Sagol cnim Alah razi olsun
Öyle canım hakkımızda hayırlısı... Zararlımıdır hiç bir bilgim yok, çocuğun bir şeyi yok Allah'a şükür. Bak öyle bir şey alma imkanım olsa bende TV ye bağlar seyrederdim :))Ben sikinti yasayacagimi biliyodumda pco oldugum icinamannn iste bekkiyoruz hayirlisi olsun arkadasin ne sansliymis ama surekli usg zararli diye biliyorum. Benim karsi kimsu 3kere gitmis dr hamile old ogrendiginde sonra cinsiyet için 3.gidisindede dogurmak icin gitmis :)))
Amin canım amin inşallahNe karistirdin kiz anlat bakayim :)))
Hadi hayirlisi, Rabbim yüzünü güldürsün insallah gülüm ♥
Beni seni böyle tatli konusturan yaradana kurban olayim ♥ insallah Rabbim dualarimizi kabul eder
Insallah önümüzde ki 9 ay boyunca kimse gelip gitmez :) Rabbim hayirlisini versin
Amin ecmain canim, silik cizgini gördüm bence hamilesin. Cok sevindim, Rabbim dualarimizi kabul edecek insallah.
Allah iyilik versin canim, bizde iyiyiz sükür... Kolay gelsin :)
Canım nasılsın? Gelen giden olmadığına göre sende yarın sabah test yapsana? Ay iki bebiş haberi birden alsak ne güzel olur :)Amin canım amin inşallah
İnşallah inşallah canım bende meraklıyım hatta heyecandan kafam allak bullakKasık batması inşallah hamileliktendir merakla bekliyoruz
Canım işten geldim ayaklarım sızlıyo vede sağ kasığım acayip batıyoooo yarın yapamam işteyim bütün gün anca sabah 8 de gitcem akşam bu saatte çıkıyorum erken çıktığım yada geç gittiğim gün yada izinli günüm de kan tahlili veririmCanım nasılsın? Gelen giden olmadığına göre sende yarın sabah test yapsana? Ay iki bebiş haberi birden alsak ne güzel olur :)
Peki canım nasıl istersen. Inşallah güzel bir sonuç alırsın, hep birlikte seviniriz :) yorma kendiniCanım işten geldim ayaklarım sızlıyo vede sağ kasığım acayip batıyoooo yarın yapamam işteyim bütün gün anca sabah 8 de gitcem akşam bu saatte çıkıyorum erken çıktığım yada geç gittiğim gün yada izinli günüm de kan tahlili veririm
İnşallah canım yaaa :) o değil yorulduğumu eve gelince anlıyorumPeki canım nasıl istersen. Inşallah güzel bir sonuç alırsın, hep birlikte seviniriz :) yorma kendini
Amin canım sağol eksik olma onları sürerek geçiyorum ama kaldırdığım kolilerAllah guc kuvvet versin cnm. Rabbim korur evet ama sende dikkat et. Kasadaysan eger surerek geçir bence. Dualarim seninle cnm
kız ebrulim ben hala heyecandan gebrriom kız yarın test yapıcam ama heyecanım çok büyük :)Canım nasılsın? Gelen giden olmadığına göre sende yarın sabah test yapsana? Ay iki bebiş haberi birden alsak ne güzel olur :)
Ayyy inşallah inşallah hamilesindir .. Çünkü bu kadar sevincin üstüne degilsen cook yıkılacaksın .. Yahu ben olsam sımdı nöb. Eczane bulup test alıp yapmıstım gece bitmez yoksaBUGUN BAT GÜNÜM SAAT 22:36 GELEN GİDEN YOK
BİR ZİL TAKIP OYNAMADIĞIM KALDI önceden adet göremediğim zamanlar ağlıpdum nie ben adet olamıom ni düzensiz die şimdi çok şükür düzenli.. ama şimdide adet görmedim die seviniom allahım sen nelere kadirsin.. çizft çizgiyi görmek için deliriorum yaa. zil takıp oynucam resmen :)
evde test var elimde... iki tane de başka marka alıcak :) ama eşime yarın yapıcağıma söz verdim sorun orda :)Ayyy inşallah inşallah hamilesindir .. Çünkü bu kadar sevincin üstüne degilsen cook yıkılacaksın .. Yahu ben olsam sımdı nöb. Eczane bulup test alıp yapmıstım gece bitmez yoksa
Cnm duanı okudum allah kabul etsinnAllah razi olsun canim agzina saglik aminn cumlemize insalalh
Kızz allahım yaa o uyusun sen yap walla ben uyuyamıycamevde test var elimde... iki tane de başka marka alıcak :) ama eşime yarın yapıcağıma söz verdim sorun orda :)
bende uyuyamıycam ama şurda yarına kaç saat kladı kuzum :)Kızz allahım yaa o uyusun sen yap walla ben uyuyamıycam
Ooo milyonlarda dakika kaldıbende uyuyamıycam ama şurda yarına kaç saat kladı kuzum :)
tamda aklımdan geçti böle dicen yaşa benden uzun yaşıcan bir dilek tut valla ...Ooo milyonlarda dakika kaldıneyse yarın ola hayrola gercı yarım saat sonra yarın
Hadi iyi gclr sabah en son ben duyacagım haberı o zamantamda aklımdan geçti böle dicen yaşa benden uzun yaşıcan bir dilek tut valla ...
ilk idrarımla yapmak istiorum birZ da ondan bu sabrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?