- 16 Mayıs 2015
- 170
- 141
- 18
hangi iğneydi canımyok canım doğal yolla oldu sadece yumurta oluşumu için klomen değil iğne kullandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi iğneydi canımyok canım doğal yolla oldu sadece yumurta oluşumu için klomen değil iğne kullandım
yok canım fsh hormonum yüksek yani yumurta rezervlerim azalmışverio canım ben 3 ay kullandim arka arkaya , bu ay ara verdim kendiliginden denioruz, ama bu ay gitmedin diye dert etme canım , kafani rahatlat biraz oteki ay gidersin
pkos'musun?
FSH HORMONUN KAÇ CNMyok canım fsh hormonum yüksek yani yumurta rezervlerim azalmış![]()
adı gonal f idi..5 yumurtam oluşmuştu dr aşılama yapacaktı kendimiz deneyelim dedik çünkü rahim filminden sonra sağ tüpün tıkalı olduğunu öğrendim klomen ile 2 ay denedik hiç yumurta olmadı sol tarafta iğne kullanınca bir sürü yumurtam oldu..açık tarafta yumurtaolusunca ilk defa biz de kendimiz deneyelim dedik..rabbim nasip ettihangi iğneydi canım
fsh 9 sınıra yakın yaniFSH HORMONUN KAÇ CNM
YAŞINKAÇ CNM ÇOCUĞUN VAR DİMİ?fsh 9 sınıra yakın yani
Rabbime şükür inş.dördünü de vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın :) bana da vermez mi acaba dr o iğneden yawadı gonal f idi..5 yumurtam oluşmuştu dr aşılama yapacaktı kendimiz deneyelim dedik çünkü rahim filminden sonra sağ tüpün tıkalı olduğunu öğrendim klomen ile 2 ay denedik hiç yumurta olmadı sol tarafta iğne kullanınca bir sürü yumurtam oldu..açık tarafta yumurtaolusunca ilk defa biz de kendimiz deneyelim dedik..rabbim nasip etti
yok canım fsh hormonum yüksek yani yumurta rezervlerim azalmış![]()
CNM SENDE PCOS FELAN YOK DİMİ?tekli olan bugunki kizlar , coklu olandada eskilerld bugunki var,
bu ovu test markasi predictor , cizgiler ayni koyulukta olmali dior, o zaman hicmi yumurtlama yok acabaama bu agri yumurtam oldugunda oluodu
yaşım 36.. 16 aylık bi kızım var.aslında kızım daha küçük ama fsh öyle çıkınca vakit kaybetmek istemedik bi an önce 2 .yi yapalım birlikte büyüsünler diyoruz ama nasipten ötesi olmuyor Rabbim ne derse o ,Onun ol demesini bekliyoruzYAŞINKAÇ CNM ÇOCUĞUN VAR DİMİ?
canım senin 2 aylikmi? hayirlisi olsun bebisin saglikla gelsin
inşallah canım sağol güzel dileklerin için.rabbim isteyen herkese versin.benim önce prolaktin hormonu yüksekliğinden olmuyordu klomen ve çat iğnesiyle kızım oldu.şimdi 2.yi istiyoruz bu kez prolaktin düşmüş de fsh yükselmiş.hayırlısıcanım sakın dert etme gorumcemin fsh 14 du , cokda kotu gunler gecirio ve korunmalarina ragmen hamile oldu
inan seninde olur hic uzme kendini
Cnm benim üstüste kullandığım zamanlar olmuştu ama iki kez kist yapmıştı o aylar ara vermiştik Dr ilaçlar bir sonraki ay da etkisini gösterir Çalışmalara devam Demişti o Yüzden çok üzülmemerhaba arkadaşlar ben de eylülde klomen kullanıp çat iğnesi olmuştum regl oldum bu ay da tekrar dr.a gitmedim yani hemen ertesi ay yeniden klomen veriyor mu dr.yoksa bir ay ara mı veriyor? keşke gitseydim diyorum .
ÇOKTA ACELEETME CNM KIZINDA KÜÇÜKMÜŞ RABBİM KISMET EDERSE OLUR HAYIT TOHUMU FSH DÜŞÜRÜYOR DİYE BİLİYORUM İSTERSEN BİRARAŞTIR ÇOKTA YÜKSEK DEĞİLyaşım 36.. 16 aylık bi kızım var.aslında kızım daha küçük ama fsh öyle çıkınca vakit kaybetmek istemedik bi an önce 2 .yi yapalım birlikte büyüsünler diyoruz ama nasipten ötesi olmuyor Rabbim ne derse o ,Onun ol demesini bekliyoruz
evet ben de işte kistten korkuyorum biraz ara vermek en iyisiCnm benim üstüste kullandığım zamanlar olmuştu ama iki kez kist yapmıştı o aylar ara vermiştik Dr ilaçlar bir sonraki ay da etkisini gösterir Çalışmalara devam Demişti o Yüzden çok üzülme
hayıt otunun hapını kullanmıştım daha önce ben prolaktini düşürüyormuş diye.bakalım bi de bunun için deneyeyim o zamanÇOKTA ACELEETME CNM KIZINDA KÜÇÜKMÜŞ RABBİM KISMET EDERSE OLUR HAYIT TOHUMU FSH DÜŞÜRÜYOR DİYE BİLİYORUM İSTERSEN BİRARAŞTIR ÇOKTA YÜKSEK DEĞİL
BİRDE KOENZİM Q10 KULLANIYORLAR DİE BİLİYORUM BİR ARAŞTIR İSTERSENhayıt otunun hapını kullanmıştım daha önce ben prolaktini düşürüyormuş diye.bakalım bi de bunun için deneyeyim o zaman
Amin@deeploneliness (Özlem) niyetine okudum canım..Allah kabul etsin....
nasi yani??? aaa ikizmi supeerrrr saglikla alsin canımBebekler demek istedin sanırım