Bu o evreleri gectık canım yaa 7:30 da uyanıp 7:35 de cıkıyor evden bazen duymuyorum bile kahvaltı yok ilk zamanlar cok hazırladım yemeden gıdıyordu canım istemiyo sabah sabah dıyordu bende canıma minnet dedim ben uyurken o gidiyoYaa canim ne guzel erken uyanmakben sabah 6.45te esim icin kalkiyorum tek gozumle kahvalti hazırlayıp onu uyandırıyorum .sonra yiyip yanima geliyo azcik asna fisne yapip ise gidiyo bende uykuya devam cok isim varsa erken kalkarim
banada göndersene tablonu:)Veson benim ateş tabloma baktın mı nasıl gidiyor..bugün yarın regl olacam...
Ayy keske benimkide yenek istemeseBu o evreleri gectık canım yaa 7:30 da uyanıp 7:35 de cıkıyor evden bazen duymuyorum bile kahvaltı yok ilk zamanlar cok hazırladım yemeden gıdıyordu canım istemiyo sabah sabah dıyordu bende canıma minnet dedim ben uyurken o gidiyo
Nasıl gönderecem?veson bir kere demişti ama unuttum...banada göndersene tablonu:)
Hahah tontiş senin koca o zamanAyy keske benimkide yenek istemesene yapsam yiyor daha hic kahvaltisiz gitmedi bide sesli hazirlaniyor .her sabah sacina fon cekiyo nefret ediyorum fon mak. Sesine . Bide gidip is yerinde pogaca falan yiyomus
Sayfanın fotografını cek dosya ekle de buraya ekleNasıl gönderecem?veson bir kere demişti ama unuttum...
CNM BU TABLO BOŞhttp://FertilityFriend.com/home/5f8059/ bumuydu ya....bir baksana semacım...
Sen korunma cnm birliktelikleri de akışına bırak ona da bebek için yaptığını çaktırma kısmet bu Rabbim birini vermiş elbet diğerini de verirselam kızlar napıyosunuz .ben eşimle bebek konusunu tekrar konuştum daha bebek mebek yok bi tane vermiş Allah onunla yetineceğiz ,denedik olmadı işte diyo beni dellendiriyor yaa.biraz zamana bırakmak en iyisi belki zamanla fikri değişir yani inş...
Bilmiyorum ki canım ya yukseltiyor da olabilir zaten bir sey yapalım derken diger taraftan bozuluyor ne zormus bu isler..Canim incir prolaktini yukseltmuyirmu ben korkuyorum yaa
Ben de haftaya baslarim bu ay her seyi deniyorum bakalim turbo ay olsun bu ay ondan sonra ne olur bilinmezkızlar bu geceden başlayıp yapacağım cuma gecesi başlamak doğru olur dedim
*** AYET-EL KÜRSİ'NİN ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ ***
* ÖNEMLİDİR: Sadece -ÇOK ÖNEMLİ- olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır.
1.ci gün : 50 kere Ayet-el Kürsi okunur, diğer günlerde de;
2.ci gün : 170,
3.cü gün : 220,
4.cü gün : 313,
5.ci gün : 50,
6.cı gün : 170,
7 ci gün : 313 defa okunur.
- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde okunmalıdır.
- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir. Çok defa denenmiştir.
*** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir. Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasını belirtmişlerdir.
1 seneye yakindir canim artik saymiyorum bilecnm sen kaç aydır deniyosun?
Veson benim ateş tabloma baktın mı nasıl gidiyor..bugün yarın regl olacam...
Evet cnm arada bir bakıyorum tablona geçen ay 17. Gün regl gelmiş ama klomenin etkisi ile de geç gelmiş olabilir dpo11 desin henüz ama ateş düşmeye başladı farkında isen 37 den 36,6 Lara falan gerilediVeson benim ateş tabloma baktın mı nasıl gidiyor..bugün yarın regl olacam...
Peki neden gece 11 den sabah 5 e kadar? Niye yada neye dayanarak günlük sayilar belirlenmis? Bunlar hep benim kafami karistiriyor... Söyle bir seyde var, tut ki bunu okuduk ama dilegimiz gerceklesmedi o zaman dualara inanmaktan vazmigececegiz? Birde "cok önemli" isler icin okunmali diyor, evlat sahibi olmayi "cok önemli" diye kategorilendirebilirmiyiz? Ben cok mu dolayli düsünüyorum ki canimkızlar bu geceden başlayıp yapacağım cuma gecesi başlamak doğru olur dedim
*** AYET-EL KÜRSİ'NİN ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ ***
* ÖNEMLİDİR: Sadece -ÇOK ÖNEMLİ- olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır.
1.ci gün : 50 kere Ayet-el Kürsi okunur, diğer günlerde de;
2.ci gün : 170,
3.cü gün : 220,
4.cü gün : 313,
5.ci gün : 50,
6.cı gün : 170,
7 ci gün : 313 defa okunur.
- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde okunmalıdır.
- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir. Çok defa denenmiştir.
*** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir. Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasını belirtmişlerdir.
CNM BU TABLO BOŞ
HAHAHAHHAHAHHA:)Ay tatlım âlemsin sen ya Leyla normalde gelecek ay ölçmeye başlayacak ben de ona dedim ki şimdiden ölçmeye başla hem alışmış olursun hem de ff i tanırsın o Yüzden tablo boş regl26 da ölçmeye başladı çünkü
CNM BENİM BENDE BİÇOK ŞEY DENEDİM 4444 SALATI TEFRİCİYE 41 YASİN 41 GÜN MERYEM SÜRESİ DAHA BİÇOK ŞEY HEPSİNİ DENİYORUM SIRAYLA NE DUYARSAM OLURYA SEBEBİM OLUR DİE NETTE ARAŞTIRDIM BİÇOK İNSAN YAPMIŞ DİLEKLERİ KABUL OLMUŞ BELKİ BENİMDE VESİLEM OLUR.Peki neden gece 11 den sabah 5 e kadar? Niye yada neye dayanarak günlük sayilar belirlenmis? Bunlar hep benim kafami karistiriyor... Söyle bir seyde var, tut ki bunu okuduk ama dilegimiz gerceklesmedi o zaman dualara inanmaktan vazmigececegiz? Birde "cok önemli" isler icin okunmali diyor, evlat sahibi olmayi "cok önemli" diye kategorilendirebilirmiyiz? Ben cok mu dolayli düsünüyorum ki canim
Insallah gülüm, yani ne okursan oku bence niyet önemli. Icten dua ettikten sonra bir "Rabbim nasip et" demek bile yeterli gelir... Böyle sayi belirlemeleri biraz tuhafima gidiyor sadece. Insallah bu vesilen olur da hayirlisiyla tez vakitte bebegine kavusursun kuzumCNM BENİM BENDE BİÇOK ŞEY DENEDİM 4444 SALATI TEFRİCİYE 41 YASİN 41 GÜN MERYEM SÜRESİ DAHA BİÇOK ŞEY HEPSİNİ DENİYORUM SIRAYLA NE DUYARSAM OLURYA SEBEBİM OLUR DİE NETTE ARAŞTIRDIM BİÇOK İNSAN YAPMIŞ DİLEKLERİ KABUL OLMUŞ BELKİ BENİMDE VESİLEM OLUR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?