Evet biraz burnum akıyor Ihlamur Yaptım kendime ardından da bir bardak süt sonra doğru yatağa zaten işten gelir gelmez sızmışım:) çok yorgun hissediyorum bazen kendimi:) hepinizi öpüyorum iyi gecelerEvet bebegin organlari gelisiyor sonra buyuyor onemli dönem o yuzden hamişler napiyo uyuyoiyi geceler sana
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun . Siz de tedavi mi görüyorsunuz ?Hayirli sonuclar alirsiniz insallah .. sayili gun cabuk gecer
allah allah valla yaaKiz yalan bisiyi niye söyleyeyimayni okudugum yazi zaten bu
hm nie yalan soyluosun dielim ki saçma gelmiştiKiz yalan bisiyi niye söyleyeyimayni okudugum yazi zaten bu
:) adetimin 3. Günü klomene başladım günde 3 tane bir hafta içtim. Sonra 9-11-13 . Günlerim kontrole gittim her gittiğimde lh ve e2 testi verdim. En son e2 2461 çıktı doktor bile şok bu kadar beklemiyordum dedi :)Abooooo 10 mu...ne kullandın sen canım ya?
İnşHayirli sonuclar alirsiniz insallah .. sayili gun cabuk gecer
Yok canim benim.prolaktin.yuksek cikti ilac kullaniyorum bu ay diger ay tedaviye basliyacagimİnşallah hepimiz için hayırlısı olsun . Siz de tedavi mi görüyorsunuz ?
Geçmiş olsun canım. Hayırlısı olur inşallah biran önce bebişini alırsın kucağına :)Yok canim benim.prolaktin.yuksek cikti ilac kullaniyorum bu ay diger ay tedaviye basliyacagim
Bu doktoru çok sevdim ben ya nerdesin sen ist. Kesin:) adetimin 3. Günü klomene başladım günde 3 tane bir hafta içtim. Sonra 9-11-13 . Günlerim kontrole gittim her gittiğimde lh ve e2 testi verdim. En son e2 2461 çıktı doktor bile şok bu kadar beklemiyordum dedi :)
Aminnnn canim insallah ...Geçmiş olsun canım. Hayırlısı olur inşallah biran önce bebişini alırsın kucağına :)
Vay be... Niye çok içtin klomeni ya..bana 5 gün günde 1 tane içirdi...şaştım valla:) adetimin 3. Günü klomene başladım günde 3 tane bir hafta içtim. Sonra 9-11-13 . Günlerim kontrole gittim her gittiğimde lh ve e2 testi verdim. En son e2 2461 çıktı doktor bile şok bu kadar beklemiyordum dedi :)
Maalesef İzmir deyimBu doktoru çok sevdim ben ya nerdesin sen ist. Kesine2 ye hep bakti way be .. Öpesim geldi doktoru
Valla doktor öyle dedi banada çok geldi buradakileri okuyunca . Benim yumurtalarım büyümüyordu 10 mm de kalıyordu takip yapıldı geçen ay . O yüzden içtim ilacıVay be... Niye çok içtin klomeni ya..bana 5 gün günde 1 tane içirdi...şaştım valla
Sende ne sorun vardı canım.. E2 ye neden baktı doktorAynen valla inşallah sonucunu alırız beklediğimize değer:) olmazsa da artık bir daha ki aya kısmet :))
İzmire gelirsem gideyim o doktora insallah gerek kalmaz amin :)Maalesef İzmir deyimçok iyi doktorum maşallah :))
Benim yumurtalar büyümüyordu 10 mm de kalıyormuş. E2 de yumurtalar oluşunca çatlamaya yakın en yüksek seviyede olurmuş o yüzden baktı sanırımSende ne sorun vardı canım.. E2 ye neden baktı doktor
E2 yumurta rezervine bakiyor benim doktorum adetin 2. Gunu bakar sadece o kadarSende ne sorun vardı canım.. E2 ye neden baktı doktor
İnşallah gerek kalmaz Canım ama gelcek olursan çok çok iyi ilgili ve güleryüzlü bir Dr ve paragöz bir doktor da değil :)İzmire gelirsem gideyim o doktora insallah gerek kalmaz amin :)
Hadi sana ugurlu gelsin insallah ... Ama 10 tane olmasin 2 en fazla olsun bebislerİnşallah gerek kalmaz Canım ama gelcek olursan çok çok iyi ilgili ve güleryüzlü bir Dr ve paragöz bir doktor da değil :)
İnşallah canım inşallah .. Aynen bende ondan korkuyorum 2 den fazla olursa diyeHadi sana ugurlu gelsin insallah ... Ama 10 tane olmasin 2 en fazla olsun bebisleryoksa yandin onuda tutarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?