Caniiim insallah seninde güzel haberlerini aliriz :)KIZLAR 25 INDE ADET OLMAM GEREKIYORDU OLMADIM TESTLERDE NEGATIF BEKLIYORUM BAKALIM
yoo baktırmadımCaniiim insallah seninde güzel haberlerini aliriz :)
Kana baktirmadin mi?
benim de 26sında regl olmam gerekiyordu eczaneler kapalı nöbetçi ecz.den test almıyo eşime diyorum diyorum pazartesiye doktora gidicem bebek yoksa nediye olmuyo bu regl bi baktırıcamyoo baktırmadım
benım evde test stogum varbenim de 26sında regl olmam gerekiyordu eczaneler kapalı nöbetçi ecz.den test almıyo eşime diyorum diyorum pazartesiye doktora gidicem bebek yoksa nediye olmuyo bu regl bi baktırıcam
Dr da yan etki yapacak dedi çok rahatsız olursan yatmadan iki tane ıslat rahimden yolla dedi umarım çok etkilemez çünkü Orayı fazla kurcalamak istemiyorum alttan muayeneyi bile çok gerilerek muayene oldumVeson
Bu arada canım progestan kullancaksın ya mide bulantısı yapacak hele ki iğne ve hapı beraber kullanınca.. Bil istedim.. Korkma yani, hapın ve iğnenin yan etkisi..
valla bende onu dusunuyorum hergun hıh sımdı adet olucam herhalde dıyorum usul usul adet belırtılerı gelıyo sonra yok oluyokist mi olduk acep
yoo baktırmadım
benim de 26sında regl olmam gerekiyordu eczaneler kapalı nöbetçi ecz.den test almıyo eşime diyorum diyorum pazartesiye doktora gidicem bebek yoksa nediye olmuyo bu regl bi baktırıcam
3 senedır alıstık artık abrulım hahahaha tam adet olacak gıbı oluyorum sonra hoooppp gecıyoSabriniza hayranim gercekten :) Biri kanina baktirmaz digeri test bile yapmaz :)
Öyle kist olusmustur gibi olumsuz düsüncelere kapilmayin kizlar, güzel düsünün güzel olsun insallah.
hahaaa :) ben çoktan alırdım şimdi de nöbetci eczane çok uzak bize kocama da diyorum diyorum almıyo adam testlere karşı ille gidip kan testi yaptırıcam hamile değilsindir diyo zatenSabriniza hayranim gercekten :) Biri kanina baktirmaz digeri test bile yapmaz :)
Öyle kist olusmustur gibi olumsuz düsüncelere kapilmayin kizlar, güzel düsünün güzel olsun insallah.
EBRUMMM SEN NE ZAMAN TEST YAPACAKSIN?Sabriniza hayranim gercekten :) Biri kanina baktirmaz digeri test bile yapmaz :)
Canim bunlar hamilelik belirtisi olabilir3 senedır alıstık artık abrulım hahahaha tam adet olacak gıbı oluyorum sonra hoooppp gecıyo
Dk hapi kullanmadin ama degil mi?hahaaa :) ben çoktan alırdım şimdi de nöbetci eczane çok uzak bize kocama da diyorum diyorum almıyo adam testlere karşı ille gidip kan testi yaptırıcam hamile değilsindir diyo zatençünkü korunduk bu ay regle 7 gün kala yumurtladıysam kesin hamileyim tek korunmasız ilişki o gün oldu çünkü
Bitanem ben 9 unda kan verecegim, ondan önce test yaparmiyim bilmiyorum. Suan zaten daha ignenin etkisi gecmedi resmen hamilelik belirtileri yasiyorum... Semosum bizde bu mutlulugu tadacagiz hayirlisiyla ♥EBRUMMM SEN NE ZAMAN TEST YAPACAKSIN?
yok beCanim bunlar n hamilelik belirtisi olabilirki insallah da öyledir
Dk hapi kullanmadin ama degil mi?
yok ben hap kullanmıyorum eşim korunuyoCanim bunlar hamilelik belirtisi olabilirki insallah da öyledir
Dk hapi kullanmadin ama degil mi?
YAŞIYACAKMIYIZ EBRUMMMMBitanem ben 9 unda kan verecegim, ondan önce test yaparmiyim bilmiyorum. Suan zaten daha ignenin etkisi gecmedi resmen hamilelik belirtileri yasiyorum... Semosum bizde bu mutlulugu tadacagiz hayirlisiyla ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?