- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Bol bol.su icLuteal faz yetmezliğinde 200 kullanılıyomuş bende yetmezlik var anam :) ya sabah akşam diyor yada gece ikisni birden diyor bulantı yaptımı sende 10 gün içecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol.su icLuteal faz yetmezliğinde 200 kullanılıyomuş bende yetmezlik var anam :) ya sabah akşam diyor yada gece ikisni birden diyor bulantı yaptımı sende 10 gün içecem
Yumurtanin catlayip catlamadigina bakacak sanirim ..Cumartesi 9ncu gün oluyo o zaman neden çagırdı ki gebelik var mı diye mi bakacak benim de bugün 4ncü günümdü belim agrıyo hafif bişey
Sarı leke dışında başka bir şikayetin var mı?
Ay ben inek gibim su içerim :)Bol bol.su ic![]()
Progesteron testi istedi ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakıcakmış. Benim cumartesi gecesi ve pazar akşamına kadar çok kasığım ağrıdı. Hatta doktorum ağrın çok olabilir ağrı kesici içebilirsin demişti. Yumurta sayım 10 du sanırım o yüzden zor geçti.Cumartesi 9ncu gün oluyo o zaman neden çagırdı ki gebelik var mı diye mi bakacak benim de bugün 4ncü günümdü belim agrıyo hafif bişey
Yumurtanın çatladıgına bakmak için igneyi vurduktan 36 saat sonra çagırır yanına yani beni öyle çagırdı doktor inş bebişe bakmaya çagırıyodur inş bebişin geliyodur artıkYumurtanin catlayip catlamadigina bakacak sanirim ..
İnşallah Canım ama günüme daha 1 hafta olmuş olcak birde iğnenin etkisi geçmiyormuş 12 günde diye duydum. Heralde günümü bekliyeceğim.sen kontrole gittin mi peki?Yumurtanın çatladıgına bakmak için igneyi vurduktan 36 saat sonra çagırır yanına yani beni öyle çagırdı doktor inş bebişe bakmaya çagırıyodur inş bebişin geliyodur artık
adetin bir hafta geçerse gel dedi doktor ayın 13nde adet tarihim eger olmazsam ben bi kan testi yaparım ben hemenİnşallah Canım ama günüme daha 1 hafta olmuş olcak birde iğnenin etkisi geçmiyormuş 12 günde diye duydum. Heralde günümü bekliyeceğim.sen kontrole gittin mi peki?
Ayın 14nde igne yaptıralı 15 gün oluyor inş adet olmam ve olumlu bir sonuç alırımİnşallah Canım ama günüme daha 1 hafta olmuş olcak birde iğnenin etkisi geçmiyormuş 12 günde diye duydum. Heralde günümü bekliyeceğim.sen kontrole gittin mi peki?
Benimde adet tarihim 14 ü bakalım ikimiz adına da hayırlısı olur inşallahadetin bir hafta geçerse gel dedi doktor ayın 13nde adet tarihim eger olmazsam ben bi kan testi yaparım ben hemen
Masallah 10 yumurta cok.riskli degil mi .. progesteron testini hemen her doktor yapmaz tebrikler doktoruna .. senin icinde hayirlisi olsunProgesteron testi istedi ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakıcakmış. Benim cumartesi gecesi ve pazar akşamına kadar çok kasığım ağrıdı. Hatta doktorum ağrın çok olabilir ağrı kesici içebilirsin demişti. Yumurta sayım 10 du sanırım o yüzden zor geçti.
Sende bizdensin gel yamacimizaKızlar benimde hep mukuslu ve beyaz akıntım var hiç bitmiyo belki pco'dandır. Gerçi dr. östeojen fazlalığı dedi ama emin olamadım![]()
Evet çoğul gebelik riski var dedi doktorum birde ailede var ikiz bakalım Evet doktorum çok iyi herkese tavsiye ediyorum çok ilgili ve güler yüzlü. Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallahMasallah 10 yumurta cok.riskli degil mi .. progesteron testini hemen her doktor yapmaz tebrikler doktoruna .. senin icinde hayirlisi olsun
Leyla yapacak 55 test mi5 gün kalami
aboww
Leyla insallah hamiledir .. walla icine mi dogdu bilmiyorum ama iliskinin.ertesi gun basladi saymaya gun gunLeyla yapacak 5![]()
Mutfagi toplmys gittim cnm ya cok karnim sisti birden sagdan sola donemiyorm ya iyyy patlicam
Leyla insallah hamiledir .. walla icine mi dogdu bilmiyorum ama iliskinin.ertesi gun basladi saymaya gun gun![]()
Az yese idinhissediyordur belki bklim gorucez
ayy alpi catklck gibiyim
![]()