Her yerde minicik elbise .

:) deli:))) çok cici oluosundur eminim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorma sorma
Geçen internetten bi elbise aldım, likralı penye üzerine yapışıyor. Kadında mini tabi, bende de herhalde dizde falan durur diye hayal ettim. Geldi ve giydim bildiğin bileğime kadar. Kozaya girmiş kelebek gibi oldum

Bu arada kotona yeni sezon hoş şeyler gelmişti çok gözüm kaldı ama kalabalıktan bakamadım. Orta boylarda elbiseler de vardı...

Koalina tarafından yazılmıştır:)

ya çok kısa ya da tesettüre uygun çok uzun oluyor,ortası pek olmuyor genelde ama yine de insan arayınca uygun bir şey bulabiliyor.

Beni mahvettin mahvettin kozaya girmiş kelebek nedir ya nasil da getrdin aklina.ay karnm AĞRIDI gülmekten :)) Allah ta seni guldursun emi

ya çok kısa ya da tesettüre uygun çok uzun oluyor,ortası pek olmuyor genelde ama yine de insan arayınca uygun bir şey bulabiliyor.

Yaza kadar arayisimi sürdürüp bulamadgim takdirde pes edip etek sezonu baslatacagim melek:)

Bende hic giymedim :) bu yasima kadar ama artık istyrm.dediğin gibi hep pantolon hep pantolon.bi dur artık :)

Aynen al benden de o kadar. Neyse artık İstanbul tarafına da bakacağım son çare :/

Aynen al benden de o kadar. Neyse artık İstanbul tarafına da bakacağım son çare :/

N11 .com a bakin demisti bi melek burda. İadesi olan bi siteymis baktim.hic ole vay ne güzelmiş denecek şey yok.ordanda umudum kalmadi.İstanbul daha sosyetik ya kisadir ordakilerde(

ben online alışveriş yapmıyorum canım zaten :) bakacağız artık bulursam haberdar ederim

aynı dertten muzdaripiz
kısacık elbise demeye sahit ister ..
tunik boyunda elbise .. 1 70 boyla kısacık
azıcık uzun olsa modernlikten cıkar ya ppff

senin bacaklarını kırmak lazım

Bende vazgectm :) o zmn

takım gibi bişeymi arıyosun:26:

Günlük elbise arıyorsan,Defacto ve waikiki ye bakmanı öneririm.
Hem dizboyu-dizaltı elbiseler bulunuyor...
Hem de maksi günlük elbiseler var,onları istediğin boyda kısaltabilirsin.

Günlük elbise arıyorsan,Defacto ve waikiki ye bakmanı öneririm.
Hem dizboyu-dizaltı elbiseler bulunuyor...
Hem de maksi günlük elbiseler var,onları istediğin boyda kısaltabilirsin.

Teşekkürler:)))

:)))

katılıyorum canım tüm bluzler açık,elbiseler mini bişey bulamaz oldum..
bulundğn yerde by gülay varsa oraya bakabılırsn , tozlu giyime de bakabilirsin canım, mankenlerin boy ve beden ölçülerini de yazıyorlar diye hatırlıyrm kıyaslaman daha kolay olur
bi de bence kk bit pazarına da bakabılırsn etiketi üzerinde elbiseler bile satılıyor ben mağazadan bulamadgm elbiseyi buradan buldum
ölçüleri ayrıntılı yazıyor satan arkadaşlar evdeki kıyafetlerinle kıyaslayarak karar verrsn

Son düzenleme:

Canm netten alisveris asla yapmiyorum.sadece n11 e buradan bi arkadaş geri iadeli dedi diye baktim yoksa denemeden hic bişiy almam.internetten ankarada by Gülay bulunyyormu ankarada diye ona bakayim bi.varsa bizzat gidip deneyeyim bakalm :) ankaradayimda ben

Valla benimde boyum 1.72. Bu elbise boyu konusunda çok sorun yaşıyorum. İnternet üzerinden aldığım hiçbir elbisenin boyu (manken ölçülerine göre hesapladığım halde) bana uymadı. Resmen tunik gibi oldular. Çoğunu iade ettim. Önümüzdeki ay arkadaşımın nişanı için elbise bakıyordum kaç haftadır. Hiç mi doğru düzgün bir elbise olmaz şaştım kaldım. Hepmi kalça boyunda olur bu elbiseler. Annem terzi bereket ona diktirmeye karar verdim. İnternet üzerinden elbise boylarına çok güvenmeyin, göründüğünden daha kısa geliyor. Elbiseleri görmeden almayın bence.

Öyle yapiorm canim netten asla almiorm. Terzide diktirmek daha masrafli oluyor diolar.amcam usta bir terzi ama gidip konuşmak firsati olmadi henüz.masraflimiymis anneniz ne dior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…