Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

canim gelmis gecmis olsun neyse ki büyük bi kaza degilmis Allah korumus

çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın...

iyyim sükür serophen bitti bu gün ilk ignemi oldum artik büyük ihtimal sali yumurta kontrolüne gidecem cok heyecanliyim
hadi bakalım inş bekledin sonuca ulaşırsın bendede karışıklık devam ya umutsuzum hamile falan deilimdir ama bunca şeyin altından ne çıkıcak bakalım

hadi bakalım inş bekledin sonuca ulaşırsın bendede karışıklık devam ya umutsuzum hamile falan deilimdir ama bunca şeyin altından ne çıkıcak bakalım
insallah canim senin icinde hayirlisi olur adetin kac gün gecti sen test yapmadin demi bu kanamalar yerlesme kanamsi olabilir mi acaba

insallah canim senin icinde hayirlisi olur adetin kac gün gecti sen test yapmadin demi bu kanamalar yerlesme kanamsi olabilir mi acaba
çok karışık ikinci gecikmemde 0 ..12.ci gecikmemde 0.100 ama işte o trsti yaptırdığım gün ince çizgi halinde kan geldi ertesi günde öle sadece peçeteye geliodu... sonra bir gün grlmedi yumurta akı gibi akıntı geldi ertesi gün kahverngi kan geldi peçeteye ertesi günde öle ama düzensiz şekilde . bi gün ara yine o gün sarı bi akıntı ertesi gün sabahtan pembe sulu kan peçeteye gelen ertesi gün gece yine aynısı işte sabahıda tst yaptım pembe çizgim vardı . ertssi gün parça düştü beyazlı nohut tanesi gibi wc ye. ertesi günde kahverngi koyu akıntı başladı ama düzensiz sabh geldiyse akşam yok üç gün öle sürdü bugun yine sarıya dönmüş. bulantım var hafif iştahım yerinde deil sevdiğim şeyleri yiyemiom ama acıkıom. göğüslerimde şiş şiş ağrıoda ççok sol kasığımda batmalar devam edio. ve yoruluncada iki kasığım birden ağırıo bugunde baş ağrısı halsizlk baş dönmesi mide yanması bel ağrısı var bilmiom işte kafam karman çorman

25. gün gecikmenin eğer yaşadıklarım adet değilse tabiki değil hiç böle adet yaşamadım

canim beta hcg degerini tekrar baktirsaydin keske ama en dogrusu ultrason cektirmen. bu yasadiklarin bneta degei disinda benim yaadiklarimla örtüsüyor. iki ayimi aldi dis gebelik teshisi konulmasi bu süre zerfinda sürekli kahverengi akinti kasik agrisi gögüslerde sislik ne kadar belirti varsa yasadim. ama o beta degeri bi türlü dogru dürüst yükselmedi ve en sonunda da sonuc dis gebelik. insallah senin hakkinda hayirlisi olsun tedaviyi sakin geciktirme

Cok gecmis olsun canım ya biz de seçim bitmeye yakın annemlerden bixim eve yuruyorduk her yerde bir cosku bir de kac el silah attilar eve kendimizi zor attik

inş dış deildir ya işte dış boş bunlar korkutuo beni kimyasal gebelik yaşamam kötünün iyisi gibi gelicek bana çünki kimyasalın arkası koly derler kürtajda gerektirmio ama dış boş zor şeyler allahım beterinden korusun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…