Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cnm eğer hala çocuk istiyorsanız kullanmaya devam hatta çocuk olduktan sonra da bir süre daha kullanacaksın direk gidip eczaneden alabilirsin zaten devlet karşılamıyor ben çocuk için 1,5 senedir uğraşıyorum ve hergün 400 MG folik asit alıyorum bu arada bugün almadığımı hatırlattın bana:)

Folic asit vucutta depolanmiyormus.yani bebek icin ihtiyac. Alio kullanmanda bi sakinca yok cnm. Ama yinede sen bilirsin tabiii

Canim Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin. Bence eczaneden alman yeterli, folik asit bebegin gelisimi acisindan önemli o yüzden ihmal etme derim

Canim tesekkur ederim agzina saglik ben daha okumadım kendime .bi mutsuzluk var uzerimde kos kos oturuyorum
Hayir olsun insallah

Cnm eğer hala çocuk istiyorsanız kullanmaya devam hatta çocuk olduktan sonra da bir süre daha kullanacaksın direk gidip eczaneden alabilirsin zaten devlet karşılamıyor ben çocuk için 1,5 senedir uğraşıyorum ve hergün 400 MG folik asit alıyorum bu arada bugün almadığımı hatırlattın bana:)

İNŞALLAH CNM TOPİKTE ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BİÇOK PCOLUYA KLOMEN İŞE YARAMAYINCA FAMERA ADINDA Bİ İLAÇ VERİLMİŞ VE HEP HAMİLE KALMIŞLAR DUYDUNUZMU HİÇ?
Canim yanlis hatirlamiyosam enyalios ta femera kullanmisti sanki . Benim dr da klomen varken serephone veriyo agirdanmi aliyo napiyo anlamadimki

Canim Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin. Bence eczaneden alman yeterli, folik asit bebegin gelisimi acisindan önemli o yüzden ihmal etme derim

Hayir olsun insallah
Adete az kaldiya gerilmeye basladim heralde cnim alnimda sivilce cikti

sürekli kendin alıp kullanabilirsin...zararı yok..illa doktor yazacak diye bişey yok..zaten ucuz...

Benimkide 400 mcg. İlk defa kullandığım için pek bilgim yoktu sorduğum iyi oldu . Çok teşekkürler.. İnşaALLAH bu ay olur :/ hiçbir problemim yok ama neden olmuyor bilmiyorum. :/ doktorda 1 yıl olmadan nedne olmuyor demeyın demişti . 1 yıla kadar olmassa o zaman eşinde muayene olucak demşiti. Şimdi de içim içimi kemiriyor. Mesela süt hormonu testı yaptırmadm.. Diğer bütün testlerimi hastenede yaptırdm hepsi normal çıktı. Bir de rahim filmi çekiliyormuş. oNU Çektirmedim. 2.si eşim hiç muayene olmaya gitmedi. ''Olmuyor,acaba eşimde mi problem var'' dyorm. sigara ıcıyor. ona baglıyorm. psikolojik olarak kafam hep böyle doluu

BU DOKTORLARIN BEN KAFASINI KOPARMAK İSTİYORUM ZATEN :)
Ya adamda cok iyi biri ama ne biliyim klomen turevi serephone yani klomenin kendisi varken niye serephone kendi catlamaya baslamis diyip ignede vermemisti :/

Adete az kaldiya gerilmeye basladim heralde cnim alnimda sivilce cikti
Dur bakalim gülüm, umutsuzluga kapilma. Okudugumuz dualarin hürmetine Rabbim belkide sana bir melek bagislar. Olumsuz düsünme...

eve ultrason makinesi alcam en sonunda olan o olcak yani...çatladımı patladımı yumoş görürüm...
Cok iyi fikir

Her bebek dusunenin klasik gelgitleri canim sikma cajini 3 ay neki daha dur bakalim 3ay daha dene tekrar git olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…