inşallah sen olursun canım....BU AYIN HAMİLESİ KİM OLACAK ACABA?:=)
Cnm onu regl döngüne göre belirliyorsun sanırım ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama testin prospektüsünde hangi gün başlayacağın konusunda bilgi olması gerekir bir de.Veson benim ff yi göre ne zaman ovulasyon testini yapmaya başlamam lazım canım ya...gerçi daha regl gelmedi de?
Canim sen kendini cevrimici olarak görüyorsun ama biz seni göremiyoruz :)ne hayırlı olsun canım...anlamadım...benimki çevrimiçi işaretli değil ama yinede gözüküyorum...
Kim olursa olsun, yeter ki olsun :)BU AYIN HAMİLESİ KİM OLACAK ACABA?:=)
AMİNNNNN HEPİMİZ OLALIMM AMAAA:)inşallah sen olursun canım....
sağol tuğbacım...prospektüste 15.gün başla diyor benim döngüme göre...geç olur diye korkuyorum...11.gün başlasam mı acaba karar veremedim...neyse önce bir regl olayım da.....semayada sorayım o iyi biliyorsa cevap yaz semoşum...Cnm onu regl döngüne göre belirliyorsun sanırım ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama testin prospektüsünde hangi gün başlayacağın konusunda bilgi olması gerekir bir de.DESIGNER27 ovulasyon testlerinde daha tecrübeli ona bir danış
Canim sen kendini cevrimici olarak görüyorsun ama biz seni göremiyoruz :)
Kim olursa olsun, yeter ki olsun :)
inşallah bitanem..vesona sorduğum sorunun cevabını sen iyi biliyormuşsun ovulasyonla ilgili cevaplarsan sevinirim....AMİNNNNN HEPİMİZ OLALIMM AMAAA:)
seni neden göremiyorum ya...sende promu var yoksa yurt dışı olduğundan mı gözükmüyor...?
Kızlar siz neden bahsediyorsunuz ben telden giriyorum o Yüzden mi konuşmanızdan birşey anlamıyorum cahil kaldımPro üye degilim, profil bilgilerinden kendini görünmez yapabiliyorsun :)
CNM ADET SİKLUS UN KAÇTIsağol tuğbacım...prospektüste 15.gün başla diyor benim döngüme göre...geç olur diye korkuyorum...11.gün başlasam mı acaba karar veremedim...neyse önce bir regl olayım da.....semayada sorayım o iyi biliyorsa cevap yaz semoşum...
Inşallah hepimizBU AYIN HAMİLESİ KİM OLACAK ACABA?:=)
kim nerde nasıl gözüküyorne hayırlı olsun canım...anlamadım...benimki çevrimiçi işaretli değil ama yinede gözüküyorum...
sema baksana nerde olduğum gözüküyor mu?
CNM HANGİ TOPİKTE OLDUĞUNU GÖRÜYORUMM BENsema baksana nerde olduğum gözüküyor mu?
Nasıl görüyorsunCNM HANGİ TOPİKTE OLDUĞUNU GÖRÜYORUMM BEN
Ben profil resmime tikla canim, acilan pencerede hangi topikte oldugum gözükmüyor. Sonra birde semaninkine tikla onda suan hangi topikte oldugu yaziyor :)Nasıl görüyorsun
Şu en altta yaptığı en son etkinlik o mu???Ben profil resmime tikla canim, acilan pencerede hangi topikte oldugum gözükmüyor. Sonra birde semaninkine tikla onda suan hangi topikte oldugu yaziyor :)
Eki Görüntüle 1650028
Evet canimŞu en altta yaptığı en son etkinlik o mu???
Gizlilik ayarlarina bak canimNERDEN YAPIORUZ BU AYARI KIZLAR:)
32 gibi ama...bazen değişiyor..canım...CNM ADET SİKLUS UN KAÇTI
CNMM 14.GÜNÜ YAPMAYA BAŞLA SAAT 3-4 GİBİ YAP SON 2-3 SAAT İÇİNDE SU TÜKETMEMEYE ÇALIŞ HANGİ MARKANIN KULLANIOSUN LABAQUIK UCUZ VE GÜSELu
32 gibi ama...bazen değişiyor..canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?