Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bünyen hasassa belirti de olabilir canim yarin costururuz buraları ben iyiyim de kilo aldim bu gunden itibaren perhize giriyorum 4 kilo vermem lazim rahatsizlik veriyor

Ne guzel canım havalar guzel mi oralarda?
Valla bugün süperdi özlemcim ya..gezdik geldik canım.kızımada iyi geldi canım..
sagol canim ben gec kaldim biraz ama okudum 18 tane kumbaraya mi atuilacak ozaman

canim Allah daha nice evlilik yildönümleri göstersin kocanla cocuklarinla beraber
Âmin haticem.. Cümlemize inşallah gülüm...

Öyle valla kız anaya çok yakın oluyor canım ya...darısı başınıza olsun özlemcim... Rabbim herkese nasip etsin içindede sizlere canım..
Amin canım güzel yüreğin yeter cabalayan ugrasan tum annelerimiz hayırlısı ile bebislerine kavussun ins. Bir kızın var bir de oglusun gelir belki

Okudum cnm bu gune kadar hepicigini okudum.bildirim yapamadim. Cok giremedim siteye cnm ya valla 1 saat oldu eve geleli
Ohhhh oh iyiki geldin kübişim ya..özlettin valla kendini...hg canım.insanın evi gibi yok valla... Dua içinde ağzına sağlık gülüm.. Allâh kabul etsin inşallah dualarımızı...

Ohhhh oh iyiki geldin kübişim ya..özlettin valla kendini...hg canım.insanın evi gibi yok valla... Dua içinde ağzına sağlık gülüm.. Allâh kabul etsin inşallah dualarımızı...
Hisbukduk cnm ya vallaha öyle nasil ozledim evimi ve kusumu cicikusum ozlemis bizi amin cnim insalah kabul olur dualarimizz

Amin canım güzel yüreğin yeter cabalayan ugrasan tum annelerimiz hayırlısı ile bebislerine kavussun ins. Bir kızın var bir de oglusun gelir belki
Ağzın bal yesin özlemcim... İnşallah gülüm Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah canım benim.. Çok tatlısın sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…