Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hadi iyi gclr sabah en son ben duyacagım haberı o zaman gec kalkınca iyi güzel haber olsunda inşallah gec duyayım .. Dileğimi tuttum
tamam cnm bebek gelsinde isterse sağır sultan öğrensin ama nazar durumuda var napcaz bakam

İnşallah hayırlı haber alırsın:)

kızlar selam aranızda pko olan adetlerı ılacsız gelmeyen we yumurtalıkları kıst dolu arkadaslar war mı??bana bı akıl werın 108gundur adet olmuyorum ya delırcem.doktora gtcem gene sokturucu gene sokturucu...

kızlar selam aranızda pko olan adetlerı ılacsız gelmeyen we yumurtalıkları kıst dolu arkadaslar war mı??bana bı akıl werın 108gundur adet olmuyorum ya delırcem.doktora gtcem gene sokturucu gene sokturucu...
Evli değilsen eğer ya söktürücü ya da doğum kontrol hapı verir ama çocuk istersen durum değişir:)

DERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...

Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.

Dua listemiz:

05.10.: @deeploneliness (Özlem) - Rabbim kabul etsin
06.10.: minnta (Fulya) - Rabbim kabul etsin
07.10.: Al_pi (Büşra) - Rabbim kabul etsin
08.10.: pink love (Kübra) - Rabbim kabul etsin

09.10.: -TubiSh- (Tuğba)
10.10.: Veson (Tuğba)
11.10.: LeYLa_21 (Leyla)
12.10.: E-brulim (Ebru)
13.10.: DESIGNER27 (Sema)
14.10.: H HLYELA (Hülya)

Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...

Günaydın canlarım... Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim bizi evlatlarımızla kavuştursun inşallah.

İnşallah canım yaaa :) o değil yorulduğumu eve gelince anlıyorum
Heveslendirmek istemem de bana hamilesin gibi geliyor :)

Amin canım sağol eksik olma onları sürerek geçiyorum ama kaldırdığım koliler
Rabbim korur inşallah gülüm

kız ebrulim ben hala heyecandan gebrriom kız yarın test yapıcam ama heyecanım çok büyük :)
Kuzum hadi uyan, hadi bize güzel haber ver allahın izniyle :)

Bende bir senelik evliyim ve pikoyum
Kızlar hoşgeldiniz, pko hakkında pek bilgim yok. ALLAH şifa versin, Rabbim gönlünüze göre, hayırlısıyla tez vakitte sizi evlatlarınızla kavuştursun.

Gunaydin cnm Allah razi olsun agzina saglik canim. Ne güzel olurdu demi ayyy xinsiyetinide kendimiz ogrenirdik aaaaa bi pipi gördüm bak bak ayyy parmagiymis :) :)

Slm cnm bende pcoluyum ama adet olmayinca hic 108 gun beklemedim. Bana Kalirsa cok gec kalmissin dr a gitmekle. Bazende duphaston veriyor dr. Bence acilen gitmelisin

herkese merhaba. 1 yıllık evliyim hiç korunmadık ama gebelikte hiç olmadı. geçen ay ilk defa doktora gittim yumurtalıklarımın az çalıştığını söyledi ve klomen verdi günde 2 tane. kontrole gittiğimde hiç ymurtan oluşmamış, yumurtalıkların hiç etkilenmemiş çok dirençli dedi. bidahaki adette gel ilacın dozunu arttıralım dedi. ama ben henüz adet olmadım. klomen böyle geçiktirmeler yapabiliyor mu ? bu durumda olan varmı? dirençli yumurtalık ne demek? doktor sizede böyle bişey hiç söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…