Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Iki ay kadar ebeye gitti biliyorum o da bardak çekip yakı yapıştırmış sert zeminde ilişki Demiş ama onu yapmamışlar diye biliyorum bu zeytin Yağlı suyu da o Demiş herhalde son iki aydır da ateş yöntemi ile ovulasyon takibi yapıyordu
Bildiğimiz bardak çekmesi mi bu? Hani sırta yapılıyor, faydası oluyor mu onun ya? :) maşallah sıkı takiple bebeğine kavuşmuş çok şükür, darısı bize :)

Enaaaammm her ikiskidemi belli gundemi.yaaa tuhhh bide adet sonu ikiskiden yarim saat once vajinayi zeytin yavi ile silme vardi guya yapacaktim ben unuttum suyla diyince aklima geldi tuhh gitti bebeğim :KK47:
Neler var da bizim haberimiz yok :)))

öle valla ucunda ölüm yokya :):KK60:
Aynen öyle canısı :)

cnm ya bence zeytinyağı spermleri öldürür ne içinki o iltihapa mı iyi geliyo yumuşatıyomu rahim ağzını

cnm ya bence zeytinyağı spermleri öldürür ne içinki o iltihapa mı iyi geliyo yumuşatıyomu rahim ağzını
Valla cnim gecmis zaman cok hatirlamiyorum faydasini ama eski kadinlar falan yaparmis hamile kalamadiginda kalirlarmis. Bi baksana sana zahmet bendde kk da okumustum

Valla cnim gecmis zaman cok hatirlamiyorum faydasini ama eski kadinlar falan yaparmis hamile kalamadiginda kalirlarmis. Bi baksana sana zahmet bendde kk da okumustum
Eskiden sıcak tuğlaya otururlarmış. Benim eltim izinde kuma uzanmış, hatta öyle uyuyup kalmış o da baya bir yakmış sıcaktan. O ay hamile kaldı :)

:KK70:Popisle bel aciyo :KK24:
Mecbur kalırsak onu da yaparız napalım :)))

Back
X