Tamam bir arastirayim canim, cok sagolun kizlar...YÜKSEK BİR DEĞERSE GERK YOK CNM YAN ETKİLERİ ÇOK FAZLA HORMONUN AMA SANA TAVSİYEM BİKAÇ AY ADETİN 21.GÜNÜNDE GİT KENDİN ÖLÇTÜR DOKTOR
öğlen eve gittim sarıldık hemen öptüm öptüm yedim resmen...pişman oldum ama işte sinirle tam uyku arası insan deli oluyor....neticede gönlünü aldım...Kız Dövme kız yazık meraktan yapmıştır melek o melek
BURADAYIMM CNMM NAPIOSUNN BAKEM:)huhuhu nerdesiniz kızlar?bugün yağmur var herkes uykudamı yoksa....?hayalet topic olduk....
valla öyle takılıyorum ya...sıkıldım pc başında...sen napıyon canım?BURADAYIMM CNMM NAPIOSUNN BAKEM:)
HEHE GEL BENDE SANA TÜRK KAHVESİ İSMARLIYIM SEN NERDE OTURUYODUN CNM?valla öyle takılıyorum ya...sıkıldım pc başında...sen napıyon canım?gel çay içelim...
Bende burdayim kuzumhuhuhu nerdesiniz kızlar?bugün yağmur var herkes uykudamı yoksa....?hayalet topic olduk....
ben uzaktayım ya....kastamonudayım ..sen istanbuldamıydın?aslen ankaraHEHE GEL BENDE SANA TÜRK KAHVESİ İSMARLIYIM SEN NERDE OTURUYODUN CNM?
UZAKMIŞŞŞ BEN İSTANBULDAYIMM EVET CNMM ORALIMISIN ASLENben uzaktayım ya....kastamonudayım ..sen istanbuldamıydın?
seni neden göremiyorum ya...sende promu var yoksa yurt dışı olduğundan mı gözükmüyor...?Bende burdayim kuzum
ankaralıyım canım....UZAKMIŞŞŞ BEN İSTANBULDAYIMM EVET CNMM ORALIMISIN ASLEN
Pro üye degilim, profil bilgilerinden kendini görünmez yapabiliyorsun :)seni neden göremiyorum ya...sende promu var yoksa yurt dışı olduğundan mı gözükmüyor...?
seni gidi seni...takibini kapatmışsın....dur bende deneyim...Pro üye degilim, profil bilgilerinden kendini görünmez yapabiliyorsun :)
Herkesin nerelerde dolastigimi görmesine gerek yok diye düsündümseni gidi seni...takibini kapatmışsın....dur bende deneyim...
ne hayırlı olsun canım...anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?