labaouik de var serabed miydi neydi bide o var....ama sabah kalkınca yapmam lazım..iş yerinde yapamam canım ya...CNMM 14.GÜNÜ YAPMAYA BAŞLA SAAT 3-4 GİBİ YAP SON 2-3 SAAT İÇİNDE SU TÜKETMEMEYE ÇALIŞ HANGİ MARKANIN KULLANIOSUN LABAQUIK UCUZ VE GÜSEL
İLK İDRARLA YAPILMIYO CNM İŞYERİNDEDE YAPARSIN YANINDA ŞEFAF BARDAK BULUNDURlabaouik de var serabed miydi neydi bide o var....ama sabah kalkınca yapmam lazım..iş yerinde yapamam canım ya...
Canim zemzem suyu lokman hekimlerdede satiliyor.hatya benim yaşadığım yerde bakkalda bile varHamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir.
Kızlar hac zamanı muhatemelen yakınlarınızda birileri vardır. AKLINIZDA BULUNSUN.
BEN ONUDA YAPTIM CNM YAPMADIĞIM Bİ HALT KALMAMIŞ SANIIRIM BENİM:) DAHA ÇOK PCOS İÇİN ÖNERİLİYOR BEN KİMYASAL GEBELİK GEÇİRİNCE RAHİM TEMİZLENSİN DİE YAPTIM NASIL Bİ TEMİZLEDİYSE 1 SENE GEBE KALMADIM:)aranızda soğan kürünü uygulayınız oldumu
Bende uyguladim. Ben pcoluyum .hic ama hiccc faudasini hormedim zayen duzensiz olan adetimin duzenini iyice bOdu uzun sure lekelenmeler ve akabinde mantar enf. Yakalandimaranızda soğan kürünü uygulayınız oldumu
BEN ONUDA YAPTIM CNM YAPMADIĞIM Bİ HALT KALMAMIŞ SANIIRIM BENİM:) DAHA ÇOK PCOS İÇİN ÖNERİLİYOR BEN KİMYASAL GEBELİK GEÇİRİNCE RAHİM TEMİZLENSİN DİE YAPTIM NASIL Bİ TEMİZLEDİYSE 1 SENE GEBE KALMADIM:)
AYNEN CNM BENİMDE ADET DÜZENİMİ BOZDU AÇIKÇASI BEN ÖNERMİYORUM KIZLAR:)Bende uyguladim. Ben pcoluyum .hic ama hiccc faudasini hormedim zayen duzensiz olan adetimin duzenini iyice bOdu uzun sure lekelenmeler ve akabinde mantar enf. Yakalandim. Amaaaaa faydasini gorende cokkk benim gibi olanda cok .
SENDEDE Mİ PCO VAR CNMaranızda soğan kürünü uygulayınız oldumu
HAHAH AYNEN:)ONDAN SONRA SAPITTI ZATEN DÜZENİM SONRADA TEKRARLAYAN İDRAR YOLU ENFEKSİYONLARI OLDU BEN DİORUM KESİN BÖBREĞİMİ ETKİLEDİ:)Iyi bi temizlemis seni sogan
Bende cnim sana katiliyorum.her seyi yapa yapa deney faresine döndüm .... bem farkki zaman araliginde iki defa denedim ikisindede ayni seyi yasadim . Birine fayda etti diye herkeste ayni etkiyi göstermiyor ne yazikki. ..AYNEN CNM BENİMDE ADET DÜZENİMİ BOZDU AÇIKÇASI BEN ÖNERMİYORUM KIZLAR:)
Ayyy canim olabilir yaaa dikkat et kendine. Idrar yolu enf cok kotuuuHAHAH AYNEN:)ONDAN SONRA SAPITTI ZATEN DÜZENİM SONRADA TEKRARLAYAN İDRAR YOLU ENFEKSİYONLARI OLDU BEN DİORUM KESİN BÖBREĞİMİ ETKİLEDİ:)
Sca ne cnmbi arkadsımla konustum da ikiz gebe hastanede doğum fiyatları için aradı onun da pcos varmıs soğan kuru uygulamış ve ikiz :)) hemde biri kız biri erkek (ALLAHIM NE KADAR GÜZEL) O soyledı bana ondan sordum.ve bugün fiyot öğrendim de SCA 1000 tl 2. bebek için + 80 tl daha istiyolar :))
Masallahhh hem pco hem ikiz hem bi kiz bi erkekbi arkadsımla konustum da ikiz gebe hastanede doğum fiyatları için aradı onun da pcos varmıs soğan kuru uygulamış ve ikiz :)) hemde biri kız biri erkek (ALLAHIM NE KADAR GÜZEL) O soyledı bana ondan sordum.ve bugün fiyot öğrendim de SCA 1000 tl 2. bebek için + 80 tl daha istiyolar :))
yok canım usg gayet temizdi herhangi bi sıkıntı gözükmüyodu zaten dr a soyledım ben suan herhangi bi tedavi istemiorum hsg cektirmek istiorum dedim kabul etti. bu ay herhangi, bisey yok gelişi güzelllSENDEDE Mİ PCO VAR CNM
Cnm hayiti nasil kullandin tadi nasil suyunumu ictin cay gibimi demledin ? Ben artik bitkisel hic bisey yapmicam . Adet olursa dr gitcem ilac bide zeytinyağlı su bide yaki bide dua bide sabirBen de uzun süre adaçayı hayıt çörekotu bal tarçın kullandım ama sonra bıktım içmesi neyse de her ay yap yap sıkıyor insanı zaten bana da vesile olmadı
sezeryan doğum canım (SCA) Normal doğum (nsd) :)Sca ne cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?