• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cumartesi 9ncu gün oluyo o zaman neden çagırdı ki gebelik var mı diye mi bakacak benim de bugün 4ncü günümdü belim agrıyo hafif bişey
Progesteron testi istedi ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakıcakmış. Benim cumartesi gecesi ve pazar akşamına kadar çok kasığım ağrıdı. Hatta doktorum ağrın çok olabilir ağrı kesici içebilirsin demişti. Yumurta sayım 10 du sanırım o yüzden zor geçti.

Kızlar benimde hep mukuslu ve beyaz akıntım var hiç bitmiyo belki pco'dandır. Gerçi dr. östeojen fazlalığı dedi ama emin olamadımo_O

Yumurtanın çatladıgına bakmak için igneyi vurduktan 36 saat sonra çagırır yanına yani beni öyle çagırdı doktor inş bebişe bakmaya çagırıyodur inş bebişin geliyodur artık
İnşallah Canım ama günüme daha 1 hafta olmuş olcak birde iğnenin etkisi geçmiyormuş 12 günde diye duydum. Heralde günümü bekliyeceğim.sen kontrole gittin mi peki?

İnşallah Canım ama günüme daha 1 hafta olmuş olcak birde iğnenin etkisi geçmiyormuş 12 günde diye duydum. Heralde günümü bekliyeceğim.sen kontrole gittin mi peki?
adetin bir hafta geçerse gel dedi doktor ayın 13nde adet tarihim eger olmazsam ben bi kan testi yaparım ben hemen

Progesteron testi istedi ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakıcakmış. Benim cumartesi gecesi ve pazar akşamına kadar çok kasığım ağrıdı. Hatta doktorum ağrın çok olabilir ağrı kesici içebilirsin demişti. Yumurta sayım 10 du sanırım o yüzden zor geçti.
Masallah 10 yumurta cok.riskli degil mi .. progesteron testini hemen her doktor yapmaz tebrikler doktoruna .. senin icinde hayirlisi olsun

Masallah 10 yumurta cok.riskli degil mi .. progesteron testini hemen her doktor yapmaz tebrikler doktoruna .. senin icinde hayirlisi olsun
Evet çoğul gebelik riski var dedi doktorum birde ailede var ikiz bakalım Evet doktorum çok iyi herkese tavsiye ediyorum çok ilgili ve güler yüzlü. Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Back
X