• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ebrucum kına nasıldı canım!?
Güzeldi ablacım, çok duygulanıyorum kına gecelerinde. Annem hakkın helal eyle çaldığı an annemin dizlerine kapanıp ağladım :(

insallah canim :KK68: yarinda yapayim bakalim ebrucum testi nasil olacak sizede gösteririm.
ebrusum yaki yapsam mi ben ne diyorsun sen yapmistin demi
Evet gülüm bende yakı yapıştırdım, bence sende yap dediğim gibi kaybedecek bir şey yok bakarsın vesilen olur. Ay inşallah güzel haberlerini alırız :)

Haticem cornellanın duasının tamamlanmasına 17 kaldı, seninle bölüşelim ben 9 okuyacağım şimdi sende 8 oku.

dört tane daha var abla test alirim olmazsa . dün öglen 12 de yapildi abla da doktorum cumartesi pazartesi iliski önerdi sonrasinda haftada iki dedi ben bu günleri degerlendireyim diyorum yarinda nöbetciyim zaten
Evet canım bu gece 24:00 te ilişki yarın bekle spermler kaliteli oluyo öyle ertesi gün tekrar.. Benim doktor da böyle önermişti canım...İnşallah bebiş haberi alırız senden...
Eşim akşam moralimi bozdu benim..nasılsa hamile değilsin dedi nerden biliyorsun muayene mi ettin dedim.ishal engel diyo ya..dedim şimdide kabız oldum tuvalete çıkamıyorum dedim.zaten kız olabilir diye sen istemedin ondan böyle söylüyorsun dedim... Ellerimi açtım yüce mevlaya Rabbim şu adama inat yavrumu bu ay gönder bana dedim.çok moralim bozuldu ya...

Evet canım bu gece 24:00 te ilişki yarın bekle spermler kaliteli oluyo öyle ertesi gün tekrar.. Benim doktor da böyle önermişti canım...İnşallah bebiş haberi alırız senden...
Eşim akşam moralimi bozdu benim..nasılsa hamile değilsin dedi nerden biliyorsun muayene mi ettin dedim.ishal engel diyo ya..dedim şimdide kabız oldum tuvalete çıkamıyorum dedim.zaten kız olabilir diye sen istemedin ondan böyle söylüyorsun dedim... Ellerimi açtım yüce mevlaya Rabbim şu adama inat yavrumu bu ay gönder bana dedim.çok moralim bozuldu ya...
insallah ablacim ya senden de iyi haberler bekliyoruz insallah. erkekler bazen böyle lafin nereye gidecegini bilmeden onusabiliyorlar. üzülme insallah Allah büyük bizede bi vesile olacak. esimiz bile olsa bu konuda bizi bizden yi anlayan olmuyor maalesef

Bozma moralini ablam ya :( erkekler bazen düşünmeden konuşabiliyorlar

insallah ablacim ya senden de iyi haberler bekliyoruz insallah. erkekler bazen böyle lafin nereye gidecegini bilmeden onusabiliyorlar. üzülme insallah Allah büyük bizede bi vesile olacak. esimiz bile olsa bu konuda bizi bizden yi anlayan olmuyor maalesef
Ya olsada olmasada böyle denmez canımı sıktı işte...Hayırlısı canım ya...
Bozma moralini ablam ya :KK43: erkekler bazen düşünmeden konuşabiliyorlar
Aynen öyle tatlım ya...

Ya olsada olmasada böyle denmez canımı sıktı işte...Hayırlısı canım ya...

Aynen öyle tatlım ya...
kesinlikle ablacim böyle konusulmadsa daha iyi olur da iste dilin kemigi olmuyor gececk insallah bu günler

Güzeldi ablacım, çok duygulanıyorum kına gecelerinde. Annem hakkın helal eyle çaldığı an annemin dizlerine kapanıp ağladım :KK43:

Evet gülüm bende yakı yapıştırdım, bence sende yap dediğim gibi kaybedecek bir şey yok bakarsın vesilen olur. Ay inşallah güzel haberlerini alırız :)
Güzel geçmesine sevindim canım... Allâh mesut etsin inşallah

Amin bitanem sağolasın gülüm...

Amin ebrucum öpüyorum seni bitanem..

Ölüyorum semacım çok fena... Alev alev vallahi... Ağrım yamukluğum geçsinde başka bişey istemiyorum canım ya...

Valla Kübracım ben bel ağrısı için yapıştırdım.. Kızlar yumurtlama döneminde yapmıştı sanırım..
Belin mi ağırıyor canım:KK43:

Back
X