Hg canım aramıza.. İnşallah tutar aşılaman ve bebişin gelir..kendini tanıtırmısın?Merhaba kızlar yeni katıldım aşılama yaptırdım 11. Gündeyim bekliyorum dua edin lütfenn
Valla helal olsun ben cesaret edip yalnız bırakamazdım valla..Evet4gunden bisey olmaz dedik yem ve su depoladik kafese ama surati asikti ilk basta pek pas vermedi sonradan açıldı sipa
Sormayın yok böle bişi trajı komik resmenCanimm yaaa varmi biseyiniz nasil oldu.gecmis olsun
Yazı içe girmiş ondan görmemişim demekki semacım ya...durumunuz iyimi? Gelde bişeyler yaz merak ediyorum canım..gelmiş geçmiş olsun...İnşallah kötü bir durum yoktur gülüm..
Hoşbuldumm afyonda oturuyorum 2yıldır bebek istiyorduk aşılamaya karar verdik şuanda hiç bir belirtim yok ama sadece biraz bel ağrım ilk haftada kasık ağrım çok stresli bir dönem Allah hepimize kolaylık versinHg canım aramıza.. İnşallah tutar aşılaman ve bebişin gelir..kendini tanıtırmısın?
Geçmiş olsun gülüm ya..Allâh korumuş..korkuttun beni valla... İyi olmanıza sevindim canım benim...Sormayın yok böle bişi trajı komik resmenablamlar bizdeydi dayımın kızına gitmek istedi ablam biz istemedik 1 saat onu ikna etmeye çalıştık evde oturalım seçim akşamı trafik var die çıktık önce annemi alacaktık. Arkamızda eniştem biz ortada önümüzde başka bi araç zincirleme çarpıştık ben boynumu çarptım ablam kafasını çarpmış allahtan şehir içi kazası ablamlarla kaza yapacağımızı biri sölese gülerdim başımıza geldi resmen allah korudu çok bişi yok allahtan
İnşallah bebişin gelir canım...Amin canım..Hoşbuldumm afyonda oturuyorum 2yıldır bebek istiyorduk aşılamaya karar verdik şuanda hiç bir belirtim yok ama sadece biraz bel ağrım ilk haftada kasık ağrım çok stresli bir dönem Allah hepimize kolaylık versin
Sormayın yok böle bişi trajı komik resmenablamlar bizdeydi dayımın kızına gitmek istedi ablam biz istemedik 1 saat onu ikna etmeye çalıştık evde oturalım seçim akşamı trafik var die çıktık önce annemi alacaktık. Arkamızda eniştem biz ortada önümüzde başka bi araç zincirleme çarpıştık ben boynumu çarptım ablam kafasını çarpmış allahtan şehir içi kazası ablamlarla kaza yapacağımızı biri sölese gülerdim başımıza geldi resmen allah korudu çok bişi yok allahtan
7 gune kadar duruyorValla helal olsun ben cesaret edip yalnız bırakamazdım valla..
7 gune kadar duruyordenedik
Burda bildiğim kadarıyla yok canım..bu ay aşılama yaptıran var.İnşallah inşallah burda ilk aşılaması tutan varmı acaba
Sağol ablammm bizde korktuk vallaGeçmiş olsun gülüm ya..Allâh korumuş..korkuttun beni valla... İyi olmanıza sevindim canım benim...
aynen cnm bazen benim içime böle doğuyor ya ne zaman bişi yapmak gitmek istemesem engel çıkar biliyomusun bölecok gecmis olsun cnm yaa gitmek istememenizde varmis bisey bununla gecmis olsun
Çok geçmiş olsun cnm Allah esirgemiş hemen bir sadaka çıkartınSormayın yok böle bişi trajı komik resmenablamlar bizdeydi dayımın kızına gitmek istedi ablam biz istemedik 1 saat onu ikna etmeye çalıştık evde oturalım seçim akşamı trafik var die çıktık önce annemi alacaktık. Arkamızda eniştem biz ortada önümüzde başka bi araç zincirleme çarpıştık ben boynumu çarptım ablam kafasını çarpmış allahtan şehir içi kazası ablamlarla kaza yapacağımızı biri sölese gülerdim başımıza geldi resmen allah korudu çok bişi yok allahtan
Son durumun ne cnmslmlarr
Kalbin temiz cnmAy
aynen cnm bazen benim içime böle doğuyor ya ne zaman bişi yapmak gitmek istemesem engel çıkar biliyomusun böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?