Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ha sen daha önce çekildin o zaman ben hiç çektirmedin sanmıştım ben hiç çrktirmedim yani belki sana ihtiyaç olmaz ne zaman çektirdin cnm
tam 1 sene önce çekildim cnm çekildikten sonra bişi çıkmayınca doktor korunma dedi o ay kimyasal gebelik oldu işte:(

çekildğimde ikiside açık çıktı ozaman belki kimyasal düşükten sonra etkilenmiş olabilir cnm çokta pahalı ya 450 tl az paramı
Burda da çok Pahalı iki yer var özel biri500 diğer550 dedi anestezisiZ ben devlette çektireceğim:( Tabiki az para değil Allah durumu olmayanlara yardım etsin

Klamidya Enfeksiyonları

Klamidya enfeksiyonları cinsel yolla bulaşan ve oldukça sık rastlanılan bir enfeksiyon türüdür. Klamidya enfeksiyonu kokusuz akıntı, ara kanamalar, cinsel birliktelik anında ağrı gibi şikayetlere yol açabileceği gib her hangi bir şikayete neden olmayabilir. Enfeksiyon kontrol altına alınmadığında tüplerde yapışıklık ve tıkanıklığa yol açarak gebe kalmayı engelleyebilir.

Klamidya kadınlarda görülebileceği gibi erkeklerde de ortaya çıkabilir. Peniste akıntı, idrar yaparken yanma hissi gibi şikayetlere yol açabilir. Kısırlık problemi yaşayan erkeklerin ve kadınların klamidya enfeksiyonu yönünden detaylı incelenmesi gerekir. Hastalığın teşhisi için gerekli tetkikler yapılarak hastalık teşhis edilir ve antibiyotik tedavisine başlanır. Kadınlarda ilerlemiş iltihaplarda laparoskopi yöntemi ile tıkanıklık tespit edilmişse gebelik için tüp bebek tedavisine başvurulabilir.

Klamidya Enfeksiyonları

Klamidya enfeksiyonları cinsel yolla bulaşan ve oldukça sık rastlanılan bir enfeksiyon türüdür. Klamidya enfeksiyonu kokusuz akıntı, ara kanamalar, cinsel birliktelik anında ağrı gibi şikayetlere yol açabileceği gib her hangi bir şikayete neden olmayabilir. Enfeksiyon kontrol altına alınmadığında tüplerde yapışıklık ve tıkanıklığa yol açarak gebe kalmayı engelleyebilir.

Klamidya kadınlarda görülebileceği gibi erkeklerde de ortaya çıkabilir. Peniste akıntı, idrar yaparken yanma hissi gibi şikayetlere yol açabilir. Kısırlık problemi yaşayan erkeklerin ve kadınların klamidya enfeksiyonu yönünden detaylı incelenmesi gerekir. Hastalığın teşhisi için gerekli tetkikler yapılarak hastalık teşhis edilir ve antibiyotik tedavisine başlanır. Kadınlarda ilerlemiş iltihaplarda laparoskopi yöntemi ile tıkanıklık tespit edilmişse gebelik için tüp bebek tedavisine başvurulabilir.
Kocaları bir tahlile göndersek aslında iyi olurdu

Sen klamidya ya karsi kontrol edildin mi canim? Bulasici bir sey mis, yani eslerin birinde olusursa digerinde de oluyormus.
ben zaten kocamda enfeksiyon varmı şüphesiyle sperm testi yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu geçiyiyorum die ama bişi çıkmadı doktor akıntı olur vajinal enfeksiyonda dedi akıntım yoktu kültür yaptırdım temiz çıktı

ben zaten kocamda enfeksiyon varmı şüphesiyle sperm testi yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu geçiyiyorum die ama bişi çıkmadı doktor akıntı olur vajinal enfeksiyonda dedi akıntım yoktu kültür yaptırdım temiz çıktı
Eşin idrar testi yaptırdı mı

Sen klamidya ya karsi kontrol edildin mi canim? Bulasici bir sey mis, yani eslerin birinde olusursa digerinde de oluyormus.
Eve gideyim bir tahlillere bakayım bana uzun zamandır idrar bakılmadı ama eşime belki bakılmıştır tahlilleri bir inceleyeyim dur

Cok sükür, temiz cikmasina sevindim canim...

Eve gideyim bir tahlillere bakayım bana uzun zamandır idrar bakılmadı ama eşime belki bakılmıştır tahlilleri bir inceleyeyim dur
Bak bakalim, eger yoksa da bir an önce ikinizde yaptirin.

yaptırdı cnm oda temiz benim idrar yolu enfeksiyonumda bakteri çıkmıyodu doktor seninkii irritasyon dedi bakteri kaynaklı değil dedi
Cnm o zaman stres yapma seni çok iyi Anlıyorum olmadıkça insan bir neden Arıyor.çoğu Dr da sebep bulamayınca sebepsiz deyip gönderiyor.bak dua topiğinden Yasmin rahim filmi çektireli bir seneyi geçmiş iki senedir de çocuk için çabalıyor ve şimdi hamile kaldı.o da sebepsiz demekki bir vakti var biz duamızı edelim Rabbim en güzel vakitte bebeklerimizi göndersin inşallah.

Kizlar duamiz 10 gün sürecek Allah'in izniyle, sonrasi icin ne düsündünüz? Aynisina devam mi edelim yoksa baska bir sey mi okuyalim?

Cnm o zaman stres yapma seni çok iyi Anlıyorum olmadıkça insan bir neden Arıyor.çoğu Dr da sebep bulamayınca sebepsiz deyip gönderiyor.bak dua topiğinden Yasmin rahim filmi çektireli bir seneyi geçmiş iki senedir de çocuk için çabalıyor ve şimdi hamile kaldı.o da sebepsiz demekki bir vakti var biz duamızı edelim Rabbim en güzel vakitte bebeklerimizi göndersin inşallah.
AYNEN CNMM HERŞEY ALLAHTAN İNSAN SEBEP ARIYOR YİNEDE:/

Canım daha 2 haftan var.. Şimdiden kasmaya başladın kendini.. Serbest bırak düşüncelerini, bak nasıl hamile kalıcaksın.. Güven bana.. Gittiğim profesörün bana her zaman dediği şeydi. İlaçları iğneleri bi kenara bırak.. Kafandan bebek fikrini atıcaksın derdi.. ve ilişki öyle olsun dedi açık açık.. Ve bende aynen dediği gibi yaptım.. Merak ediyodum tabi.. lakin düşünmemeye çalışıyodum.. :KK66: bi baktım hamileyim=) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. .[/QUOTE

canım cok dogru soyluyosun amin canım insallah isteyen herkese veirir allahim
ben senin icinde dua ediyorumm saglikla gelsin melegin diye :)

DERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...

Eki Görüntüle 1647807

Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.

Dua listemiz:

05.10.: @deeploneliness (Özlem)
06.10.: minnta minnta (Fulya)
07.10.: @Al_pi (Büşra)
08.10.: @pink love (Kübra)
09.10.: @10beybisi (Tuğba)
10.10.: Veson Veson (Tuğba)
11.10.: LeYLa_21 LeYLa_21 (Leyla)
12.10.: E-brulim E-brulim (Ebru)
13.10.: DESIGNER27 DESIGNER27 (Sema)

Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...

AMİN

HADİ İNSALLAH KİZLAR, ben inaniyorum allah dualarimizi yalvarislarimizi mutlaka ki duyuyordur.bizlerinde hayirlisiyla bebislerimiz olacak.

allah hepimizin dualarını kabul etsin insallah

Back
X