Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Veson benim ateş tabloma baktın mı nasıl gidiyor..bugün yarın regl olacam...

Yaa canim ne guzel erken uyanmak ben sabah 6.45te esim icin kalkiyorum tek gozumle kahvalti hazırlayıp onu uyandırıyorum .sonra yiyip yanima geliyo azcik asna fisne yapip ise gidiyo bende uykuya devam cok isim varsa erken kalkarim
Bu o evreleri gectık canım yaa 7:30 da uyanıp 7:35 de cıkıyor evden bazen duymuyorum bile kahvaltı yok ilk zamanlar cok hazırladım yemeden gıdıyordu canım istemiyo sabah sabah dıyordu bende canıma minnet dedim ben uyurken o gidiyo

Ayy keske benimkide yenek istemese ne yapsam yiyor daha hic kahvaltisiz gitmedi bide sesli hazirlaniyor .her sabah sacina fon cekiyo nefret ediyorum fon mak. Sesine . Bide gidip is yerinde pogaca falan yiyomus

Ayy keske benimkide yenek istemese ne yapsam yiyor daha hic kahvaltisiz gitmedi bide sesli hazirlaniyor .her sabah sacina fon cekiyo nefret ediyorum fon mak. Sesine . Bide gidip is yerinde pogaca falan yiyomus
Hahah tontiş senin koca o zaman kemerin sesine uyanıyorum dedim diye kıyafetlerını salonda giyiyor :) kemerde pantolonu hızlı alınca çınnnn yapıyordu kulagımda cınlıyordu ne yapayım :))

Sen korunma cnm birliktelikleri de akışına bırak ona da bebek için yaptığını çaktırma kısmet bu Rabbim birini vermiş elbet diğerini de verir

Ben de haftaya baslarim bu ay her seyi deniyorum bakalim turbo ay olsun bu ay ondan sonra ne olur bilinmez

Evet cnm arada bir bakıyorum tablona geçen ay 17. Gün regl gelmiş ama klomenin etkisi ile de geç gelmiş olabilir dpo11 desin henüz ama ateş düşmeye başladı farkında isen 37 den 36,6 Lara falan geriledi

Peki neden gece 11 den sabah 5 e kadar? Niye yada neye dayanarak günlük sayilar belirlenmis? Bunlar hep benim kafami karistiriyor... Söyle bir seyde var, tut ki bunu okuduk ama dilegimiz gerceklesmedi o zaman dualara inanmaktan vazmigececegiz? Birde "cok önemli" isler icin okunmali diyor, evlat sahibi olmayi "cok önemli" diye kategorilendirebilirmiyiz? Ben cok mu dolayli düsünüyorum ki canim

CNM BU TABLO BOŞ
Ay tatlım âlemsin sen ya Leyla normalde gelecek ay ölçmeye başlayacak ben de ona dedim ki şimdiden ölçmeye başla hem alışmış olursun hem de ff i tanırsın o Yüzden tablo boş regl26 da ölçmeye başladı çünkü

HAHAHAHHAHAHHA:)

CNM BENİM BENDE BİÇOK ŞEY DENEDİM 4444 SALATI TEFRİCİYE 41 YASİN 41 GÜN MERYEM SÜRESİ DAHA BİÇOK ŞEY HEPSİNİ DENİYORUM SIRAYLA NE DUYARSAM OLURYA SEBEBİM OLUR DİE NETTE ARAŞTIRDIM BİÇOK İNSAN YAPMIŞ DİLEKLERİ KABUL OLMUŞ BELKİ BENİMDE VESİLEM OLUR.

Insallah gülüm, yani ne okursan oku bence niyet önemli. Icten dua ettikten sonra bir "Rabbim nasip et" demek bile yeterli gelir... Böyle sayi belirlemeleri biraz tuhafima gidiyor sadece. Insallah bu vesilen olur da hayirlisiyla tez vakitte bebegine kavusursun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…