Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar fikrinizi sorucam

gecen gunlerde testlere gore yumurtlamis olmam lazimdi, ama bugun yumurta aki kivaminda cektikce uzayan akintim oldu ve nolur nolmaz degerlendirelim dedik bugunu
ve iliski sirasinda cok agrim oldu , tedavi oluurken yumurtalar olustugunda oluyordu bu agrim , acaba bugunmu yumurtluyorum diye dusunerek bugunu degerlendirdik, eger bugunse ve tutarsa gec dollenme olucak cunku bugun adetimin 23.gunu
kismet hayirlisi herseyin

Ohooooo sen hani bu ay rahat olacaktın kafaya takmayacaktin falan filan :KK66: sakin ol dinleme kendini cnm.

canım saol ya :) biraz daha rahatim gibi samki ama iste,
bugun yumurta aki gibi akintim oldu kismet bakalim belkide gec yumurtluycam

kızlar fikrinizi sorucam

gecen gunlerde testlere gore yumurtlamis olmam lazimdi, ama bugun yumurta aki kivaminda cektikce uzayan akintim oldu ve nolur nolmaz degerlendirelim dedik bugunu
ve iliski sirasinda cok agrim oldu , tedavi oluurken yumurtalar olustugunda oluyordu bu agrim , acaba bugunmu yumurtluyorum diye dusunerek bugunu degerlendirdik, eger bugunse ve tutarsa gec dollenme olucak cunku bugun adetimin 23.gunu
Inşallah geç erken Bebeğin Sağlıcakla gelsin

evet canım bitanesi 10+3 tü diğer 3 ü 9 +2 ,3 değişiyor:)) bu geçen haftaydı bu hafta perşembe gideceğim bakalım son durum ne ..inşallah canım teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar ben de eylülde klomen kullanıp çat iğnesi olmuştum regl oldum bu ay da tekrar dr.a gitmedim yani hemen ertesi ay yeniden klomen veriyor mu dr.yoksa bir ay ara mı veriyor? keşke gitseydim diyorum .

kızlar fikrinizi sorucam

TEKRAR OVULASYON TESTİ YAPTIN MI CNM BUGUN

merhaba arkadaşlar ben de eylülde klomen kullanıp çat iğnesi olmuştum regl oldum bu ay da tekrar dr.a gitmedim yani hemen ertesi ay yeniden klomen veriyor mu dr.yoksa bir ay ara mı veriyor? keşke gitseydim diyorum .
Merhaba canim. Bende asilamamdan önce klomen kullandim, tutmayinca reglden sonra hic ara vermeden doktorumun da onayiyla devam ettim. Sen yinede doktora danis istersen. Ben günde 1 adet klomen aliyordum, dozaja da bagli olabilir belki?

ben günde 2 içtim çat iğnesi de oldum olmadı tek bi yum.oluştu 18-20 cm ken iğne yaptı dr.kısmet değilmiş.ben kaçırdım bu ayı.çünkü adetin 3.günü içiliyr ya benim adetim bitti artık.bu ay öyle tedavisiz mi denesem yoksa bi dahaki aya tedavi mi olsam tekrar bilemedim şimdi.bekleyeyim diyorum belki ikiz üçüz olma şansı yakalarım diyorum ama klomenle olacak gibi değil :(

ben günde 2 içtim çat iğnesi de oldum olmadı tek bi yum.oluştu 18-20 cm ken iğne yaptı dr.kısmet değilmiş.ben kaçırdım bu ayı.çünkü adetin 3.günü içiliyr ya benim adetim bitti artık.bu ay öyle tedavisiz mi denesem yoksa bi dahaki aya tedavi mi olsam tekrar bilemedim şimdi.bekleyeyim diyorum belki ikiz üçüz olma şansı yakalarım diyorum ama klomenle olacak gibi değil :KK43:
Nasipten ötesi yok canim... Bu ay her seyi kafandan at, biraz rahatlamaya calis. Ondan sonra ki ay da tekrar tedaviye baslarsin... Önemli olan saglicakla evlatlarimiza kavusmamiz, tek olmus cift olmus hic farketmez eli ayagi düzgün ve saglikli olsunlar yeter ki.

Nasipten ötesi yok canim... Bu ay her seyi kafandan at, biraz rahatlamaya calis. Ondan sonra ki ay da tekrar tedaviye baslarsin... Önemli olan saglicakla evlatlarimiza kavusmamiz, tek olmus cift olmus hic farketmez eli ayagi düzgün ve saglikli olsunlar yeter ki.
doğru söylüyorsun canım . sağlıkla gelsin yavrularımız

verio canım ben 3 ay kullandim arka arkaya , bu ay ara verdim kendiliginden denioruz, ama bu ay gitmedin diye dert etme canım , kafani rahatlat biraz oteki ay gidersin

pkos'musun?

Back
X