Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Valla ne zor bir surec yaa .insalalhh pozitifi gorursun canimmm
Evet canım öyle, bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim. Ben çocuk yapmaya karar verince hemen oluyor sanmıştım :) inşallah burada hepimiz hayırlı haberlerimizi paylaşacağız.

Hey yarabbim ne insanlar var

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN ALACAKMISIN DAHA NELER ARTIK KOCALAR TOPA TUTAR BİZİ :) DOĞUMUMUZU DA KENDİMİZ YAPALIM BARİ:)
Fiyatını merak ettim kız :))) hem bu aletle dışardan da bakılıyor mu ki? Benim arkadaşım kadın doğumcuda çalışıyordu, hamileyken doktor istediğin zaman ultrasonu kullanabilirsin demiş. Bu da yemek molasında ultrasondan karnına baka baka bebeğiyle sohbet ediyormuş :)

@
E-brulim inşallah pozitif sonuç alırsın...dualarım seninle...
ALLAH razı olsun, pozitif sonucu hep beraber alırız inşallah kuzum benim :)

saat 7 şaşılacak gibi ne gelen var ne giden..
İnşallah güzel haberlerini alırız canım :)
Çok merak ettim :)

inşallah kuzum inşallah

Ben sikinti yasayacagimi biliyodumda pco oldugum icin amannn iste bekkiyoruz hayirlisi olsun arkadasin ne sansliymis ama surekli usg zararli diye biliyorum. Benim karsi kimsu 3kere gitmis dr hamile old ogrendiginde sonra cinsiyet için 3.gidisindede dogurmak icin gitmis :)))

vücut saatim kaçta kalkarsa ama yine 7-9 arası yaparım bakalım kısmet...
solnkasığımdaki en güzel belirtim ara sıra atan minik bir kalp atışı gibi bişi...
Ayy ne guzel cnim seyirme oluyomus. Bu belirtiyi hissedip hamis olmayan hic duymadim valla sanada kismet olmustur insallah canim erken yat cabuk sabah olsun

Ayy ne guzel cnim seyirme oluyomus. Bu belirtiyi hissedip hamis olmayan hic duymadim valla sanada kismet olmustur insallah canim erken yat cabuk sabah olsun
inşaaalllaaaaahhhhh ... amin.
batmalarım hafif bulantılarım gazım .şişkinliğim bir sürü belirtim var kız eşim bile benden umutlu bende cesaret yok ayol git bugun kan testi yaptır sağlık ocağında dedi ben bugün bekliyelim yarın giderim dedim...

Canim madem bu kadr bekirtin var direk kan yaptir ben saglik ocaginda ertesi gun sonuc cikiyo saniyodum. Geçen gittim baska bisey icin 3te cikti sonuc. yada idrarda yap silik falan cikarsa hemen git ver kan az cesaret ucunda ölüm yokya

Canim madem bu kadr bekirtin var direk kan yaptir ben saglik ocaginda ertesi gun sonuc cikiyo saniyodum. Geçen gittim baska bisey icin 3te cikti sonuc. yada idrarda yap silik falan cikarsa hemen git ver kan az cesaret ucunda ölüm yokya
ilk o çift çizgiyi görmek istiorum görmesemde gidicem test yaptırmaya burda en fazla 2 buçuk ta çıkıo sonuç

Ahh ahhh o cift cizGiye bende merakliyimda daha göremedim :)) .hadi insallah gorursun cnm
inşllah kız... helak oldum görücem die 7idrar bir kan testim oldu 5 idrar testim negatif ikisindede beyaz hayali çizgi çıktı. kanda negatifti ztn doktorda adrt ol gel hormonlara baklom demişti 2ay önce .. bişi çıkmadı allahtan hatta çok güzel bile dedi. bakalım bu ay ne çıkacak piyangodan :)

Cift cizgiye hazirla kendini 10 beybisiii

Profildeki gibi tatlış bir bebişin olsun inşallah bana bile heyecan bastı

inşallah pazar günü yaptım iştr 7.ci testimi onda gördüm hayali beyaz çizgimi
inşallahh görsemde bi şok olup inanamama durumu yaşarım herhal
Eee canim madem girdun neden tekrarlamadin bi almesin valla bem olsam aninda bidaha yapardim valla

Eee canim madem girdun neden tekrarlamadin bi almesin valla bem olsam aninda bidaha yapardim valla
kuzu ne bilim testte mi sorun vardır nedir bu akşam eşimden başka test almasını istedim bakalım alcakmı

kuzu ne bilim testte mi sorun vardır nedir bu akşam eşimden başka test almasını istedim bakalım alcakmı
Ayy canim yaa bence hemen yap kax gun gecmis simdi bile yapsan cikar yani. Ama riske atmim diyosan sabah yap mutlaka. Valla ben heyecanlamdim karnim agridi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…