Tesekkur edermm:))))) ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızz hangisini seçtin uzun olanımı yoksa enine çizgiliyimi? ben ikisinide çok begendim eğer vücudun darsa o enine çizgilide çok güzel durur :87:
172 ye 52 kiloyum cnm.bazen 51 bazen .d hedefim 56 .... Halen bakiyorum canim ya fikir olsun diye.
o bahsettıgınız ara boyları ben hıc sevmıyorum ya uzun olsun ya kısa
Gaz veriosun bikiniyle gezerim ha
hahahahahadoğru söze ne denirki gerçekten öyle en begendigim boy bayanlarda çok hoş duruyor
Yasin kaç bu arada :) sen aradign elbiseleri bulabiliomusun dunki link te acilmadi yollamistin ya.:)
17 ben daha küçüğüümmay yinemi acılmadı yahu ne sinir şey Sen kaç yasındasın? Ben elbise bulamıyorum burası küçük yer abiye tarzı falan ablamla alıyoruz buraya yakın büyükşehirlere gidip
:) ov citirim benim.22 bende
bende ne kapalı ne açık arada olan işte giyebileceğim kıyafet bulmada zorluk yaşıyorum...
hele o elbiseler yokmu azıcık daha uzun olsa bişiy yok... diz altı -araboy- elbiseler çok tuhaf oluyor. modelini beğendiğim elbiselerde genelde mini miniler...
vaktim olsa kendim dikeceğimde, zor geliyor... bekarken annemle istediğimiz kıyafeti dikerdik... ah ahh...
En buyuk yarama tuz bastiniz1.80 boyunda biri olarak zaten herkese normal olan elbise bana tunik olurken su her yerde olan el kadar elbiseler bama tisort oluyor.
Artist :))
Yok kiz ne artistligi elbise bulamiyorumuzun elbiseleri yarim karis kısa giyiyorum
kizlar bu takim nasil sizce ki ben sarisinim ona gore değerlendirin .sizinle paylaşmak istedim:))
ben sevmedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?