Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

aaa bende kullaniyorum onu ve ben hamileligi dusunmeye basladigimizda ilk 3 ay yumurtlamamistim pkos dan dolayi
yeni basladigim doktor bana bu inofolic 'i verdi
sabah aksam suya karistirip ictim ve ilk ictigim ay yumurtladim :) pkoslu arkadaslara mutlaka doktoruna sormasini tavsiye ederim bende
Cajim sormussun ama hatirlami$sin sonradan aciklamama gerek yok ;) cnm bende kullandim ama gunde bir kere tek doz dediler bi faudasini görmedim biraktim bunayda 10 tane vardi elimde gunde bir iki poşet yaptim ictim. Hic bi yan etkisi yok normalde ama beni isal ediyor :( regl olunca tekrar dr danışıp alicam ama ;)

kuzucuğum az önce çekilişi yaptı...buna göre;
1.PAZARTESİ ;DEEPLONELİNESS (GERÇEK ADINI HATIRLAYAMADIM)
1.SALI ; MİNTA YANİ FULYA
ÇARŞAMBA ; ALPİ YANİ BÜŞRA
PERŞEMBE ; PİNKLOVE YANİ KÜBRA
CUMA ; 10BEYBİSİ YANİ TUĞBA
CUMARTESİ ; VESON YANİ TUĞBA
PAZAR ;BEN YANİ LEYLA
2.PAZARTESİ ; EBRULİM YANİ EBRU
2.SALI ;DESİGNER YANİ SEMA

TÜM DUALARIN KABULU DİLEĞİYLE CANLARIM...ALLAH ŞİMDİDEN KABUL EYLESİN İNŞALLAH....ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN....:nazar::KK200::KK19::KK19:
Hadi hayirlisi kizlarrr ;)

Kızlar bugün arkadaşımın kızıyla ilgilenirken çocuk düşmesin diye aniden uzandım ve sağ tarafımda bir şey çat etti :KK43: ağrım sızım yok şükür ama korktum
Cnim dikkt et kendine ani hareketler yapma ;)birden uzandigin icin boşluğa gelmiştir belkide cnm. Bende bugun esimle hali yikadim nasilsa bebis yoktur diye;)

Bu arada pco olmayanlarda bu inofolic i kullanabilir. hizli hamile kalmaya yardimci bir ilac arkadaslar kullanmak isteyen varsa kullanabilir.yumurta kalitesini artiriyor tadi tuzu yok dok suya kari$tir ic ;) baska topikten ark onu kullandigi ay hamile kaliyor .2 kere denedi ikisindede hamile kaldi..

Bu arada pco olmayanlarda bu inofolic i kullanabilir. hizli hamile kalmaya yardimci bir ilac arkadaslar kullanmak isteyen varsa kullanabilir.yumurta kalitesini artiriyor tadi tuzu yok dok suya kari$tir ic :KK66: baska topikten ark onu kullandigi ay hamile kaliyor .2 kere denedi ikisindede hamile kaldi..

ben 4 aydir iciorum hamile kalamadim ama dedigim gibi hic degilse yumurtlamami sagladi :)

kuzucuğum az önce çekilişi yaptı...buna göre;
1.PAZARTESİ ;DEEPLONELİNESS (GERÇEK ADINI HATIRLAYAMADIM)
1.SALI ; MİNTA YANİ FULYA
ÇARŞAMBA ; ALPİ YANİ BÜŞRA
PERŞEMBE ; PİNKLOVE YANİ KÜBRA
CUMA ; 10BEYBİSİ YANİ TUĞBA
CUMARTESİ ; VESON YANİ TUĞBA
PAZAR ;BEN YANİ LEYLA
2.PAZARTESİ ; EBRULİM YANİ EBRU
2.SALI ;DESİGNER YANİ SEMA

TÜM DUALARIN KABULU DİLEĞİYLE CANLARIM...ALLAH ŞİMDİDEN KABUL EYLESİN İNŞALLAH....ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN....:nazar::KK200::KK19::KK19:
Hayırlı olsun dualarimiz kabul olsun hissettim ilk benim adım çıkacağını ismim özlem adımla dua edin olur mu kızlar :anneadayı::KK200:

kizlar cok kasik agrim var :(
bugun daha 4 ekim adet tarihim 13 ekim ama
2 ekim yumurtlama tarihim diye dusunursem 15 ekimde gelmesi lazim adetim o zamnda ben kan tetsimi 19 ekimde yaptiricam adet gormessem eger :) yani daha 15 gun var 2 hafta yani ay zaman nasi gecicek

Kızlar bugün arkadaşımın kızıyla ilgilenirken çocuk düşmesin diye aniden uzandım ve sağ tarafımda bir şey çat etti :KK43: ağrım sızım yok şükür ama korktum
Gecmis olsun canım iyi bir anne olacaksın demekki koruma ic gudun kuvvetli ;)

kizlar cok kasik agrim var :KK43:
2 ekim yumurtlama tarihim diye dusunursem 15 ekimde gelmesi lazim adetim o zamnda ben kan tetsimi 19 ekimde yaptiricam adet gormessem eger :) yani daha 15 gun var 2 hafta yani ay zaman nasi gecicek
Canım kendini çok dinlememeye çalış baska seylere odaklan zaman gecmek bilmez yoksa

Ohooooo sen hani bu ay rahat olacaktın kafaya takmayacaktin falan filan ;) sakin ol dinleme kendini cnm.

ALLAH razı olsun gülüm, ben listeyi en geç yarın sabah hazırlarım.
Kızlar Rabbim çok büyük, pazartesi kan testine gideceğim ve sıra bana denk geliyor. Aynı zamanda diğer dua topiğinde de öyle :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Leylam senin ve meleğinin ellerinize sağlık :)
Rica ederim canım... İnşallah güzel haber alırız ebrucum senden...

Cnim dikkt et kendine ani hareketler yapma :KK66:birden uzandigin icin boşluğa gelmiştir belkide cnm. Bende bugun esimle hali yikadim nasilsa bebis yoktur diye:KK66:
Ben hamile kaldığımı bilmiyorum eşim seminere bursaya gitmişti.. Tek başıma evin şeklini değiştirmiştim.koca tv yi kucaklayıp kaldırmıştım.Rabbim yavrumu korumuş.hamile olduğumu öğrenince dedim Allah tan yavruma bişey olmamış.

Canım daha 2 haftan var.. Şimdiden kasmaya başladın kendini.. Serbest bırak düşüncelerini, bak nasıl hamile kalıcaksın.. Güven bana.. Gittiğim profesörün bana her zaman dediği şeydi. İlaçları iğneleri bi kenara bırak.. Kafandan bebek fikrini atıcaksın derdi.. ve ilişki öyle olsun dedi açık açık.. Ve bende aynen dediği gibi yaptım.. Merak ediyodum tabi.. lakin düşünmemeye çalışıyodum.. ;) bi baktım hamileyim=) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. .

DERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...

image.webp

Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.

Dua listemiz:

05.10.: @deeploneliness (Özlem)
06.10.: minnta minnta (Fulya)
07.10.: Al_pi Al_pi (Büşra)
08.10.: pink love pink love (Kübra)
09.10.: -TubiSh- -TubiSh- (Tuğba)
10.10.: Veson Veson (Tuğba)
11.10.: LeYLa_21 LeYLa_21 (Leyla)
12.10.: E-brulim E-brulim (Ebru)
13.10.: DESIGNER27 DESIGNER27 (Sema)

Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...

Cnim dikkt et kendine ani hareketler yapma :KK66:birden uzandigin icin boşluğa gelmiştir belkide cnm. Bende bugun esimle hali yikadim nasilsa bebis yoktur diye:KK66:
Elbette ki dikkatli davranmak lazım ama kendimizi nereye kadar kısıtlayacağız? Hep bir şeyleri erteliyoruz bu yüzden. Bazen insanın canına tak ediyor ama sen yinede çok ağır işler yapmamaya çalış canım.

Gecmis olsun canım iyi bir anne olacaksın demekki koruma ic gudun kuvvetli :KK66:
Sağ ol ALLAH razı olsun, ne güzel yazmışsın öyle. İnşallah öyle olurum :KK60:

Rica ederim canım... İnşallah güzel haber alırız ebrucum senden...
Amin hep beraber inşallah bitanem :KK68:

Elbette ki dikkatli davranmak lazım ama kendimizi nereye kadar kısıtlayacağız? Hep bir şeyleri erteliyoruz bu yüzden. Bazen insanın canına tak ediyor ama sen yinede çok ağır işler yapmamaya çalış canım.

Sağ ol ALLAH razı olsun, ne güzel yazmışsın öyle. İnşallah öyle olurum :KK60:

Amin hep beraber inşallah bitanem :KK68:
Aynem canim benimde canima tak etti ondan yikadim valla ;) sakinilan goze çöp batarmış ....

Ben hamile kaldığımı bilmiyorum eşim seminere bursaya gitmişti.. Tek başıma evin şeklini değiştirmiştim.koca tv yi kucaklayıp kaldırmıştım.Rabbim yavrumu korumuş.hamile olduğumu öğrenince dedim Allah tan yavruma bişey olmamış.
Yaaa canim bak gordunmu Rabbim verecekse hic birsey olmuyor Allahin izni ile. 8 gun kaldi bata hic bi belirtimde yok belirtiyle isimde yok kafaya bu ay hic takmadim keyfime baktim ... olursa supriz olur .

cok saol kuzum
DERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...

Eki Görüntüle 1647807

Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.

Dua listemiz:

05.10.: @deeploneliness (Özlem)
06.10.: minnta minnta (Fulya)
07.10.: Al_pi Al_pi (Büşra)
08.10.: pink love pink love (Kübra)
09.10.: -TubiSh- -TubiSh- (Tuğba)
10.10.: Veson Veson (Tuğba)
11.10.: LeYLa_21 LeYLa_21 (Leyla)
12.10.: E-brulim E-brulim (Ebru)
13.10.: DESIGNER27 DESIGNER27 (Sema)

Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...
edicem dualarımı

Back
X