• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

-NvJrqwLZh8kTOF_leIDQJxxfa_EjmdP0k5jW4f8FKRjokMgp2tVv91MHZniynhAa0c42by1hWXAWek3ctsr3wuH2wHcoOA8wDrbrpI3Q8PXOvyhSgXYgyHS=w384-h384-nc

Günaydın kızlar, hayırlı pazarlar...

Bende kına sabahı evden çıkarken abimin oğlu duvak altından yüzümü görünce çığlık çığlığa nasıl ağladı inan annemleri bile unuttum ona ağlamaktan hala kulaklarımda sesi "götüymeyin götüymeyin lalamı götüymeyin" :cry:
Ay kıyamam ona ben :(
Çocuklar daha bir başka oluyor, teyzem evlendiğinde ben 5-6 yaşlarındaydım ve bende teyze benide götür diye ağlamıştım, zor tuttular beni :)
Ailenden uzakmısın sen gülüm?

Günaydın canım nasılsın? Bitti mi adetin?

Dualarımızın kabulü için "ism-i a'zam"...

...İlahi! Kusursuz olan Allah, Ehad, Bedi ve Kadir isimlerini şefaatçi kılıp niyazla senden istiyoruz!...

BAŞLANGIÇ -> 9 KASIM

Dua sırası:

Her gün bir arkadaşımızın dualarının kabulü için bir adet ismi azam duası okuyoruz (http://www.ibadet.tv/ismi-azam-duasi-ve-anlami/).

Duâya, e'ûzü besmele, Allahü teâlâya hamdü senâ ve Resûlüne salâtü selâm ile başlamalıdır! Peygamber efendimiz, duâya başlarken, “Sübhâne Rabbiyel aliyyil a'lel vehhâb” derdi.

Duâ'nın ardından aşağıdaki dua okunup hacet ne ise adabına uygun şekilde Allah’tan istenir.

"Allahümme ecib da’veti vekdi hâceti birahmetike yâ er-hame’r-Râhimine ve salla’llâhu alâ seyyidinâ Muhammedin ve âlihî ve ashâbihî ecmaîn. Âmin, yâ Rabbe’l Âlemîn."

Duâ ihlâs ile yapmalıdır.

Mazeretli arkadaşlar duanın türkçe meâlini okuyacaklar.

Rabbim dualarımızı kabul etsin...

Dualarımızın kabulü için "ism-i a'zam"...

...İlahi! Kusursuz olan Allah, Ehad, Bedi ve Kadir isimlerini şefaatçi kılıp niyazla senden istiyoruz!...

BAŞLANGIÇ -> 9 KASIM

Dua sırası:

Her gün bir arkadaşımızın dualarının kabulü için bir adet ismi azam duası okuyoruz (http://www.ibadet.tv/ismi-azam-duasi-ve-anlami/).

Duâya, e'ûzü besmele, Allahü teâlâya hamdü senâ ve Resûlüne salâtü selâm ile başlamalıdır! Peygamber efendimiz, duâya başlarken, “Sübhâne Rabbiyel aliyyil a'lel vehhâb” derdi.

Duâ'nın ardından aşağıdaki dua okunup hacet ne ise adabına uygun şekilde Allah’tan istenir.

"Allahümme ecib da’veti vekdi hâceti birahmetike yâ er-hame’r-Râhimine ve salla’llâhu alâ seyyidinâ Muhammedin ve âlihî ve ashâbihî ecmaîn. Âmin, yâ Rabbe’l Âlemîn."

Duâ ihlâs ile yapmalıdır.

Mazeretli arkadaşlar duanın türkçe meâlini okuyacaklar.

Rabbim dualarımızı kabul etsin...
Amin bitanem inşallah.

Günaydım kızlar
Canım nasılsın? Ağrın var mı hala?

Günaydın kızlar herkese süper pazarlar olsun...:21:
Ben de aranıza katılmak istiyorum... bir dizi ameliyatlar tedaviler sonunda Allahın izniyle problemler çözüldü artık 1 yıl doğal yollardan olmasi için bekleyişteyiz... İnşallah bana da uğur getirirsiniz :KK37:
Canım aramıza hoşgeldin, inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun. Ne zamandır çocuk istiyorsunuz? Problemin ne olduğunu sormamda bir sakınca var mı?

Canım nasılsın? Ağrın var mı hala?

Canım aramıza hoşgeldin, inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun. Ne zamandır çocuk istiyorsunuz? Problemin ne olduğunu sormamda bir sakınca var mı?
Sol kasıgımda agrır ara ara oluyor canım igne batar gibi bide mide bulantısı oluyor biraz canım sen nasılsın

Sol kasıgımda agrır ara ara oluyor canım igne batar gibi bide mide bulantısı oluyor biraz canım sen nasılsın
İnşallah psikolojin sana oyun oynamıyordur ve bu yaşadıkların gerçek belirtidir... bat'ın ne zamandı gülüm?
Şükür canım ben iyiyim :) pazar miskinliği yapıyorum :)

Canım aramıza hoşgeldin, inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun. Ne zamandır çocuk istiyorsunuz? Problemin ne olduğunu sormamda bir sakınca var mı?[/QUOTE]

Teşekkür ederim hosbuldm 2 yıldır istiyorum. 1 buçuk yıldır tedavi süreciydi is bilmez doktorun biri bizi 1 buçuk yıl boşa hormon tedavileri, aşılamalarla oyaladi ... Meğer t shape ve çikolata kisti hastasıymisim. Yeni doktorum ikisininde ameliyatını çok şükür başarılı bir şekilde yaptı. Şimdi 1 yıl bekleme surecindeyiz. Inşallah doğal yolla hamile kalırım hayırlısı. ..

Teşekkür ederim hosbuldm 2 yıldır istiyorum. 1 buçuk yıldır tedavi süreciydi is bilmez doktorun biri bizi 1 buçuk yıl boşa hormon tedavileri, aşılamalarla oyaladi ... Meğer t shape ve çikolata kisti hastasıymisim. Yeni doktorum ikisininde ameliyatını çok şükür başarılı bir şekilde yaptı. Şimdi 1 yıl bekleme surecindeyiz. Inşallah doğal yolla hamile kalırım hayırlısı. ..
Geçmiş olsun canım, şükür ki atlatmışsın. Bazı doktorlar maalesef işlerini pek ciddiye almıyorlar :KK43: para kazanmak uğruna kul hakkına girmeyi göze alanlar var... Ah ah ALLAH islah etsin diyecek bir şey yok. Dualarımız bizi meleklerimize kavuşturacak inşallah.
Canım benim BAT 1aralik
9 ay gelmesin inşallah :)

Teşekkür ederim hosbuldm 2 yıldır istiyorum. 1 buçuk yıldır tedavi süreciydi is bilmez doktorun biri bizi 1 buçuk yıl boşa hormon tedavileri, aşılamalarla oyaladi ... Meğer t shape ve çikolata kisti hastasıymisim. Yeni doktorum ikisininde ameliyatını çok şükür başarılı bir şekilde yaptı. Şimdi 1 yıl bekleme surecindeyiz. Inşallah doğal yolla hamile kalırım hayırlısı. ..[/QUOTE]

merhaba hoşgeldın....çıkolata kıstı tanısını nasıl koydular peki? sonucta o kadar muayene oluyorsun.

Back
X