tamam cnm bebek gelsinde isterse sağır sultan öğrensin ama nazar durumuda var napcaz bakamHadi iyi gclr sabah en son ben duyacagım haberı o zamangec kalkınca iyi güzel haber olsunda inşallah gec duyayım .. Dileğimi tuttum
İnşallah hayırlı haber alırsın:)BUGUN BAT GÜNÜM SAAT 22:36 GELEN GİDEN YOK
BİR ZİL TAKIP OYNAMADIĞIM KALDI önceden adet göremediğim zamanlar ağlıpdum nie ben adet olamıom ni düzensiz die şimdi çok şükür düzenli.. ama şimdide adet görmedim die seviniom allahım sen nelere kadirsin.. çizft çizgiyi görmek için deliriorum yaa. zil takıp oynucam resmen :)
inşallahh amin ...İnşallah hayırlı haber alırsın:)
inşallahh amin ...
Evli değilsen eğer ya söktürücü ya da doğum kontrol hapı verir ama çocuk istersen durum değişir:)kızlar selamaranızda pko olan adetlerı ılacsız gelmeyen we yumurtalıkları kıst dolu arkadaslar war mı??bana bı akıl werın 108gundur adet olmuyorum ya delırcem.doktora gtcem gene sokturucu gene sokturucu...
Evli değilsen eğer ya söktürücü ya da doğum kontrol hapı verir ama çocuk istersen durum değişir:)
Bende bir senelik evliyim ve pikoyumevliyim cnm.sende durum nasil?
Bende bir senelik evliyim ve pikoyum
Heveslendirmek istemem de bana hamilesin gibi geliyor :)İnşallah canım yaaa :) o değil yorulduğumu eve gelince anlıyorum
Rabbim korur inşallah gülümAmin canım sağol eksik olma onları sürerek geçiyorum ama kaldırdığım koliler
Kuzum hadi uyan, hadi bize güzel haber ver allahın izniyle :)kız ebrulim ben hala heyecandan gebrriom kız yarın test yapıcam ama heyecanım çok büyük :)
kızlar selamaranızda pko olan adetlerı ılacsız gelmeyen we yumurtalıkları kıst dolu arkadaslar war mı??bana bı akıl werın 108gundur adet olmuyorum ya delırcem.doktora gtcem gene sokturucu gene sokturucu...
Kızlar hoşgeldiniz, pko hakkında pek bilgim yok. ALLAH şifa versin, Rabbim gönlünüze göre, hayırlısıyla tez vakitte sizi evlatlarınızla kavuştursun.Bende bir senelik evliyim ve pikoyum
Gunaydin cnmÖyle canım hakkımızda hayırlısı... Zararlımıdır hiç bir bilgim yok, çocuğun bir şeyi yok Allah'a şükür. Bak öyle bir şey alma imkanım olsa bende TV ye bağlar seyrederdim :))
Bu arada duanı okudum gülüm, Rabbim kabul etsin inşallah.
Baska is dusunmezmisin cnim daha rahat edecegin en azindan kaldir indir yapmayacagin bi isAmin canım sağol eksik olma onları sürerek geçiyorum ama kaldırdığım koliler
Sagol cnim agzina saglikCnm duanı okudum allah kabul etsinn
Slm cnm bende pcoluyum ama adet olmayinca hic 108 gun beklemedim. Bana Kalirsa cok gec kalmissin dr a gitmekle. Bazende duphaston veriyor dr. Bence acilen gitmelisinkızlar selamaranızda pko olan adetlerı ılacsız gelmeyen we yumurtalıkları kıst dolu arkadaslar war mı??bana bı akıl werın 108gundur adet olmuyorum ya delırcem.doktora gtcem gene sokturucu gene sokturucu...
Uyanamıyorsun yazmak istemiştim ben birşey yazıyorum tel kafasına göre değiştiriyor-TubiSh- . Ne yaptın kuzum tabi dün heyecandan uyku tutmadı şimdi de inanamıyorsun çabuk kalk şu testi yap herkes meraktan çatlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?