Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Öyle canım hakkımızda hayırlısı... Zararlımıdır hiç bir bilgim yok, çocuğun bir şeyi yok Allah'a şükür. Bak öyle bir şey alma imkanım olsa bende TV ye bağlar seyrederdim :))

Bu arada duanı okudum gülüm, Rabbim kabul etsin inşallah.

Amin canım amin inşallah

Canım nasılsın? Gelen giden olmadığına göre sende yarın sabah test yapsana? Ay iki bebiş haberi birden alsak ne güzel olur :)
Canım işten geldim ayaklarım sızlıyo vede sağ kasığım acayip batıyoooo yarın yapamam işteyim bütün gün anca sabah 8 de gitcem akşam bu saatte çıkıyorum erken çıktığım yada geç gittiğim gün yada izinli günüm de kan tahlili veririm

Peki canım nasıl istersen. Inşallah güzel bir sonuç alırsın, hep birlikte seviniriz :) yorma kendini

Canım nasılsın? Gelen giden olmadığına göre sende yarın sabah test yapsana? Ay iki bebiş haberi birden alsak ne güzel olur :)
kız ebrulim ben hala heyecandan gebrriom kız yarın test yapıcam ama heyecanım çok büyük :)

BUGUN BAT GÜNÜM SAAT 22:36 GELEN GİDEN YOK
BİR ZİL TAKIP OYNAMADIĞIM KALDI önceden adet göremediğim zamanlar ağlıpdum nie ben adet olamıom ni düzensiz die şimdi çok şükür düzenli.. ama şimdide adet görmedim die seviniom allahım sen nelere kadirsin.. çizft çizgiyi görmek için deliriorum yaa. zil takıp oynucam resmen :)

Ayyy inşallah inşallah hamilesindir .. Çünkü bu kadar sevincin üstüne degilsen cook yıkılacaksın .. Yahu ben olsam sımdı nöb. Eczane bulup test alıp yapmıstım gece bitmez yoksa

Ayyy inşallah inşallah hamilesindir .. Çünkü bu kadar sevincin üstüne degilsen cook yıkılacaksın .. Yahu ben olsam sımdı nöb. Eczane bulup test alıp yapmıstım gece bitmez yoksa
evde test var elimde... iki tane de başka marka alıcak :) ama eşime yarın yapıcağıma söz verdim sorun orda :)

Ooo milyonlarda dakika kaldı neyse yarın ola hayrola gercı yarım saat sonra yarın
tamda aklımdan geçti böle dicen yaşa benden uzun yaşıcan bir dilek tut valla ...
ilk idrarımla yapmak istiorum birZ da ondan bu sabrım

tamda aklımdan geçti böle dicen yaşa benden uzun yaşıcan bir dilek tut valla ...
ilk idrarımla yapmak istiorum birZ da ondan bu sabrım
Hadi iyi gclr sabah en son ben duyacagım haberı o zaman gec kalkınca iyi güzel haber olsunda inşallah gec duyayım .. Dileğimi tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…