- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
AMİNNN CNMM ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİNInsallah gülüm, yani ne okursan oku bence niyet önemli. Icten dua ettikten sonra bir "Rabbim nasip et" demek bile yeterli gelir... Böyle sayi belirlemeleri biraz tuhafima gidiyor sadece. Insallah bu vesilen olur da hayirlisiyla tez vakitte bebegine kavusursun kuzum
Hahah tontiş senin koca o zamankemerin sesine uyanıyorum dedim diye kıyafetlerını salonda giyiyor :) kemerde pantolonu hızlı alınca çınnnn yapıyordu kulagımda cınlıyordu ne yapayım :))
Valla yaa. Zaten bana ot cop bitki hic ii gelmiyoBilmiyorum ki canım ya yukseltiyor da olabilir zaten bir sey yapalım derken diger taraftan bozuluyor ne zormus bu isler..
Cnm ya ben de bazen bu soruları kendime soruyorum ama çok irdelememek Lazım ya .dua sonuçta ne zararı var denileni yap gitsinPeki neden gece 11 den sabah 5 e kadar? Niye yada neye dayanarak günlük sayilar belirlenmis? Bunlar hep benim kafami karistiriyor... Söyle bir seyde var, tut ki bunu okuduk ama dilegimiz gerceklesmedi o zaman dualara inanmaktan vazmigececegiz? Birde "cok önemli" isler icin okunmali diyor, evlat sahibi olmayi "cok önemli" diye kategorilendirebilirmiyiz? Ben cok mu dolayli düsünüyorum ki canim
AYNENN RABBİM BİZİ SINIYOR ONA DUA İLE KARŞILIK VERMEK ŞEYTANA PABUCUNU TERS GİYDİRMEK İNŞALLAH BENİMDE BU AY VESİLEM BU OLURCnm ya ben de bazen bu soruları kendime soruyorum ama çok irdelememek Lazım ya .dua sonuçta ne zararı var denileni yap gitsinsayılar genellikle ebcet Hesabı diye birşey var ona göre belirleniyor bildiğim kadarı ile çok önemli kısmı da kişiden kişiye değişir kimi için çocuk kimi için araba kimi için hacca gitmek kimi için de sağlık.gerçekleşmeyince Tabiki inancımızı kaybetmeyeceğiz aksine Israrla okumaya devam edeceğiz.rabbim sevdiği kulun duasını geciktirirmiş ki bana ona daha çok dua edelim diye:)
geçen ay ayın 9 unda olmuştum ama...tabloya göre 17.gün mü oluyor canım...Evet cnm arada bir bakıyorum tablona geçen ay 17. Gün regl gelmiş ama klomenin etkisi ile de geç gelmiş olabilir dpo11 desin henüz ama ateş düşmeye başladı farkında isen 37 den 36,6 Lara falan geriledi
Dpo17 de olmuşsun cnm yani yumurtan çatladıktan tam 16 gün sonra regl gelmiş ama bu klomenin etkisi ile olmuş olabilir sonuçta benimki de dpo18 de gelmişti benimki genellikle dpo15-16 gibi geliyor onu demek istedim bekleyip Görelim ölçmeye devamgeçen ay ayın 9 unda olmuştum ama...tabloya göre 17.gün mü oluyor canım...
O zaman bundan sonra kurcalamiyorum ötesini berisiniCnm ya ben de bazen bu soruları kendime soruyorum ama çok irdelememek Lazım ya .dua sonuçta ne zararı var denileni yap gitsinsayılar genellikle ebcet Hesabı diye birşey var ona göre belirleniyor bildiğim kadarı ile çok önemli kısmı da kişiden kişiye değişir kimi için çocuk kimi için araba kimi için hacca gitmek kimi için de sağlık.gerçekleşmeyince Tabiki inancımızı kaybetmeyeceğiz aksine Israrla okumaya devam edeceğiz.rabbim sevdiği kulun duasını geciktirirmiş ki bana ona daha çok dua edelim diye:)
AminnO zaman bundan sonra kurcalamiyorum ötesini berisinisigindim dualara, sigindim Rabbim... hakkimizda hayirlisi insallah. Fe sabrun cemil ❀ܓ Rabbim bir bekleyis icinde olanlara beklediklerini nasip etsin (amin).
Biz hep buradayız sor bacımKızlarrrr,bir şey sormak istiyorum.. ordamısınız ? =-)
TAMAM CANIM...SAĞOL TUĞBACIM...Dpo17 de olmuşsun cnm yani yumurtan çatladıktan tam 16 gün sonra regl gelmiş ama bu klomenin etkisi ile olmuş olabilir sonuçta benimki de dpo18 de gelmişti benimki genellikle dpo15-16 gibi geliyor onu demek istedim bekleyip Görelim ölçmeye devam
Açılıyor cnm orda sorun yok designer ortada tablo göremedi o Yüzden niye bu boş diyorDESIGNER27 http://www.fertilityfriend.com/home/5f8059/ sema budamı boş canım..ben açınca açılıyor ama...
kim belki tanıyoruzdur tebrik edelimTopiklere bi göz atayım dedim biri klomenle hamile kalmış sonucu yeni almış nasıl sevındım hiç tanımıyorum oysaki :)
Beyaz melekti sanırım .. Du bulayımHadi ya ki
kim belki tanıyoruzdur tebrik edelim
:) Soruyorumm.. Biz 3 aydır korunmuyoruz. Henüz bebiş yok .. Ve bundan 2 ay evvelsi doktora gitmiştir. Doktor folic asit verdi bana. O da bitmek üzeree.. şimdi tekrar eczaneden gidip kendim almalı mıyım ? yoksa yine doktora gitmemde fayda mı var ?Biz hep buradayız sor bacım
Canim tesekkur ederim agzina saglikpink love okudum duanı cnm Allah kabul etsin inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?