail birşey.ama Dr neden ayırt edemedi bilmiyorum ama hiç kesin konuşmadı keseye benziyor dedi değer Artış gösterince kanama Noktası ile katılabiliyor bazen dedi bugün net kanama Noktası dedi

Evet canim ben netten siparis veriyorum daha uygun oluyor hep te kullaniyorum ..

İnsallah canim durmayan bir kalbi olsun minigin.. Rabbim.size bagislasin hayirlisiyla kucagina al ..Sonra göster ona ebesini bizim icinde göster seni strese soktugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…