Valla sema iyiden iyiye dr oldu topigimizin kadin hastaliklari dogum ve uroloji uzmaniBilgim.yok sema doktora soralim
Ben regl gununu beklerimBence oda 12 -14 arasi cikar
Olur hangi gun diyosan yaparim ben cnmOlabilir.. Kübiş aynı gün test yapalım bebem olurmu?
Kız sen hamilemisin?maşallah ben seni niye tanımıyorum.. Bu topicte yoktun sen?Nasilsiniz guzel bayan
Bizde iyiyiz sukur bugun ogrendim minigimi kimyasal olark onu kaybettim zannederkeniyiyim cok sukur. Siz ikiniz nasilsiniz
Dün bi topikte okudugumu da paylasmak istiyorum .. hani iliskiden sonra ayaklari havaya dikip yastik koyuyorsunuz ya bele .. hehh iste simdi duyacaginiz tam tersi secdeye egilip yanaklara dogru yastigi koyup (yanak ne alaka bilmiyorum ) oylece durabildigin kadar durup sonra dogrulup yatin demis doktoru .. kiz diyorki ilk defa bu ay o pozisyonu denedim hamileyim ..
Burdaydim gecmise bakrsan cnm gorursun :)Kız sen hamilemisin?maşallah ben seni niye tanımıyorum.. Bu topicte yoktun sen?
Bende testimi yollayayim fsh tsh e2 ye baksin nasilmisValla sema iyiden iyiye dr oldu topigimizin kadin hastaliklari dogum ve uroloji uzmani
Ne kusur cnmValla canımcım doktor minoset zararlı değil diye onu vermişti.ben yinede içtim majezik.. Canını çektirdim gülüm ya kusura bakma... Yanımda olsaydın ikram ederdim sanada gülüm...
Evet semoşum bilir...Bilgim.yok sema doktora soralim
Hahahahahha:) koptum asıl ihtisas alanım göğüs ve iç hastalıkları akciğer karaciğer:) böbreklerden çok bilgim yok:)Valla sema iyiden iyiye dr oldu topigimizin kadin hastaliklari dogum ve uroloji uzmani
Onasil bisimis yaa
Egil yere ayaklarini topla karnina dogru boynuna dogru yastigi al
Valla cnm iste su malum uc gunden birinde oluyoryaBen regl gununu beklerimŞüpheli ilişki hangisi hergün bana göre şüpheli
Geçmiş derken..bu topic açılırken varmıydın ben hatırlamıyorum canım ya.gündüz yazdıklarını gördüm ama hamiş takvimi yoktu...Burdaydim gecmise bakrsan cnm gorursun :)
Oyle bebek mi olur yahu zaten akip gidiyo sipalar icimizde bi damlacik bile kalmaz :)) ben gulerim yaa oyle dursam :::)Egil yere ayaklarini topla karnina dogru boynuna dogru yastigi alkiz secde pozisyonu töbe töbe buda kötü benzetme ama ..
Acilirken deilde iki yada uc hafta ya vardir ya yoktur cnm evet yoktu takviimim yeni ogrendim bendeGeçmiş derken..bu topic açılırken varmıydın ben hatırlamıyorum canım ya.gündüz yazdıklarını gördüm ama hamiş takvimi yoktu...
Kız o pozisyonda içerdekiler dışarı kaçarEgil yere ayaklarini topla karnina dogru boynuna dogru yastigi alkiz secde pozisyonu töbe töbe buda kötü benzetme ama ..
Canım hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?