Ne guzelllll darisii bizeeeTopiklere bi göz atayım dedim biri klomenle hamile kalmış sonucu yeni almış nasıl sevındım hiç tanımıyorum oysaki :)
Cnm eğer hala çocuk istiyorsanız kullanmaya devam hatta çocuk olduktan sonra da bir süre daha kullanacaksın direk gidip eczaneden alabilirsin zaten devlet karşılamıyor ben çocuk için 1,5 senedir uğraşıyorum ve hergün 400 MG folik asit alıyorum bu arada bugün almadığımı hatırlattın bana:):) Soruyorumm.. Biz 3 aydır korunmuyoruz. Henüz bebiş yok .. Ve bundan 2 ay evvelsi doktora gitmiştir. Doktor folic asit verdi bana. O da bitmek üzeree.. şimdi tekrar eczaneden gidip kendim almalı mıyım ? yoksa yine doktora gitmemde fayda mı var ?
İNŞALLAH CNM TOPİKTE ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BİÇOK PCOLUYA KLOMEN İŞE YARAMAYINCA FAMERA ADINDA Bİ İLAÇ VERİLMİŞ VE HEP HAMİLE KALMIŞLAR DUYDUNUZMU HİÇ?Ne guzelllll darisii bizeee
Folic asit vucutta depolanmiyormus.yani bebek icin ihtiyac. Alio kullanmanda bi sakinca yok cnm. Ama yinede sen bilirsin tabiii:) Soruyorumm.. Biz 3 aydır korunmuyoruz. Henüz bebiş yok .. Ve bundan 2 ay evvelsi doktora gitmiştir. Doktor folic asit verdi bana. O da bitmek üzeree.. şimdi tekrar eczaneden gidip kendim almalı mıyım ? yoksa yine doktora gitmemde fayda mı var ?
KLomen bendede işe yaramıştı...ama sefer yaramadıTopiklere bi göz atayım dedim biri klomenle hamile kalmış sonucu yeni almış nasıl sevındım hiç tanımıyorum oysaki :)
Canim Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin. Bence eczaneden alman yeterli, folik asit bebegin gelisimi acisindan önemli o yüzden ihmal etme derim:) Soruyorumm.. Biz 3 aydır korunmuyoruz. Henüz bebiş yok .. Ve bundan 2 ay evvelsi doktora gitmiştir. Doktor folic asit verdi bana. O da bitmek üzeree.. şimdi tekrar eczaneden gidip kendim almalı mıyım ? yoksa yine doktora gitmemde fayda mı var ?
Hayir olsun insallahCanim tesekkur ederim agzina saglikben daha okumadım kendime .bi mutsuzluk var uzerimde kos kos oturuyorum
Cnm eğer hala çocuk istiyorsanız kullanmaya devam hatta çocuk olduktan sonra da bir süre daha kullanacaksın direk gidip eczaneden alabilirsin zaten devlet karşılamıyor ben çocuk için 1,5 senedir uğraşıyorum ve hergün 400 MG folik asit alıyorum bu arada bugün almadığımı hatırlattın bana:):) Soruyorumm.. Biz 3 aydır korunmuyoruz. Henüz bebiş yok .. Ve bundan 2 ay evvelsi doktora gitmiştir. Doktor folic asit verdi bana. O da bitmek üzeree.. şimdi tekrar eczaneden gidip kendim almalı mıyım ? yoksa yine doktora gitmemde fayda mı var ?
Canim yanlis hatirlamiyosam enyalios ta femera kullanmisti sanki . Benim dr da klomen varken serephone veriyo agirdanmi aliyo napiyo anlamadimkiİNŞALLAH CNM TOPİKTE ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BİÇOK PCOLUYA KLOMEN İŞE YARAMAYINCA FAMERA ADINDA Bİ İLAÇ VERİLMİŞ VE HEP HAMİLE KALMIŞLAR DUYDUNUZMU HİÇ?
@EnyaliosİNŞALLAH CNM TOPİKTE ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BİÇOK PCOLUYA KLOMEN İŞE YARAMAYINCA FAMERA ADINDA Bİ İLAÇ VERİLMİŞ VE HEP HAMİLE KALMIŞLAR DUYDUNUZMU HİÇ?
Adete az kaldiya gerilmeye basladim heralde cnimCanim Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin. Bence eczaneden alman yeterli, folik asit bebegin gelisimi acisindan önemli o yüzden ihmal etme derim
Hayir olsun insallah
BU DOKTORLARIN BEN KAFASINI KOPARMAK İSTİYORUM ZATEN :)Canim yanlis hatirlamiyosam enyalios ta femera kullanmisti sanki . Benim dr da klomen varken serephone veriyo agirdanmi aliyo napiyo anlamadimki
Enyaliosun kullandıgı ilaç dıycektım
Canim sendede mi pco varİNŞALLAH CNM TOPİKTE ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BİÇOK PCOLUYA KLOMEN İŞE YARAMAYINCA FAMERA ADINDA Bİ İLAÇ VERİLMİŞ VE HEP HAMİLE KALMIŞLAR DUYDUNUZMU HİÇ?
sürekli kendin alıp kullanabilirsin...zararı yok..illa doktor yazacak diye bişey yok..zaten ucuz...:) Soruyorumm.. Biz 3 aydır korunmuyoruz. Henüz bebiş yok .. Ve bundan 2 ay evvelsi doktora gitmiştir. Doktor folic asit verdi bana. O da bitmek üzeree.. şimdi tekrar eczaneden gidip kendim almalı mıyım ? yoksa yine doktora gitmemde fayda mı var ?
Benimkide 400 mcg. İlk defa kullandığım için pek bilgim yoktu sorduğum iyi oldu . Çok teşekkürler.. İnşaALLAH bu ay olur :/ hiçbir problemim yok ama neden olmuyor bilmiyorum. :/ doktorda 1 yıl olmadan nedne olmuyor demeyın demişti . 1 yıla kadar olmassa o zaman eşinde muayene olucak demşiti. Şimdi de içim içimi kemiriyor. Mesela süt hormonu testı yaptırmadm.. Diğer bütün testlerimi hastenede yaptırdm hepsi normal çıktı. Bir de rahim filmi çekiliyormuş. oNU Çektirmedim. 2.si eşim hiç muayene olmaya gitmedi. ''Olmuyor,acaba eşimde mi problem var'' dyorm. sigara ıcıyor. ona baglıyorm. psikolojik olarak kafam hep böyle doluuCnm eğer hala çocuk istiyorsanız kullanmaya devam hatta çocuk olduktan sonra da bir süre daha kullanacaksın direk gidip eczaneden alabilirsin zaten devlet karşılamıyor ben çocuk için 1,5 senedir uğraşıyorum ve hergün 400 MG folik asit alıyorum bu arada bugün almadığımı hatırlattın bana:)
Ya adamda cok iyi biri ama ne biliyim klomen turevi serephone yani klomenin kendisi varken niye serephoneBU DOKTORLARIN BEN KAFASINI KOPARMAK İSTİYORUM ZATEN :)
Dur bakalim gülüm, umutsuzluga kapilma. Okudugumuz dualarin hürmetine Rabbim belkide sana bir melek bagislar. Olumsuz düsünme...Adete az kaldiya gerilmeye basladim heralde cnimalnimda sivilce cikti
Cok iyi fikireve ultrason makinesi alcam en sonunda olan o olcak yani...çatladımı patladımı yumoş görürüm...
CNM MİNİ ULTRASON MAKİNELERİ VAR ASLINDA SİEMENS İN FELAN AMA ÇOK PAHALI:)eve ultrason makinesi alcam en sonunda olan o olcak yani...çatladımı patladımı yumoş görürüm...
Her bebek dusunenin klasik gelgitleri canim sikma cajini 3 ay neki daha dur bakalim 3ay daha dene tekrar git olmazsaBenimkide 400 mcg. İlk defa kullandığım için pek bilgim yoktu sorduğum iyi oldu . Çok teşekkürler.. İnşaALLAH bu ay olur :/ hiçbir problemim yok ama neden olmuyor bilmiyorum. :/ doktorda 1 yıl olmadan nedne olmuyor demeyın demişti . 1 yıla kadar olmassa o zaman eşinde muayene olucak demşiti. Şimdi de içim içimi kemiriyor. Mesela süt hormonu testı yaptırmadm.. Diğer bütün testlerimi hastenede yaptırdm hepsi normal çıktı. Bir de rahim filmi çekiliyormuş. oNU Çektirmedim. 2.si eşim hiç muayene olmaya gitmedi. ''Olmuyor,acaba eşimde mi problem var'' dyorm. sigara ıcıyor. ona baglıyorm. psikolojik olarak kafam hep böyle doluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?