- 10 Nisan 2015
- 757
- 1.168
- 113
Erken değil mi tüp bebek içinBende pcoluyum, bu ay dinleniyorum gelecek ay tüp bebek önerdi dr um.. 2 başarısız aşılamam olduelimde bol miktarda gonal f var ztn... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken değil mi tüp bebek içinBende pcoluyum, bu ay dinleniyorum gelecek ay tüp bebek önerdi dr um.. 2 başarısız aşılamam olduelimde bol miktarda gonal f var ztn... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Evet canım ya... Yakı iyi geldi şükürler olsun... Terleyince hemen üzerimi değiştiriyorum....Hayatım sen tutulmuşsun sakın terli kalma birde egzersiz yap düzelir inşallah, yakıda iyi gelir![]()
Tamam canım sağolasın ebrucum... İnşallah hepimize hayırlı uğurlu olur...Nasip gülüm olana da şükür olmayana da :) Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Ablacım yarın dua sırası @Sassenachen (Bilge) arkadaşımızda. Yarın akşam ismi azam duası içinde listeyi hazırlayacağım.
Canım nerelerdesin özlettin kendini kına nasıl geçti :)Saye- gülüm sen dün kendine okudun mu?
evet canim 20 tane eksik mi diye bakamadim amaSaye- gülüm sen dün kendine okudun mu?
Gülüm bende buradan uzak kalınca özlüyorum siziCanım nerelerdesin özlettin kendini kına nasıl geçti :)
Hayırlı olsun canım, arkadaşın ihmal etmesin gitsin bir doktora. Ne olabileceği hakkında bir fikrim yok belki de normaldir? :/Kızlar arkadaşım 4 haftalık hamile tek taraflı bel ağrısı çekyor birazda korkuyo sancı gibi vuruyor ara ara diyor. Sizce normal mi işten izin alamıyo hastane için korkuyo![]()
Bende onun için sordum canım, 2 tane eksik onuda hemen tamamlıyorum. Rabbim kabul etsin, ismi azam duasında sıran tam 14. güne denk geliyormuş inşallah hayırlı haberlerini alırız bitanem.evet canim 20 tane eksik mi diye bakamadim ama
insallah canimcim ben bu aksamki duamizida okudum rabbim kabul etsin ismi azam duasini link atmistin demi yasin kitaplarinda var mi o duaBende onun için sordum canım, 2 tane eksik onuda hemen tamamlıyorum. Rabbim kabul etsin, ismi azam duasında sıran tam 14. güne denk geliyormuş inşallah hayırlı haberlerini alırız bitanem.
catlatma ignemi vuruldugum gün dua siramdi sonuc alacagim günde sira bende demek Allah sizin dualariniz vesilesiyle insallah hayirli haberler alirim cok heyecanliBende onun için sordum canım, 2 tane eksik onuda hemen tamamlıyorum. Rabbim kabul etsin, ismi azam duasında sıran tam 14. güne denk geliyormuş inşallah hayırlı haberlerini alırız bitanem.
Ben diyodumki kına gecemde ağlamam ama duvak kafama geçer geçmez hıçkırığa boğuldum ama daha fenası sabah evden çıkması olduGülüm bende buradan uzak kalınca özlüyorum siziKına duygusal ve güzeldi, ayaklarım hala acıyor :))
Bakalım haftaya düğün nasıl olacak, stresli bir hafta bizi bekliyor :)
Sen nasılsın?
Hayırlı olsun canım, arkadaşın ihmal etmesin gitsin bir doktora. Ne olabileceği hakkında bir fikrim yok belki de normaldir? :/
Arkadaşım çok mutsuz tek taraflı sancıları devam ediyorGülüm bende buradan uzak kalınca özlüyorum siziKına duygusal ve güzeldi, ayaklarım hala acıyor :))
Bakalım haftaya düğün nasıl olacak, stresli bir hafta bizi bekliyor :)
Sen nasılsın?
Hayırlı olsun canım, arkadaşın ihmal etmesin gitsin bir doktora. Ne olabileceği hakkında bir fikrim yok belki de normaldir? :/
Ağzına yüreğine sağlık canım, ALLAH kabul etsin. Yasin kitabında var mı hiç bilmiyorum canım ama bu linkte bulabilirsin http://www.ibadet.tv/ismi-azam-duasi-ve-anlami/insallah canimcim ben bu aksamki duamizida okudum rabbim kabul etsin ismi azam duasini link atmistin demi yasin kitaplarinda var mi o dua
İnşallah canım gerçekten çok heyecanlı :)catlatma ignemi vuruldugum gün dua siramdi sonuc alacagim günde sira bende demek Allah sizin dualariniz vesilesiyle insallah hayirli haberler alirim cok heyecanli![]()
Ben babamla vedalaşırken çok kötü olmuştumBen diyodumki kına gecemde ağlamam ama duvak kafama geçer geçmez hıçkırığa boğuldum ama daha fenası sabah evden çıkması oldu![]()
Canım sağlıktan önemlisi var mı? Gitsin acile konuş onunla ikna et.Arkadaşım çok mutsuz tek taraflı sancıları devam ediyor![]()
Cnm klomenle bile yumurtam gelişmedi 2 aşılama ile bol miktarda hormon aldımErken değil mi tüp bebek için
İnşallah hamile kalırsın zaten çok kişi tedaviye ara verince hamiş kalıyoCnm klomenle bile yumurtam gelişmedi 2 aşılama ile bol miktarda hormon aldımherşey çok gzl giderken çok fazla yumurtam olduğum halde (iğneler ile) yine olumsuz sonuçlanınca dr um 1 ay dinlenelim tüp bebeğe geçiş yapalım dedi.. Bakalım kısmet inşallah buay kendiliğinden hamile kalırım... Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
Amiiiiiiiin :) İnşallah isteyen herkese Rabbim bu gzl duyguyu yaşatır.İnşallah hamile kalırsın zaten çok kişi tedaviye ara verince hamiş kalıyo![]()
Bende kına sabahı evden çıkarken abimin oğlu duvak altından yüzümü görünce çığlık çığlığa nasıl ağladı inan annemleri bile unuttum ona ağlamaktan hala kulaklarımda sesi "götüymeyin götüymeyin lalamı götüymeyin"Ağzına yüreğine sağlık canım, ALLAH kabul etsin. Yasin kitabında var mı hiç bilmiyorum canım ama bu linkte bulabilirsin http://www.ibadet.tv/ismi-azam-duasi-ve-anlami/
İnşallah canım gerçekten çok heyecanlı :)
Ben babamla vedalaşırken çok kötü olmuştumhiç unutmuyorum ben arabaya binince elini arabanın camına koydu dışardan bende içerden. Ne ağladım
Canım sağlıktan önemlisi var mı? Gitsin acile konuş onunla ikna et.