• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Beklm agriyor burdaki yakilar hic ise yaramiyor isitmiyor falan dersin canim :KK66: hastanedeyim cnm sira bekkiyorum teee 9da baslicak :/ .evet cnm bugun evkikik yil donumum 1.yilimiz :KK66: insalalh moralim bozulmaz . Gecen sene bugun ne telasim vardi bugun ise bambaska bir telas hayat nasilda hızlı gecip gidiyor....
Bugün 18. Gün mü cnm hadi güzel haber getir ben kan verdim kalbim güm güm sonuç ancak öğlene

Bugün 18. Gün mü cnm hadi güzel haber getir ben kan verdim kalbim güm güm sonuç ancak öğlene
Yok cnm bugun 14. Gun 18.gun burda olmicam devlete gidiyorumya cnm.dr degistirdimya :).ya cnim varya bende hic sans yok saatler alindi diye sistem calismiyor :( .yarinn15.gun yarin gelsem nolurki

Hiç sorma kalbim güm güm Göğüs kafesimi sıkıyorlar sanki nefes alamıyorum.sonuçlara göre Dr yönlendirir sanırım.güzel çıkarsa haftaya gel der zannedersem
Insallah güzel cikar canim .bence guzel cikacak ;)

Kizlar bana acil akil verin. Bugun 14.gunum sistem calismiyor bosu bosuna bekliyorum .yarin gelsem gecmi olur :( 15.gunum olacak .

cnmm sana çatlatma iğnesi vuracaklarmı? vurmayacaklarsa bi önemi kalmıyo çünkü?
Sorunda bu cnim iste saatler alinmasi iotal olduya sistemler karismis cok sacma degilmi yaa. Igne verip vermeyecegini bilmiyorum cnm bisey demedi suratsiz kadin :(

Günaydin kizlar .. semacim masallah ne kadar guzel duru bir yuzun var .. hayal ettigim sema bu degildi ama ne yalan söyleyeyim :KK48: Kapali biraz etli butlu bisi bekliyordum seni :KK45: ama bu kiz kucuk cocuk gibi anne olursan herkes kardesin m8 der :KK70:

S
Sorunda bu cnim iste saatler alinmasi iotal olduya sistemler karismis cok sacma degilmi yaa. Igne verip vermeyecegini bilmiyorum cnm bisey demedi suratsiz kadin :KK43:
Sor canim bak gec saate veriyorlarsa bekleme.. igne verecegini sanmam devletin ..Özel e de gitmiyecekmisin bugun

Ayyy çarşambadan saliya tatil keske eşim ögretmen olsaymis.. :(

Günaydin kizlar .. semacim masallah ne kadar guzel duru bir yuzun var .. hayal ettigim sema bu degildi ama ne yalan söyleyeyim :KK48: Kapali biraz etli butlu bisi bekliyordum seni :KK45: ama bu kiz kucuk cocuk gibi anne olursan herkes kardesin m8 der :KK70:
cnmmm çok sağol namaz kıldığım için galiba herkes beni kapalı sandı:) illerde düşünüyorum aslında çok istiyorum biraz zamnı var sadece annem sürekli söylüyor kapan diye::) yok cnm ya eskiden evet küçük gesteriyodumda son 2 yıldır bu yaşanna olaylardan sonra ruhen ve bedenen çöktüm yine allaha çok şükürtabi... beyazlarım çıktı valla yanlarımda:) herkes resmini özelden atsın ya özelden de atılıyomuş.ben nasıl silcem burdaki resmi başkalarıda görür felannn:(

Günaydin kizlar...

image.webp

Dua listemiz:

1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 29
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 21 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22
  9. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 21 okundu