• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Topigin kapilarini bu gece biz kapatacagiz sanirim ;) maç bitsede uyusak ama gözüm kapaniyor kalanlara iyi geceler ..

kizlar uyanikmisiniz? acil
bisi sorucam
bugun klomenin 3.gunu ve benim yine kasinti ve akinti basladi mantar yani biliorum
cok onceden doktorun verdigi fitil ve krem vardi
kremi surdum
fitilide koyucam, klomen icerken sorun olmaz dimi fitil? yani gelisen yumurtaya falan gecermi acaba hani hamilelik falan olusursa ve o yumurtaya gecerse falan diye dusundum ama cok abarttim sanrim bisi olmqz heralde, ne dersiniz? hem belki icerisi duzelince daha kolay olur

kizlar uyanikmisiniz? acil
bisi sorucam
bugun klomenin 3.gunu ve benim yine kasinti ve akinti basladi mantar yani biliorum
cok onceden doktorun verdigi fitil ve krem vardi
kremi surdum
fitilide koyucam, klomen icerken sorun olmaz dimi fitil? yani gelisen yumurtaya falan gecermi acaba hani hamilelik falan olusursa ve o yumurtaya gecerse falan diye dusundum ama cok abarttim sanrim bisi olmqz heralde, ne dersiniz? hem belki icerisi duzelince daha kolay olur
Canım ben klomenle fitili aynı anda kullandım bişey olmadı ama yine yatın sen doktoruna sır bi

180 küsür mesaj okudum naptınız siz kızlar :)))

Merhaba hanımlar 25 yaşında 7 yillik evliyi pco hastasıyım 1 kızım var 5 yaşında 3 yıllık yorucu bir tedavi surecinde oldu erken menopoz riskim olduğu için 2. Bebek icin tedaviye başladım dr. Femara verdi 5 gun ictim bugun kontrol icin gittim 10mm olmuş yumurtalarim 6sinda tekrar bakicak ve çatlatma ignesi yapicakmis daha once igne olmamistim çok heyecanliyim hemen sonuç alan varmı yardimci olursanizsiniz cok mutlu olurum dualarim sizinle rabbim kimseye arattirmadan kucagina almayi nasip etsin:-)
Canım maşallah eşinle nice seneleriniz olsun, kızını da ALLAH bağışlasın. İnşallah tez vakitte hayırlısıyla bir kardeşi olur kuzunun. Tedavin olumlu sonuç verir inşallah.

@Enyalios @deepblueeyes Veson Veson E-brulim E-brulim @LeYLa_21 Al_pi Al_pi ve daha etiketleyemedigum tum arkadaslarim merhaba hepinize.hepinizi cok ozledim,

@Enyalios canım giremesemde oncaa zaman senin beni merak ettigin gibi bende seni merak ettim hep.umarim
herssey yolundadir bebisle.

ben simdi biraz anlatayim size....
annem rahatsizdi annemi baktirmaya gidecekken anneannem hastaneye yatti, simdi biraz daha iyi, annemde onun iyilesmesini beklior tekrar kontrollerini tamamlamak icin.
bana gelince üzülmeyin ama biz yine iki kisiyiz evimizde.... degerlerim seri bi sekilde dustu ve....

tabi en basindaydi bu olanlar, sonra tarlusal ile adet gordum ve klomene basladik bugun klomen'in 3.gunu , 2 gun sonra bitior...

doktorum eger bu ayda olmazsa sana bi teklifim var dedi, tup bebek ilaclarinda kullanilan ilaclari kullaniriz yada 3 ay daha klomen kullanip tup bebek yapariz dedi

tupbebek simdilik istemiyorum tabi allah nasil yazmissa o olacak ama 3 ay daha klomenle denemeyi sectim....

moralim cok bozuk ya yine olmazsa diye cok korkuyorum....
Canım ya çok merak ettik seni, çok geçmiş olsun :( Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah... Moralini bozma Allah'ın izniyle seninde dünyalar güzeli bir bebeğin olacak.

gelelim bana. neler yaptım bugun:
doktora gıttım. hsg cekılecektım ama enfeksıyondan dolayı ertelemıstım ya.işte vajınal kultur alındı. o aletın adı neydı ya speculum mu ne haltsa acıtıyor ya. ama plastık gıbı bıseydı. daha önce kocaman metalden bır speculumla muayene olmustum daha fenaydı:eek::eek::eek: bugunku doktor narın davrandı. neyse dedı kı ıı kı hsg cektırmedın önce enfeksıyonun kuruması lazım dedi.örnek aldı. ilaç yazdı. eşim de kullanacak.
bu ay içim dışım ilaç oldu valla.....
fıtıl sonra antıbıyotık ve dostınex....bu kadar ılaca ragmen doktor korunmanıza gerek yok dedi.şaşırdım.
bu arada sag ve solda yanılmıyorsam 12 mm ve 8mm yumurta varmıs bugun adetın 12. gunu.
topıcın doktoru DESIGNER27 DESIGNER27 ne dıyorsun.
Geçmiş olsun canım

kızlar ikinci aşılamaya hemen mi geçmeliyim aramı vermeliyim sizce
Canım kızlarında dediği gibi hiç bekleme, benim 3. aşılamam hiç ara vermedim vakit kaybetmeye gerek yok.
E-brulim E-brulim gelmedi bu akşam....

pink love pink love kübişşşşş nereye kayboldun şekerim..
Ablam annem ve kardeşimle çarşıya gittik o yüzden gelemedim ama aklım sizdeydi :)

Merhaba benim iğneden sonda 5.günüm 13. Günümde çatlatma iğnesini vuruldum. Benim çok kasıklarım ağrıdı uyutmayacak kadar ama dün ve bugün hafifledi. Cumartesi kontrolüm var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun canım, bebişin tez vakitte gelsin sağlıcakla.

Hala sacma gibi geliyor nedense. Biz icimizde kalsin diye ugrasiyoruz dr popoyu havaya dikin diyor :KK64:
Günaydın canooooo ne saçma kız kızın anlattığı pozisyonmu yok cnm saçma değil o pozisyonda rahmin açısına göre spermler daha çabuk giriyomuş rahim ağzından diz dirsek pozisyonu adı. Yanlız o kıble olayı saçma tövbe tövbe günaha sokucaklar insanı:)

Günaydın canooooo ne saçma kız kızın anlattığı pozisyonmu yok cnm saçma değil o pozisyonda rahmin açısına göre spermler daha çabuk giriyomuş rahim ağzından diz dirsek pozisyonu adı. Yanlız o kıble olayı saçma tövbe tövbe günaha sokucaklar insanı:)
Evet cnm pozisyon icin sacma dedim ama sen simdi boyle dr dr konusunca icin isindi ;) ama oyle duracaksak esin o sekilde spermi aktarmasi lazim once yat sonra kalk olayi olmaz bence.bu arada gunaydin cnmmm nasilsinn

Evet cnm pozisyon icin sacma dedim ama sen simdi boyle dr dr konusunca icin isindi :KK66: ama oyle duracaksak esin o sekilde spermi aktarmasi lazim once yat sonra kalk olayi olmaz bence.bu arada gunaydin cnmmm nasilsinn
canoo iyiyim sen nasılsın yok bebeim eşin spermi o pozisyonda brakacak sende öle bekliyeceksin:oops::oops::oops::oops::oops:

pinkçim tam olarak buymuş bak netten baktım bende şimdi cidden fayda sağlıyormuş

Eklentiler

• diz-dirsek-pozisyonu--i136958.webp
    diz-dirsek-pozisyonu--i136958.webp
    3 KB · Görüntüleme: 91
313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 23
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
  9. -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> 22
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 22
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 45 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 22
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 22
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 22

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 92
Eksik: 221

Kumbara: 39

hepiniz biliyorsunuzdur ama tekrar hatırlayalım istedim...
Hz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.

“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.

Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.

Allah:

“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.

Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.

“Bu çocuk kimindir?”

“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.

Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.

“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.

Ve Allah der ki:

“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”

hepiniz biliyorsunuzdur ama tekrar hatırlayalım istedim...
Hz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.

“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.

Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.

Allah:

“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.

Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.

“Bu çocuk kimindir?”

“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.

Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.

“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.

Ve Allah der ki:

“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”
:KK42: Rabbim bize de nasip etsin hayirlisiyla

Back
X