Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kizlar kırmızıyı gördüm. Iyiki test yapmadim moralimi bozacaktim yok yere :KK45:

Kızlar progesteron testi yaptırdım almaya gidicez biraz sonra sonucu yazarım size:) bakalım yumurtlamışmıyımmm doru düZgün hiç beklentiye girmiyim. Siz şimdi diceksiniz madem onu yaptın beta nie yaptırmadın şimdi negatif sonuç görürsem yıkılırım canlarrr:(

kızlar yardım :( benim ayın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. olmadı test yaptırdım 0.12 cıktı. 10 gün gecti tekrar yaptırdım gene düşük cıktı ama hala adet olmadım. ultrasonda yumurtan yeni catlamıs daha kalıntıları var dedi. bu ne anlama geliyor ? trasul verdi adet 4. gununde gel gene dedi. hamile olma olasılıgım var mı ? ilac kullanmalımıyımmmm

Kızlar progesteron testi yaptırdım almaya gidicez biraz sonra sonucu yazarım size:) bakalım yumurtlamışmıyımmm doru düZgün hiç beklentiye girmiyim. Siz şimdi diceksiniz madem onu yaptın beta nie yaptırmadın şimdi negatif sonuç görürsem yıkılırım canlarrr:KK43:
Yahu umut edıp bekleyecegıne ikisinide aynı anda öğrenseydın .. Sende iki kere canını acıtıyorsun ..

kızlar yardım :KK43: benim ayın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. olmadı test yaptırdım 0.12 cıktı. 10 gün gecti tekrar yaptırdım gene düşük cıktı ama hala adet olmadım. ultrasonda yumurtan yeni catlamıs daha kalıntıları var dedi. bu ne anlama geliyor ? trasul verdi adet 4. gununde gel gene dedi. hamile olma olasılıgım var mı ? ilac kullanmalımıyımmmm
Canım doktorun ne dedıyse onu uygula hiç bilgim yok bu konuda :(

Kızlar progesteron testi yaptırdım almaya gidicez biraz sonra sonucu yazarım size:) bakalım yumurtlamışmıyımmm doru düZgün hiç beklentiye girmiyim. Siz şimdi diceksiniz madem onu yaptın beta nie yaptırmadın şimdi negatif sonuç görürsem yıkılırım canlarrr:KK43:
Canim yaa beta yaptirsaydin direk ikiside ayni kapi aslinda dusunursen.... cnm bu arada duani okuyorum simdi ;) turkce meal.

Canim yaa beta yaptirsaydin direk ikiside ayni kapi aslinda dusunursen.... cnm bu arada duani okuyorum simdi :KK66: turkce meal.
Sağol cnm allah kabul etsin ağzına sağlık/) off yaptırdım ama 2 gün sonra çıkçakmış sinir oldum dışarıda yapılıomuş test:(

kızlar yardım :KK43: benim ayın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. olmadı test yaptırdım 0.12 cıktı. 10 gün gecti tekrar yaptırdım gene düşük cıktı ama hala adet olmadım. ultrasonda yumurtan yeni catlamıs daha kalıntıları var dedi. bu ne anlama geliyor ? trasul verdi adet 4. gununde gel gene dedi. hamile olma olasılıgım var mı ? ilac kullanmalımıyımmmm
Yumurtan yeni Çatladı ise de neden tarlusol vermiş anlamadım :KK64:yeni Çatladı ise yaklaşık 14 gün sonra regl kendiliğinden gelir zaten kafam karıştı şimdi:confused:
hadi Hayırlısı olsun inşallah keşke hcg de baktırsaydın

Sağol cnm allah kabul etsin ağzına sağlık/) off yaptırdım ama 2 gün sonra çıkçakmış sinir oldum dışarıda yapılıomuş test:KK43:
2 gunmu masallahh sanki dna testi.cnim bide progesteron reglin 21.gunu bakilmiyomuydu .keske direk beta yaptirsaydin yaa 2gun ekadar cinsiyetini bile ogrenirsin :KK53:

2 gunmu masallahh sanki dna testi.cnim bide progesteron reglin 21.gunu bakilmiyomuydu .keske direk beta yaptirsaydin yaa 2gun ekadar cinsiyetini bile ogrenirsin :KK53:
bilerek yaptım cnm ya şimdi beta yaptırcam düşük çıkçak 2 günde 1 tekrar et sinir oluyorum sonra.normalde 50 dk ya çıkıomuşta gittiğim yer küçük hastane dışardaki lab a veriolarmış ondan öleymiş.ben hamilelikten çok kaliteli yumurtluyomuyum onu merak ediom artık:)

Yumurtan yeni Çatladı ise de neden tarlusol vermiş anlamadım :KK64:yeni Çatladı ise yaklaşık 14 gün sonra regl kendiliğinden gelir zaten kafam karıştı şimdi:confused:

hadi Hayırlısı olsun inşallah keşke hcg de baktırsaydın
aminn cnm valla betaya adetim böle 1 hafta geçsin öle baktırcam cnm hüsran hüsran hüsran :) yaşamak zor oluyo

BU YUMURTLAMA ultrason da gözükmüyomu (progesteron tahlili neden yapılıyo)

Back
X