Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet canim ben netten siparis veriyorum daha uygun oluyor hep te kullaniyorum ..
yeni evli olduğum için ilk defa burdan öğreniyorum görümcem benden 1 hafta sonra evlendi hamileymiş benden 6 yaş küçük dün kayınvalidem aradı ve konuşma boyunca bebek dedi durdu moralim çok bozuldu insanı nasıl etkiliyor dış taraf ya yaşınız geçiyor şimdi olsun moralim çok bozuk hangi marka kullanıyorsun canım sen

üzülme cnmm malesef el böle sanada nasip olacak allahın izniyle

Ohhhh iyi yapmışsın gülüm.
Arada kafa dağıtmak lazım..İnşallah canım ya...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemizin.
nöbet öncesi çok güzel oldu canım enerjiğim bu gün
pınk doktor sende testesterona bakmıs mıydı. pco dan dolayı. bu arada bol bol yumoş olmus inş hayırlı sonuclanır.
bakılması gerekiyor esasen canım ama bakılmadıysa bu testleri aile hekimin de yapar adetin ikinci yada üçüncü günü git yaptır hastanede uğraşan gerekmez
sedasyon alacağın için öyle aç olman lazım canım hiç korkma iki ay önce aynı yollardan geçtim bende her şey güzel olur inşallah
Kızlar çok şükür keseyi gördük o ilk muayenede gördüğümüz şey kanama Noktası imiş düşük riski var ama korkma dedi Protestan verdi
tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin canım çok güzel haber
@LeYLa_21 ablam batini simdi ekleyecegim - 14 kasim...
Baska bat'ini ekletmek isteyen var mi kizlar?
benimde 25 kasım canım beni de eklesene

inşallah canm şuan tek istegım tüplerimin açık olması.

amin canım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin dış taraf ne çok etkiliyormuş meğer kimse kimsenin halinden anlamıyor işte
kimse üzülür mü kırılır mı demiyor artık ben en son dedim bu konuda bana konuşup baskı yapmayın sipariş değil bu işler ne zamansa nasip o zaman dedim bi daha da duymadım kimseden öyle bi laf üzülüyorum yani

üzülme cnm. daha cok duyarsın böyle şeyler. kulagını tıkamaya çalış.

benide etkileyen görümcem oldu daha 1.5aylık evli ve yaşca küçük olduğu için moralim çok bozuldu kayınpeder bile uzaktan varmıymış torun dediğini duydum daha çok moralim bozuldu kıskançlık mı bilmiyorum ama sanırım kıskançlık diyorum sonra kızıyorum kendime günaha girme Allah hayırlı bir zaman verir deyip onada hayırlısıyla kucağına alsın diye dua ediyorum Allah kimseye evlat hasreti verdirtmesin Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah hepimize isteyen herkese

Saol cnm darısı sizlere

çok sevindimm cnm az kalmış sık dişini bizede bol bol dua et nolurr hamilelerin duası kabull olur:)
Etmem mi canım
her zaman dualarımdasınız ..
bu güzel cuma günü hürmetine
Rabbim sizlere hayırlı evlatlar versin..
Aminnnn..

üzülme cnm. daha cok duyarsın böyle şeyler. kulagını tıkamaya çalış.
başladık şimdiden duymaya canım eşimde bende hiç düşünmüyorduk dün moralimiz bozuldu bide şimdi diyeceksinizdir daha 2 aylık evlisin neyin telaşı diye ama ben nişanlıyken görümcemden annem korkuyor abimin çocuğu olmaz diye demişti çok kötü olmuştum meğer küçükken bi yerden düşmüş eşim bebekken sadece düşme o yüzden daha baskı oluyor şu an üstünde oda üzülüyor bu nerden çıkmış böyle şeyi neden konuşyor diye stres olduk baya Rabbim mutlaka hayırlı kısmet yazmıştır herşeyi sadece dua değiştirir ama cahil insana laf anlatmak o kadar zor ki

aminn cnm yaşadığın duyguları öyle iyi anlıyorumki tek duam rabbim bizi evlat hasratiyle imtihan etmesin tez vakitte hayırlısını sağlıklısını nasip etsin kaç yaşındasın cnm sen?

ne alaka cnm ya düştü diye neden çocuğu olmasınki?

aminn cnm yaşadığın duyguları öyle iyi anlıyorumki tek duam rabbim bizi evlat hasratiyle imtihan etmesin tez vakitte hayırlısını sağlıklısını nasip etsin kaç yaşındasın cnm sen?
26.5 canım sen? hep şuna inanıyorum bir tek şeyi dua değiştirirmiş Allah hayırlı evlatlar yazsın hepimize

haklısın laf anlatmak zor.
madem böyle bir problem var eşinizle konusun ama kimseye bahsetmeyın.
bir ürolojı doktoruna gidin. işini iyi yapan bır doktor olsun ama aklınızdakılerı silmenız ıcın şart bu.
eşin her şeyı anlatsın. tahlıller yapılsın gercek ortaya cıkar bakalım zor mu kolay mı?
sıkma kendını.

26.5 canım sen? hep şuna inanıyorum bir tek şeyi dua değiştirirmiş Allah hayırlı evlatlar yazsın hepimize
28 im bitecek şubatta 29 olacağım cnm bende senin yaşındaydım hamile kaldığımda 3,5 yıl korunduğum için öyle pişmanımki hemen olacak sanmıştım.hemen hamile kaldım korunmadığım ilk ayda malesef 2 düşük yaşadım 1 yıldırda hiç hamile kalamadım rabbim inş daha fazla bekletmez

ne alaka cnm ya düştü diye neden çocuğu olmasınki?
işte canım ailesi biraz cahil biraz değil tam yani okuma falan yok bilmezler herşeyi pat pat söylerler bide bunları benden yaşca küçük kızlarına anlatması daha çok moralimizi bozdu akıllı hangi insan hemen torun der kzı kalmış Allah'tan ben lafı değiştiriyorum niye değiştiriyorsun diye kızıyordu dün

inşallah canım ya inşallah Allah'ım bir daha acı vermesin hayırlı bir şekilde hamile olduğun haberi tez vakit alırız sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah gerçekten ben buraya üye olduğumdan beri çok dua ediyorum sizlere her namaz sonrası her aklıma geldikçe inşallah bir gün dilek kapısı açık olur ve tez vakit tutar dualarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…