• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayatım sen tutulmuşsun sakın terli kalma birde egzersiz yap düzelir inşallah, yakıda iyi gelir:KK45:
Evet canım ya... Yakı iyi geldi şükürler olsun... Terleyince hemen üzerimi değiştiriyorum....
Nasip gülüm olana da şükür olmayana da :) Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Ablacım yarın dua sırası @Sassenachen (Bilge) arkadaşımızda. Yarın akşam ismi azam duası içinde listeyi hazırlayacağım.
Tamam canım sağolasın ebrucum... İnşallah hepimize hayırlı uğurlu olur...

Kızlar arkadaşım 4 haftalık hamile tek taraflı bel ağrısı çekyor birazda korkuyo sancı gibi vuruyor ara ara diyor. Sizce normal mi işten izin alamıyo hastane için korkuyo:KK43:

Canım nerelerdesin özlettin kendini kına nasıl geçti :)
Gülüm bende buradan uzak kalınca özlüyorum sizi ❤️ Kına duygusal ve güzeldi, ayaklarım hala acıyor :))
Bakalım haftaya düğün nasıl olacak, stresli bir hafta bizi bekliyor :)
Sen nasılsın?

Kızlar arkadaşım 4 haftalık hamile tek taraflı bel ağrısı çekyor birazda korkuyo sancı gibi vuruyor ara ara diyor. Sizce normal mi işten izin alamıyo hastane için korkuyo:KK43:
Hayırlı olsun canım, arkadaşın ihmal etmesin gitsin bir doktora. Ne olabileceği hakkında bir fikrim yok belki de normaldir? :/

evet canim 20 tane eksik mi diye bakamadim ama
Bende onun için sordum canım, 2 tane eksik onuda hemen tamamlıyorum. Rabbim kabul etsin, ismi azam duasında sıran tam 14. güne denk geliyormuş inşallah hayırlı haberlerini alırız bitanem.

Bende onun için sordum canım, 2 tane eksik onuda hemen tamamlıyorum. Rabbim kabul etsin, ismi azam duasında sıran tam 14. güne denk geliyormuş inşallah hayırlı haberlerini alırız bitanem.
insallah canimcim ben bu aksamki duamizida okudum rabbim kabul etsin ismi azam duasini link atmistin demi yasin kitaplarinda var mi o dua

catlatma ignemi vuruldugum gün dua siramdi sonuc alacagim günde sira bende demek Allah sizin dualariniz vesilesiyle insallah hayirli haberler alirim cok heyecanli:KK68:

Gülüm bende buradan uzak kalınca özlüyorum sizi ❤️ Kına duygusal ve güzeldi, ayaklarım hala acıyor :))
Sen nasılsın?

Hayırlı olsun canım, arkadaşın ihmal etmesin gitsin bir doktora. Ne olabileceği hakkında bir fikrim yok belki de normaldir? :/
Ben diyodumki kına gecemde ağlamam ama duvak kafama geçer geçmez hıçkırığa boğuldum ama daha fenası sabah evden çıkması oldu :(

Sen nasılsın?

Arkadaşım çok mutsuz tek taraflı sancıları devam ediyor:(

insallah canimcim ben bu aksamki duamizida okudum rabbim kabul etsin ismi azam duasini link atmistin demi yasin kitaplarinda var mi o dua
Ağzına yüreğine sağlık canım, ALLAH kabul etsin. Yasin kitabında var mı hiç bilmiyorum canım ama bu linkte bulabilirsin http://www.ibadet.tv/ismi-azam-duasi-ve-anlami/

catlatma ignemi vuruldugum gün dua siramdi sonuc alacagim günde sira bende demek Allah sizin dualariniz vesilesiyle insallah hayirli haberler alirim cok heyecanli:KK68:
İnşallah canım gerçekten çok heyecanlı :)

Ben diyodumki kına gecemde ağlamam ama duvak kafama geçer geçmez hıçkırığa boğuldum ama daha fenası sabah evden çıkması oldu :KK43:
Ben babamla vedalaşırken çok kötü olmuştum :( hiç unutmuyorum ben arabaya binince elini arabanın camına koydu dışardan bende içerden. Ne ağladım :(

Arkadaşım çok mutsuz tek taraflı sancıları devam ediyor:KK43:
Canım sağlıktan önemlisi var mı? Gitsin acile konuş onunla ikna et.

Erken değil mi tüp bebek için
Cnm klomenle bile yumurtam gelişmedi 2 aşılama ile bol miktarda hormon aldım :( herşey çok gzl giderken çok fazla yumurtam olduğum halde (iğneler ile) yine olumsuz sonuçlanınca dr um 1 ay dinlenelim tüp bebeğe geçiş yapalım dedi.. Bakalım kısmet inşallah buay kendiliğinden hamile kalırım... Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin

Cnm klomenle bile yumurtam gelişmedi 2 aşılama ile bol miktarda hormon aldım :KK43: herşey çok gzl giderken çok fazla yumurtam olduğum halde (iğneler ile) yine olumsuz sonuçlanınca dr um 1 ay dinlenelim tüp bebeğe geçiş yapalım dedi.. Bakalım kısmet inşallah buay kendiliğinden hamile kalırım... Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
İnşallah hamile kalırsın zaten çok kişi tedaviye ara verince hamiş kalıyo:KK73::KK73::KK73:

Ağzına yüreğine sağlık canım, ALLAH kabul etsin. Yasin kitabında var mı hiç bilmiyorum canım ama bu linkte bulabilirsin http://www.ibadet.tv/ismi-azam-duasi-ve-anlami/

İnşallah canım gerçekten çok heyecanlı :)

Ben babamla vedalaşırken çok kötü olmuştum :KK43: hiç unutmuyorum ben arabaya binince elini arabanın camına koydu dışardan bende içerden. Ne ağladım :KK43:

Canım sağlıktan önemlisi var mı? Gitsin acile konuş onunla ikna et.
Bende kına sabahı evden çıkarken abimin oğlu duvak altından yüzümü görünce çığlık çığlığa nasıl ağladı inan annemleri bile unuttum ona ağlamaktan hala kulaklarımda sesi "götüymeyin götüymeyin lalamı götüymeyin" :cry:

Back
X