Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ona kalsa çoktan yapmıştık..geçen diyor ben sana dedim gidelim diye..uçaklara bile bakmış adam haberim yok valla...inanamadım..ben kabul etmeyince geri oturdu...:KK39:
Hadi ya bu da çok kötü bir durum ben de kocadan biliyorum kıza hamile iken inadına aylarca cinsiyetine bastırmadım en son sordum Dr a kız dedi eşim de Yanımda bir suratı asıldı çekti gitti dışarı Dr arkasından bağırdı gel belki değişir diye rezil etti beni Dr da yabancı değil arkadaş yani.ama sonra Kızın TADInı Aldı birbirlerine çok düşkün gündüzleri şimdiye kadar hep o baktı ilgilendi herşeyi ile bir de 2. Olmayınca şimdi çok amaok şükrediyor diyor çok cahilmişim diyor Allah hayırlı evlat versin diyor şimdi inşallah senin kocan da bunu anlar en kısa zamanda cnm

Arkadaşlar bu yakının içerisinde 3,8 MG kapsaisin maddesi varmış biraz nette araştırdım bu madde acı bibere acı tadını veren madde imiş.kıxlar neden bu kadar yandığımız (yanacağımız) ortaya çıktı tek neden kapsaisin miş:KK70:
:D

ona kalsa çoktan yapmıştık..geçen diyor ben sana dedim gidelim diye..uçaklara bile bakmış adam haberim yok valla...inanamadım..ben kabul etmeyince geri oturdu...:KK39:
15169 cnm Aradım ve buldum ateş ölçme yönteminde 15169. Sayfadan başlayarak yasmin5846 ile olan konuşmalarımızı incele bir de ilk sayfada nasıl Yükleniyor onu da oku takıldığın yerde sana yardımcı olurum bildiğim Yasmin in İngilizce'si yok ama başarmıştı

KIZLAR ODADA GEYİĞE BAĞLADIK İPHONE SİRİ İLE KONUŞUYORUZ NELER NELER KİMSE OLMASA ODADA SİRİ NEDEN BEN HAMİLE KALAMIYORUM DİYCEMDE DİYEMİYORUM İŞTE:):):):):):

Hamilelere Neler Söylenmez :) :)

✔Uyuyabildigin kadar uyu, doğurunca uykuyu unutacaksin
✔Sen simdi düz durunca ayaklarını goremiyorsundur kesin
✔ Miden çok bulanıyor mu? Valla benim bi yakınım doğurana kadar kustu
✔Kaç kilo aldın? Asıl son ay kilo alınıyor bu ne ki!
✔Benim bi yakınımında göbeği senin gibi sivriydi, erken doğum yaptı
✔Sen iki canlisin bunu da yee, senin canın çekmese bebeğin canı çeker
✔Karnın kocaman, patlayacak gibi, ikiz mi?
✔Sen şimdi yüzüstü de yatamiyorsundur, çok kötü gerçekten!
✔ Aaa şeker yüklemesi mi yaptırdın? Ama yaptırmayın diyorlar çok zararliymis bebeği sakat bile yapiyormuş
✔Birine sarilirken ellerin de birlesmez senin, puhaahaa!!
✔Benim bi yakınımda senin gibi normal doğurmayi çok istiyordu, 24 saat boyunca suni sancı verdiler doguramadi sezaryana aldılar
✔O kitaplari boşuna okuyorsun hiç bir işe yaramayacak
✔Sen bu gidisle en az 20 kilo alırsın
✔Amma çok kiyafet almissin giymeden buyuyecek
:21::KK45:

kızlar merhaba
yeni konumuz hayırlı olsun insallah E ebrulim listeye benide eklermisin ? adet tarihim 13 ekim bu ay tedaviye ara vermiştim oyle denioruz normal

testide adetim gecerse 20 ekimde yapıcam

kızlar aksam yasadıklarımı anlatayım size cunku bugun kimse anlamadı beni belki siz derman olursunuz bana

esimin yegeni bizi lahve içmeye cagırdı yanında görümcemde varmıs,
görümcemin evliliğinde sorunlar var su sıra ayrılmayı düşünüolar
gittik kahve içmeyte die bakıorum herkesin agzında bi gevelemeler esimde hadi abla söyle dedi
yanıma geldi görümcem ben hamileyim dedi
aaaaa cok guzel bişey cok sevindim dedim
güzel değil işte dedi
ayrılmayı düşünüolar ya
ama dedim insnalar sahip olabilmek için neler yasıo
ama ben mutsuuzm nasıl bakarım dedi
sen bilirsin dedim zaten içim yangın yeri sonra konustuklarını dıuymadım bile eve geldim kapandım odaya agladım agladım
sabah kalktımda gözlerim davul gibiyfi
ustelik tahminlerime göre bugun yumurtlama günümdü
ya kalp atısını duydunmu dedim evet dedi
ne hissettin dedim hicbisey dedi inanamadım
ben bi yumurta olustgunda deli oluyorum ya tutarsa diye
2 aylıkmıs
aldırmayı düşünüor
onun aldırması bana size yani olmayan ve isteyen herlese haksızlıkmıs gibi gelior
allahım güzel allahım nolur dualarımı duy yarabbim

:((( cok uzgunum kızlar bi kere bile pozitif görmedim ben 7 aydır ve korunan istemeyen birinin (hatayla) bebegi oluyor allahım sen bana güc ver inancıımı sınarken beni güclü kıl umudumu bırakmamamı sagla

kızlar aksam yasadıklarımı anlatayım size cunku bugun kimse anlamadı beni belki siz derman olursunuz bana

gittik kahve içmeyte die bakıorum herkesin agzında bi gevelemeler esimde hadi abla söyle dedi
güzel değil işte dedi
ayrılmayı düşünüolar ya
sen bilirsin dedim zaten içim yangın yeri sonra konustuklarını dıuymadım bile eve geldim kapandım odaya agladım agladım
2 aylıkmıs
aldırmayı düşünüor
onun aldırması bana size yani olmayan ve isteyen herlese haksızlıkmıs gibi gelior

:KK43:(( cok uzgunum kızlar bi kere bile pozitif görmedim ben 7 aydır ve korunan istemeyen birinin (hatayla) bebegi oluyor allahım sen bana güc ver inancıımı sınarken beni güclü kıl umudumu bırakmamamı sagla
Canim seni o kadar iyi anliyorum ki ben de senden farkli olarak soyle bir sey yasadim is yerinde bir bey var Allah bagislasin 3 yasinda oglu var simdi esi yine hamile o zaman 4 aylikti simdi dogurmaya yakindir benim de tam bebek icin ugrastigim bir donemdr esi hamile kalmis kadin simdi doguracak ben de tik yok hala kimsenin bebeginde mutlulugunda gozum yok Allah isteyen herkese versin ama o an icimde yasadigim o duygu ve sonradan hissettigim duygudan dolayi yasadigim pismanlik anlatilamaz

Hamilelere Neler Söylenmez :) :)

✔Uyuyabildigin kadar uyu, doğurunca uykuyu unutacaksin
✔Sen simdi düz durunca ayaklarını goremiyorsundur kesin
✔ Miden çok bulanıyor mu? Valla benim bi yakınım doğurana kadar kustu
✔Kaç kilo aldın? Asıl son ay kilo alınıyor bu ne ki!
✔Benim bi yakınımında göbeği senin gibi sivriydi, erken doğum yaptı
✔Sen iki canlisin bunu da yee, senin canın çekmese bebeğin canı çeker
✔Karnın kocaman, patlayacak gibi, ikiz mi?
✔Sen şimdi yüzüstü de yatamiyorsundur, çok kötü gerçekten!
✔ Aaa şeker yüklemesi mi yaptırdın? Ama yaptırmayın diyorlar çok zararliymis bebeği sakat bile yapiyormuş
✔Birine sarilirken ellerin de birlesmez senin, puhaahaa!!
✔Benim bi yakınımda senin gibi normal doğurmayi çok istiyordu, 24 saat boyunca suni sancı verdiler doguramadi sezaryana aldılar
✔O kitaplari boşuna okuyorsun hiç bir işe yaramayacak
✔Sen bu gidisle en az 20 kilo alırsın
✔Amma çok kiyafet almissin giymeden buyuyecek
:21::KK45:
Ben hamile kalayimda bu geyige raziyim tek ;) ;)

güzel değil işte dedi
ayrılmayı düşünüolar ya
2 aylıkmıs
aldırmayı düşünüor

:KK43:(( cok uzgunum kızlar bi kere bile pozitif görmedim ben 7 aydır ve korunan istemeyen birinin (hatayla) bebegi oluyor allahım sen bana güc ver inancıımı sınarken beni güclü kıl umudumu bırakmamamı sagla
Hosgeldin canim. Nasipten ötesi yok iste nasibimizde varsa korunsakta olur ama yoksa neler yapsak etsek ağlasak sizlasak ne fayda rabbim ol demedikten sonra..... canim gorumcen icin uzuldum onun haksizlik yaptığını dusunuyosun ama neler yasadigin o bilir yargilamamak lazim. Insallah bebek onlara sans verir insallah ve hayirlisi ise karari aldirmamak olur. Gercekten cok üzücü bir durum. Kalp atisi duyuyor ve bisey hissetmiyor .... yerinde bi olsaydik çıldırmış gibi sevinirdik herhalde ama hayatin bi oyunu belki oda anne olmak istiyor ama sorunlari var. Sende üzülme cnim kendini hemen birakiyorsun birakma bugun yumurtlama gününse kalk görevini yapp.... üzülmek yok rahat olacagizki gelsin bebeklerimiz. Yapman gereken sey biraz daha sabir ve dua ....

güzel değil işte dedi
ayrılmayı düşünüolar ya
2 aylıkmıs
aldırmayı düşünüor

Zor bir süreçten geçiyoruz ve böyle şeyleri duydukca acımız artıyor içimizdeki küller alevlenıyor ama sabır rabbim birgün bizede nasip edecek inşallah.. Benden kac sene sonra evlenıp hamile olan dogum yapan cook napayım rabbim hayırlı olmadıgı için bize nasip etmiyor demekki ..

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki ben de senden farkli olarak soyle bir sey yasadim is yerinde bir bey var Allah bagislasin 3 yasinda oglu var simdi esi yine hamile o zaman 4 aylikti simdi dogurmaya yakindir benim de tam bebek icin ugrastigim bir donemdr esi hamile kalmis kadin simdi doguracak ben de tik yok hala kimsenin bebeginde mutlulugunda gozum yok Allah isteyen herkese versin ama o an icimde yasadigim o duygu ve sonradan hissettigim duygudan dolayi yasadigim pismanlik anlatilamaz
cnm cok saol
evet kimsenn mutlulgnda gözüm yok
ama aldırmak istmesi beni üzdü
ve neden dedim neden allahım

Zor bir süreçten geçiyoruz ve böyle şeyleri duydukca acımız artıyor içimizdeki küller alevlenıyor ama sabır rabbim birgün bizede nasip edecek inşallah.. Benden kac sene sonra evlenıp hamile olan dogum yapan cook napayım rabbim hayırlı olmadıgı için bize nasip etmiyor demekki ..
Aynen cnm. Insanlarin yuzumuze vurması olmasa bide sinav daha kolay olurdu. Allah hayirlisini nasip etsin

am,n cnm insallah rabb,m b,zede nas,p eder

Hosgeldin canim. Nasipten ötesi yok iste nasibimizde varsa korunsakta olur ama yoksa neler yapsak etsek ağlasak sizlasak ne fayda rabbim ol demedikten sonra..... canim gorumcen icin uzuldum onun haksizlik yaptığını dusunuyosun ama neler yasadigin o bilir yargilamamak lazim. Insallah bebek onlara sans verir insallah ve hayirlisi ise karari aldirmamak olur. Gercekten cok üzücü bir durum. Kalp atisi duyuyor ve bisey hissetmiyor .... yerinde bi olsaydik çıldırmış gibi sevinirdik herhalde ama hayatin bi oyunu belki oda anne olmak istiyor ama sorunlari var. Sende üzülme cnim kendini hemen birakiyorsun birakma bugun yumurtlama gününse kalk görevini yapp.... üzülmek yok rahat olacagizki gelsin bebeklerimiz. Yapman gereken sey biraz daha sabir ve dua ....
cnm cok saol
insallah dua ve sabr lazım hepimizie birgün hepimiz anne oluruz insallah

pink love pink love canım sordum aşılama 450tl ilaclarda 250 tutuyor toplamda 700e geliyor aşılama maliyeti umdugumdan ucuz geldi ;)

pink love pink love canım sordum aşılama 450tl ilaclarda 250 tutuyor toplamda 700e geliyor aşılama maliyeti umdugumdan ucuz geldi :KK66:
Devlette hic yaptirdinmi cnm asilama . Acaba devlet yumurta takibinden once direk asilamami yapiyo bilgin varmi

Back
X