Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

DESIGNER27 semacım ya yarın çalışma yapsakmı yoksa ertesi günmü yapsak..kararsız kaldım ya
Eşim öbür gün yapalım gün aşırı daha iyi dedi ama bir akıl verin ya?
leyla ablam yumurta çatlayınca 24 saat canlı kalıyo bu akşam sen yine çalışma yap gün aşırı evet daha iyi ama çatlamadan önce gün aşırı olması gerekiyo sen şuan ne yaptıysan kardır:)

Hayırlı cumalar canlarım
Rabbim bu mübarek günün hürmetine bizleri hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun inşallah.

3
13 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 24
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 24
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 24 okundu
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 24
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 24
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 24
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 24
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 24
  9. -> 02.11.: blueblueEyes -> 24
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 25 okundu
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 24
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 24
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 24
  14. -> 07.11.: cornella -> mazeretli
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 49
Eksik: 264
Kumbara: 60

kızlar maşallah hepiniz erkencisiniz.... dün erkenden abdest aldım ama damla damla yıne gelmiş. bugun inşallah tekrarlıcam abdestımı duamı okurum.
bu arada ben hastaneye gittiğimde cok heyecanlıydım. o yuzden o an ıdrak edemedım ama benım tıroıtlerıme falan hıc bakmamıslar ya da testesteron vs. illa ben mı söyleyecegım ya bunları.

Ikimiz yan yana gelsek 7 cocuk enaaaaa beni heveslendirme kiz 1tane olsun saglikla sihatle insallah ben pcoluyum duser 3uz yada ikiz olursa hayırlısı neyse o olsun

pınk doktor sende testesterona bakmıs mıydı. pco dan dolayı. bu arada bol bol yumoş olmus inş hayırlı sonuclanır.

1032

Allah hepinizden Razı olsun kızlar Rabbim sizlere de yaşatsın umarım herşey yoluna girecek

veson çok sevındım. tuylerım dıken dıken oldu. devamı da güzel olur inşallah.

kızlar ne cok sohbet etmişsiniz maşallah 35 sayfa okudum
E-brulim bu arada benim adım da tuğba

Adaşım çok teşekkür ederim Allah hepinizden Razı olsun Rabbim en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

E-brulim ben LeYLa_21 için 22 ayet el kürsi 12 ihlas bir Fatiha okudum Rabbim kabul etsin

cnmm nasılsınn nasıl bebiş:)
Günaydın kızlar..
Bebiş iyi teyzesi doktorlar
12. Haftaya kadar risk var dediler.. Kanamam yok çok şükür.. Hep evdeyim.. Sosyal hayatı unuttum.. Dizilerle takılıyorum, bol bol kitap okuyorum iyiyim sen nasılsın tatlım?? ♥♥♥

çok sevindimm cnm az kalmış sık dişini bizede bol bol dua et nolurr hamilelerin duası kabull olur:)

bugun regl 12 cnm geçen ay çok geç yumurtladım ama bu ay okadar geç olmayacak galiba salgıalrım çok yoğun çünkü.ayyy inşallahh güsel haberler gelecek bugun senden :) heray bir gebe çıkıyor bu topikten bakalım bu ay kim kalacak:)

Âmin cnm inşallah sen de çalışmaları sıklaştır hadi Hayırlısı inşallah bu ay birden fazla hamile kalır

Âmin cnm inşallah sen de çalışmaları sıklaştır hadi Hayırlısı inşallah bu ay birden fazla hamile kalır
ben bi yakı yapıştırdım buay vitaminlerime klasik devam ediyorum birde öksürük şurubu içicem bugün servikal mukusu arttırsın die yabancı sitelerde okumuştum birde onu deneyeyim denemediğim bişi kalmadı:)

kızlar bıraz önce aradılar. pazartesı öğleden sonra saat 2 de hsg cekımım.....çok korkuyorum
o saate kadar oruc tutuyo gıbı olacaksın dediler.7-8 saat öncesınden. çarsamba sabah mı gıtseydım yaa off

cnmm senin anestezilimi çekimin neden oruçlu gibi oluyosunki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…