Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

AMİNNN CNMM ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN

Hahah tontiş senin koca o zaman kemerin sesine uyanıyorum dedim diye kıyafetlerını salonda giyiyor :) kemerde pantolonu hızlı alınca çınnnn yapıyordu kulagımda cınlıyordu ne yapayım :))
Dusunceliymis . Tontis de degil kocacim yiyo yiyo kilo almiyo

Cnm ya ben de bazen bu soruları kendime soruyorum ama çok irdelememek Lazım ya .dua sonuçta ne zararı var denileni yap gitsinsayılar genellikle ebcet Hesabı diye birşey var ona göre belirleniyor bildiğim kadarı ile çok önemli kısmı da kişiden kişiye değişir kimi için çocuk kimi için araba kimi için hacca gitmek kimi için de sağlık.gerçekleşmeyince Tabiki inancımızı kaybetmeyeceğiz aksine Israrla okumaya devam edeceğiz.rabbim sevdiği kulun duasını geciktirirmiş ki bana ona daha çok dua edelim diye:)

AYNENN RABBİM BİZİ SINIYOR ONA DUA İLE KARŞILIK VERMEK ŞEYTANA PABUCUNU TERS GİYDİRMEK İNŞALLAH BENİMDE BU AY VESİLEM BU OLUR

Evet cnm arada bir bakıyorum tablona geçen ay 17. Gün regl gelmiş ama klomenin etkisi ile de geç gelmiş olabilir dpo11 desin henüz ama ateş düşmeye başladı farkında isen 37 den 36,6 Lara falan geriledi
geçen ay ayın 9 unda olmuştum ama...tabloya göre 17.gün mü oluyor canım...

geçen ay ayın 9 unda olmuştum ama...tabloya göre 17.gün mü oluyor canım...
Dpo17 de olmuşsun cnm yani yumurtan çatladıktan tam 16 gün sonra regl gelmiş ama bu klomenin etkisi ile olmuş olabilir sonuçta benimki de dpo18 de gelmişti benimki genellikle dpo15-16 gibi geliyor onu demek istedim bekleyip Görelim ölçmeye devam

O zaman bundan sonra kurcalamiyorum ötesini berisini sigindim dualara, sigindim Rabbim... hakkimizda hayirlisi insallah. Fe sabrun cemil ❀ܓ Rabbim bir bekleyis icinde olanlara beklediklerini nasip etsin (amin).

TAMAM CANIM...SAĞOL TUĞBACIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…