Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Walla aşılama yaptırcam birde onu deneyelim dıyoruz eşimde ikna oldu
Hadi hayirlisi olsun canim .ben ilk adet duzensizligi icin devlete gittim dogum kontrol verdi yolladi 3kere dr degistirdim 3ude bekle olur dedi yada dogum kontrol yazdi en son ozele gittim ben bebek istiyorum dedim oyle basladik geçen ay . Devlette nasil ilerliyo bilmiyorum ama saati falan onemli asilamanin tedirgin olurum heralde ama rahim filmine gerek kalirsa devlette cektirebilirim

Sağol canım hayırlısı olsun artık 1 sene dolmadan sorun bılmuyorlar olur dıyorlar zaten ben çok çekiniyorum o yuzden alıştıgım yerden baska yere gidemiyorum saatı onemli bizim doktor kac defa ameliyattan kosarak gelip yapıp gidiyordu hastalarına ..

Aynen cnm devlette saatini onemseyeceklerini sanmıyorum bisuna hormon almak istemem. ...valla ben cok dr degistirdim ama bu dr umu seviyorum iyi bir bey ozelin farkini hissetririyor ciddi anlamda ....

Aynen cnm devlette saatini onemseyeceklerini sanmıyorum bisuna hormon almak istemem. ...valla ben cok dr degistirdim ama bu dr umu seviyorum iyi bir bey ozelin farkini hissetririyor ciddi anlamda ....
Benimde iyi birde cok yakısıklı uzun boylu yeşil gözlü hamile olursam 9 ay ona bakayım bol bol cocugum doktoruma benzesın ama ketum agzından laf alamıyorsun yanındaki kızlar sagolsun beni onlar bilgilendiriyor işinin ehli adam sabah 8de geliyor bızde 8de gidiyoruz ama 3-4 saat bekledıgımız oluyor cook hastası var ..

Amin canım.. Benim için sorun yok.. İçimden bir kız bir erkek olsun diyorum.. Erkek çocuğunu tadmak istiyoruz..biz diliyoruz Rabbim verirse mutlu oluruz.biz Allah tan gelene razıyız...
Sağol canım...
Benimki kızını çok seviyor ayrım yok bizde. Kızı tatdık birde oğlumuz olsun o duyguyu da yaşayalım diyor.. Sadece uğraşıyoruz..Rabbim ne verirse sağlıklı olsun yeter.. Hepsi evlat bitanem...
Sağol canım.yaparsam yazarım canım.
kızlar merhaba
yeni konumuz hayırlı olsun insallah @ebrulim listeye benide eklermisin ? adet tarihim 13 ekim bu ay tedaviye ara vermiştim oyle denioruz normal

testide adetim gecerse 20 ekimde yapıcam
Hg canım.nerelerdesin sen?özledik..
Ben hiç özelden baska bir yere gitmedim 2. Senedir doktorum aynı ve asılama ilk defa deneyecegım LeYLa_21 devlette yapmıştı sanırım
Canım ben hiç aşılama yapmadım.kızıma klomen le hamile kaldım.hep de özele gittim.yanlış nikimi etiketledin acaba?

Canım ben hiç aşılama yapmadım.kızıma klomen le hamile kaldım.hep de özele gittim.yanlış nikimi etiketledin acaba?[/QUOTE] aaa ben kimden bilgi aldım ki fiyatını vs soylemişti rapor aldım yaptım diye @BayilanBayilana mıydı acep

Bana yardimci olabilirmisiniz ? Ben anne olmak istiyorum tedaviye basladik 1 dusuk yasadim 1 yil once neyse kisa anlatim tedaviye devam ederken en son yumurta sayimi yapicaktik bir yumurtavardi bunu takip edicez dedi doktor bigun sonra gel dedi gittim yumurta yoktudollenme olmus mudur aacaba

Düşüğünün nedenine ne dediler canım ? Araştırıldı mı kac haftalıktı ? Yumurtanın yok oluşuna gelince döllenme olmamıştır sanmam ama bende de kac defa yumurtayı gorup sonra o buyuk yumurta nereye gitmiş dedıgımız olmustur .. Sen yumurtlama zamanını bılıyorsan o günleri degerlendır ama ..

6 haftalikti düşüğüm neden düştüğü icin bi sebeb yokmus teste parca yolladilar bisey cikmadi iltihap vardi bende o gebe kalmami engellermi acaba 1 sene onun icinmi gebe kalmadim suan iltihap yok tedavi oldum gecti

6 haftalikti düşüğüm neden düştüğü icin bi sebeb yokmus teste parca yolladilar bisey cikmadi iltihap vardi bende o gebe kalmami engellermi acaba 1 sene onun icinmi gebe kalmadim suan iltihap yok tedavi oldum gecti
Yok canım ya zamanı vardır ondan olmuyordur .. Bende 2 düşük yasadım kan pıhtılaşması cıktı sonradan öğrendım.. İltahap bendede vardı halada var sebep o degıl benımde 7 ay oldu en son dusukten sonra hala gebelik olmadı .. İlk ayınmı tedavıde

Hahahaha ay cnim yaa guldurdun beni bebegi dr una benzesin isteyen ilk insansin bence buarada bende oyle yakisikli olsam bide dr olsam bende ketum olurdum bende esime benzesin istiyorum bebekimm

Seni etiketleyememişim bal_hatun Zeytinyağı tamponu hakkında bizi Detaylı bilgilendirebilir misin ?

Canim oncelikle sunu söyleyeyim bugun dr.uma sordum.ve asla.asla bu tarz seyler yapmayın acik olan tupleri tikarsiniz dedi. Ama uygulama soyle pamugu fitil haline getirip has zeytinyagina batırıp iceri koyiyorsun ve ayaklarini dikip 1 saat yatiyorsunuz. 1 saat sonunfa pamugu çıkarıp iliski yaşanıyor ve bu 8 gun ust uste ayni saatte yapılacak. Bakin tekrar diyorum dr asla yapma dedi

Yaaaa ay ne kadar heveslenmistik .

Canım ben hiç aşılama yapmadım.kızıma klomen le hamile kaldım.hep de özele gittim.yanlış nikimi etiketledin acaba?
aaa ben kimden bilgi aldım ki fiyatını vs soylemişti rapor aldım yaptım diye @BayilanBayilana mıydı acep [/QUOTE]
Bilmiyorum canım ama ben değildim onu biliyorum :)))

Aaaaa yumurta nasıl kaybolur ya..şaştım valla alpicim...bilgin varmı? Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonrada kaybolurmu?

Kizlarrr ben yeni bi bilgiye denk geldimm
Neymiş canım?merak ettim...

Evet ilk ayim henuz ya esim herkese bebek geliyo dedi cok daha heycanliyim o yuzden sence gorunmeyen yumurtanin gebelik ihtimali nedir ya

Hahahaha ay cnim yaa guldurdun beni bebegi dr una benzesin isteyen ilk insansin bence buarada bende oyle yakisikli olsam bide dr olsam bende ketum olurdum bende esime benzesin istiyorum bebekimm
Kız gözleri boyu posu cok guzel öyle yağız bir oğlum olsa fena olmaz yani babasına benzerse tek fark gözleri kahve olur ikiside aynı o yuzden gözlerini doktordan boyunu posunu yakısıklılığını babasından alabılır :)))

Evet ilk ayim henuz ya esim herkese bebek geliyo dedi cok daha heycanliyim o yuzden sence gorunmeyen yumurtanin gebelik ihtimali nedir ya
İlk önce eşini tembihle sıkı sıkı ortada bişi yokken kimseye soylemesın ki ben 3. Aya kadar en yakınlarım harıc kimseye söylemem .. Yumurta daha takıbe gıderken kaybolmus canım nasıl döllenmiş olabilir ki bilemiyorum .. Ama ilk ayın daha dur strest yapma ki bebişin gelsin

pink love canım bir keresinde oldu bende o ayı degerlendırmeyecektık zaten yınede kontrole gittim yumurta vardı ertesı gun kaybolmustu :))) ama o ay hamile kalmadım yani kayıptı yumurta nasıl döllensin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…