Valla bugün süperdi özlemcim ya..gezdik geldik canım.kızımada iyi geldi canım..Bünyen hasassa belirti de olabilir canim yarin costururuz buraları ben iyiyim de kilo aldim bu gunden itibaren perhize giriyorum 4 kilo vermem lazim rahatsizlik veriyor
Ne guzel canım havalar guzel mi oralarda?
Âmin haticem.. Cümlemize inşallah gülüm...sagol canim ben gec kaldim biraz ama okudum 18 tane kumbaraya mi atuilacak ozaman
canim Allah daha nice evlilik yildönümleri göstersin kocanla cocuklarinla beraber
Çok sevindim canım benim anne kız enerji depoladiniz kız çocuğu bir baska yaaValla bugün süperdi özlemcim ya..gezdik geldik canım.kızımada iyi geldi canım..
Âmin haticem.. Cümlemize inşallah gülüm...
Öyle valla kız anaya çok yakın oluyor canım ya...darısı başınıza olsun özlemcim... Rabbim herkese nasip etsin içindede sizlere canım..Çok sevindim canım benim anne kız enerji depoladiniz kız çocuğu bir baska yaa
Amin canım güzel yüreğin yeter cabalayan ugrasan tum annelerimiz hayırlısı ile bebislerine kavussun ins. Bir kızın var bir de oglusun gelir belkiÖyle valla kız anaya çok yakın oluyor canım ya...darısı başınıza olsun özlemcim... Rabbim herkese nasip etsin içindede sizlere canım..
Okudum cnm bu gune kadar hepicigini okudum.bildirim yapamadim. Cok giremedim siteye cnm ya valla 1 saat oldu eve gelelipink love kübişşşşş kız benim duamı okumadın mı sen bakıyım?
Ohhhh oh iyiki geldin kübişim ya..özlettin valla kendini...hg canım.insanın evi gibi yok valla... Dua içinde ağzına sağlık gülüm.. Allâh kabul etsin inşallah dualarımızı...Okudum cnm bu gune kadar hepicigini okudum.bildirim yapamadim. Cok giremedim siteye cnm ya valla 1 saat oldu eve geleli
Cnm benim diline sağlık rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı:)Sema duani ettim canim Allah kabul etsin su gibi aktı sureler huzur buldum okurken 22 adet:) ebru 20 adet de kumbaraya sonraki gunler mazeretli olacagim buyuk ihtimal canim
Ohhhh oh iyiki geldin kübişim ya..özlettin valla kendini...hg canım.insanın evi gibi yok valla... Dua içinde ağzına sağlık gülüm.. Allâh kabul etsin inşallah dualarımızı...[/QUOTE leyla ablam nasılsın kaza yaptık biz bu gece ya
Hisbukduk cnm ya vallaha öyle nasil ozledim evimi ve kusumu cicikusum ozlemis biziOhhhh oh iyiki geldin kübişim ya..özlettin valla kendini...hg canım.insanın evi gibi yok valla... Dua içinde ağzına sağlık gülüm.. Allâh kabul etsin inşallah dualarımızı...
Ağzın bal yesin özlemcim... İnşallah gülüm Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah canım benim.. Çok tatlısın sen..Amin canım güzel yüreğin yeter cabalayan ugrasan tum annelerimiz hayırlısı ile bebislerine kavussun ins. Bir kızın var bir de oglusun gelir belki
Canimm yaaa varmi biseyiniz nasil oldu.gecmis olsun
Kuşun yalnız mı kaldı evde canım..?Hisbukduk cnm ya vallaha öyle nasil ozledim evimi ve kusumu cicikusum ozlemis biziamin cnim insalah kabul olur dualarimizz
EvetKuşun yalnız mı kaldı evde canım..?
HosgeldinMerhaba kızlar yeni katıldım aşılama yaptırdım 11. Gündeyim bekliyorum dua edin lütfenn
Şimdi gördüm canım..geçmiş olsun ne oldu canım ya?iyimisiniz bişey yok inşallah... Endişe ettim şimdi valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?