Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

DERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...

Eki Görüntüle 1647807

Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.

Dua listemiz:

05.10.: @deeploneliness (Özlem)
06.10.: minnta minnta (Fulya)
07.10.: Al_pi Al_pi (Büşra)
08.10.: pink love pink love (Kübra)
09.10.: @10beybisi (Tuğba)
10.10.: Veson Veson (Tuğba)
11.10.: LeYLa_21 LeYLa_21 (Leyla)
12.10.: E-brulim E-brulim (Ebru)
13.10.: DESIGNER27 DESIGNER27 (Sema)

Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...
CANIM hafta sonu giremedim bende lısteye dahil olmak istiorum :( suan regl donemindeyim galiba türkçe mealini okuyabilirim oyle yazmıssnız :)

Aynem canim benimde canima tak etti ondan yikadim valla :KK66: sakinilan goze çöp batarmış ....
Iyi yapmissin, ellerine kollarina saglik :KK50:

cok saol kuzum

edicem dualarımı
Rabbim kabul etsin gülüm :KK60:

CANIM hafta sonu giremedim bende lısteye dahil olmak istiorum :KK43: suan regl donemindeyim galiba türkçe mealini okuyabilirim oyle yazmıssnız :)
Canim seni son eklesem olur mu? Hak gecsin istemem :( Istersen sana kendi sirami da verebilirim?
Ismini paylasmak istermisin bizimle, yoksa nickinle mi niyetlenelim?
Regl dönemlerinde mealini okuruz dedik aksamasin diye, Rabbim kabul eder insallah.

ılk bırkac gun kotuydum de suan ıyıyım cnm Allah razı olsun
Amin cümlemizden canim, iyi olmana sevindim :)

Iyi yapmissin, ellerine kollarina saglik :KK50:

Rabbim kabul etsin gülüm :KK60:

Canim seni son eklesem olur mu? Hak gecsin istemem :KK43: Istersen sana kendi sirami da verebilirim?
Ismini paylasmak istermisin bizimle, yoksa nickinle mi niyetlenelim?
Regl dönemlerinde mealini okuruz dedik aksamasin diye, Rabbim kabul eder insallah.

Amin cümlemizden canim, iyi olmana sevindim :)
sıkıntı yok canım en sonda olur :d zaten ben ocak subat gibi istiorm bebişim o zaman gelsin :):) bide kactane okunacak sayı bellimi ?

sıkıntı yok canım en sonda olur :d zaten ben ocak subat gibi istiorm bebişim o zaman gelsin :):) bide kactane okunacak sayı bellimi ?
Tamam hülüsüm ekliyorum seni. Hakkini helal et...
Hergün herkese 1'er tane okuyalim dedik.

DERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...

Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.

Dua listemiz:

05.10.: @deeploneliness (Özlem)
06.10.: minnta minnta (Fulya)
07.10.: Al_pi Al_pi (Büşra)
08.10.: pink love pink love (Kübra)
09.10.: @10beybisi (Tuğba)
10.10.: Veson Veson (Tuğba)
11.10.: LeYLa_21 LeYLa_21 (Leyla)
12.10.: E-brulim E-brulim (Ebru)
13.10.: DESIGNER27 DESIGNER27 (Sema)
14.10.: H HLYELA (Hülya)

Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...

kızlar bişi soracağımm size ben geçen yıl aralık ayından beri hamile kalamadım aralıkta kimyasal gebelikten sonra aylarca regl düzensizliklerim oldu hormonlarım bozuldu sonra sıksık idrar yolu enfeksiyonu geçirdim acaba benim tüplerim tıkanmış olabilirmi idrar yolu enfeksiyonundan? ikisi ayrı yerlerde biliyorum ama insan yine acaba mı diyor bilginiz varmı?

kızlar bişi soracağımm size ben geçen yıl aralık ayından beri hamile kalamadım aralıkta kimyasal gebelikten sonra aylarca regl düzensizliklerim oldu hormonlarım bozuldu sonra sıksık idrar yolu enfeksiyonu geçirdim acaba benim tüplerim tıkanmış olabilirmi idrar yolu enfeksiyonundan? ikisi ayrı yerlerde biliyorum ama insan yine acaba mı diyor bilginiz varmı?
Cnm ben bir sene önce boş gebelik yaşadım ve o zamandan beri hamile kalamadım Dr üzerinden bir sene geçmiş gebelik oluşmamış hsg öneririm dedi.geçen ay için ben çekilemedim ama bu ay gebelik oluşmazsa gelecek ay çekilmeyi düşünüyorum umarım ihtiyaç kalmaz:(

Cnm ben bir sene önce boş gebelik yaşadım ve o zamandan beri hamile kalamadım Dr üzerinden bir sene geçmiş gebelik oluşmamış hsg öneririm dedi.geçen ay için ben çekilemedim ama bu ay gebelik oluşmazsa gelecek ay çekilmeyi düşünüyorum umarım ihtiyaç kalmaz:KK43:
benimde 1 sene oldu işte bende mi çekinmeliyim sence cnm ya?

benimde 1 sene oldu işte bende mi çekinmeliyim sence cnm ya?
Bak benim bir kızım bile var ve Dr hsg çekelim dedi demekki belli bir zaman sonra hsg gerekli hale geliyor zamanla enfeksiyona bağlı yapışıklık falan oluyor diye duymuştum Dr ile bir Konuş istersen

Bak benim bir kızım bile var ve Dr hsg çekelim dedi demekki belli bir zaman sonra hsg gerekli hale geliyor zamanla enfeksiyona bağlı yapışıklık falan oluyor diye duymuştum Dr ile bir Konuş istersen
çekildğimde ikiside açık çıktı ozaman belki kimyasal düşükten sonra etkilenmiş olabilir cnm çokta pahalı ya 450 tl az paramı

Canim agir idrar yolu enfeksiyonunda klamidya diye bir mikrop yani bakteri olusabiliyormus o da tüplerde tikaniklik yapabiliyormus. Kan yada idrar testiyle klamidya enfeksiyonunu kontrol ediyorlar.

çekildğimde ikiside açık çıktı ozaman belki kimyasal düşükten sonra etkilenmiş olabilir cnm çokta pahalı ya 450 tl az paramı
Ha sen daha önce çekildin o zaman ben hiç çektirmedin sanmıştım ben hiç çrktirmedim yani belki sana ihtiyaç olmaz ne zaman çektirdin cnm

Back
X