• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yerde minicik elbise .

Git git çok memnun kalacaksın(valla kumaşcı yada terzi değilim hahah) ama diktirdikten sonra üstünde bir resmini görmek hakkım artkkk :)

Muhakkak hem buradaki bna yardmci olan konum'a gelenlerle bizzat da senle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Normal boyutlarda mümkünse diz kapaginda elbiseler ariyorum kizlar.mağazalara giriyorum yok yok yok hepsi kisa . bulan nasil buluyor nerden alcam ya :(

Canım Koton'un elbiseleri var..Genelde hep diz boyudur..Ben hep ordan alırım mini sevmediğim için :1:

Canım Koton'un elbiseleri var..Genelde hep diz boyudur..Ben hep ordan alırım mini sevmediğim için :1:

:) hemen netten bakayim.beğendiğim bi model cikarsa mağazaya gideyim coookkk TSK edrm Mmelek:))))

Evet ayrıca bu kadar mini elbisenin satılmAsı garip. Sokakta görmüyorum açıkçası hele boy uzun olunca diz kapağında elbise bulmak imkansız:((

Geçen yıl üniversite mezuniyeti için elbise arıyodum ve resmen nerdeyse gitmiycektim:27:
Boyum 1.67 çok uzun da değil ama her giydiğim elbise yürürken popomu gösterecek kıvamda. Hayır bi'de yürürken iyice yukarı çekiyo kendini, ister istemez otururken yukarı çekeceğini de hesaplamak zorunda kalıyosun.

Çoğu hep yazlık yerde giyilecek kıvamda:31:Uzunlar da anne kıyafeti gibi ağır şeyler. Diz boyu yapsınlar biz kestirelim daha iyi
:1:

İnternette istemediğin kadar var.İndirim zamanlarını takip edip alıyorum ben.Mağazadakilerden daha ucuz hem de.

:)) bence onları ya kısa kadınlar için yapıyorlar yada tunik niyetine.. ben de çareyi uzun alıp istediğim boyda kestirmekte buluyorum. birde elbise darsa yürüdükçe daha çok yukarı çıkıyor, ara bedende olduğum için biraz bol olanını tercih ediyorum.

boy kaç?

millet devamlı açılma sevdasında olunca mağazalarda napsın mini mini elbiseler satıyo:27:

moderen avrupalı arkidişlerimiz için üretiliyo onlar:27:

Boyun mu uzun ? Benim boyum uzun olduğundan diz kapağımda elbise hiç giyemiyorum :/ Hepsi minicik oluyor. Gerçi kısa olması benim için sorun değil ama insan bazen dizlerinde de giymek istiyor :31:

Bende diz de ariyorum mini elbiseyi gunluk gitebilsemde is yerinde olmuyor. Yani gitsem birsey olmaz ama ben uygun bulmuyirum ama bulamiyorum 1.70 boyum eskisehir de var mi ?

Bir kac yer gordum ama otuzlu yaslar icin sanki ne bileyim yasima da uyduramadim hic

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

24 yasimdayim yani ben kotona baktm adl c a defacto collezione hepsine baktim sarar yada kigili da var boyner de var ama yasima uyduramadim. Cok tasli detayli yada oldugundan olgun gosteren elbise istemiyorum bir kere bir magaza da oyle buldm hatirlamiyorum gunluk degildi ama dizdeydi alacaktim 34 beden bile buyuk geldi ki benim bedenim 36 ve gogualerm normalden buyuk . Yok yani.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Diktirmek en güzeli, artık terziler eskisi kadar revaçta olmasa da ben onları unutmadım =))
Kumaşı ve modeli seçebilmek, kendi bedenimin özelliklerine göre diktirmek bana çok rahat geliyor
Hazır konfeksiyon ürünlerinden pahalı oluyor ama çok uzun süre kullanabiliyor insan, umursamıyorum o yüzden
Günlük yaşamda çok da elbise kullanmadığım için arada giydiğim bir iki şeye özeniyorum

Ben de kısa bulamıyorum ya yer mi değişsek :27:

Ankarada yaşıyorsanız Kızılayda epey var hemde diz kapağının altında cok şık elbiseler bende Mayısta giyecegim aldım kestirecegim dizkapagımın tam üstünde :) http://blog............./mezuniyet-onerileri.html burdaki mint yeşili 1.elbisenin düz puantiyesiz haliydi benim aldıgım yani elbisenin biçimine görede değişir aslında uzunlugu sizin baktıklarınızın kesimi öyledir mecburen yani

yakınımın nişanı için şöyle usturuplu bi elbise aradım.diz boyunda, yarım kollu.ama al benden de o kadar.iki gün gezdim.etek boyu oldu bu seferde kollar açık yada dekolteli.en sonunda buldum bi tane.balık etliyim.böyle giydiğimde bile kendimi belli ediyorum.yaşadığım yerinde etkisi var tabi..aynı şehirde yaşıyoruz sanırım.size aldığım yeri özel mesajla söyleyim.

Daha bugun ben de homurdana homurdana gezdim carsiyi Istanbulda. Ben de yarim veya dirsek kollu, dizaltinda elbise aradim ama yok. Benim boyum 1.62, ben bile uzun bulamadim o derece yani. Aslinda Marks & Spencerde vardi ama ben birazcik daha uzun ariyorum.Siz oraya bi bakin isterseniz.

boyum 172, 38 bedenim, bana da Ankarada diz hizasında elbise bulun:)))
Kızılayda nerde var Allah aşkına, geçen hafta alt üst ettim, hiçbir şey bulamadım.
ben Chima yı seviyorum, kışın orda buldum 2 tane ama yazlık yok.
bir de penye-viskon şeylere sinir oluyorum.
onlar elbise değil tunik gibi oluyor, ve çok yapışıyor tenine insanın.
internetten de çok alıyorum, ama elbiseyi tutturamadım.
bir de ben sıfır kollu, askılı falan da giymiyorum.
geçen yaz tam dizimde bir elbise buldum, kolsuzdu, tezgahtar kızın önerisiyle kol diktirdim çok da şahane oldu:52:
şimdi en azından kolu olan elbise arama derdim kalmadı

Arkadaşlar bende dizde etek arayanlardanım. 1.60 boyundayım bana dizde kloş etek yakışır mı?

Bir reklamda çıkmıştı uğur böcekli sarışın bir kız oynuyordu deniyorsun olmazsa geri iade en ucuzu zaten bir bak istersen oraya :16:

Kolsuz düz kesim bir elbiseyi mısır çarşısının oralardan falan orjinal bir kumaş alıp diktirebilirsin.

kizlar bu takim nasil sizce ki ben sarisinim ona gore değerlendirin .sizinle paylaşmak istedim:))

Eklentiler

• $1396865725288.webp
    $1396865725288.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 102
kizlar bu takim nasil sizce ki ben sarisinim ona gore değerlendirin .sizinle paylaşmak istedim:))

Ben beğenmedim.Enine çizgili takımlar geniş gösterir.

Normal boyutlarda mümkünse diz kapaginda elbiseler ariyorum kizlar.mağazalara giriyorum yok yok yok hepsi kisa . bulan nasil buluyor nerden alcam ya :(

aynı konudan muzdaripim. bacak boyum uzun birde kısacık kalıyor elbiseler dışarda giyemiyorum

Eklentiler

• $1396867037014.webp
    $1396867037014.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $1396867048310.webp
    $1396867048310.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 94
  • $1396867057532.webp
    $1396867057532.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 87
Bu nasil peki...hem uzunca hem atletik hem çokça kapalida deil

Rengini beğendim,günlük için ideal.Yalnız ben bu kadar uzun etek sevmiyorum.Yürürken bacaklarım bir şeye değmeyecek :1:
Uzun seviyorsanız güzel.

Son düzenleme:
Rengini beğendim,günlük için ideal.Yalnız ben bu kadar uzun etek sevmiyorum.Yürürken bacaklarım bir şeye değmeyecek :1:
Uzun seviyorsanız güzel.

:)) ilahi.ayaginiz dolasir gbi oluyor deilmi.zaten bu bi alisveris sitesinden.kapida ödemesi varsa alacagim.iadesi olan bi siteymis yoksa netten hayatta alisveris yapmamda

:)) ilahi.ayaginiz dolasir gbi oluyor deilmi.zaten bu bi alisveris sitesinden.kapida ödemesi varsa alacagim.iadesi olan bi siteymis yoksa netten hayatta alisveris yapmamda

Ben de hep iadelilerden alıyorum.
Bu renk çoğu aksesuarla kombin edilir.Renk sıkıntısı yaratmaz.

Enteresan geldi bana nerelerde ariyorsunuz acaba? Bilinmis markalarin pek cogunda elbiseler diz boyundadir. Ben hatta biraz kisa elbise ariyordum, ilk defa cesaret gelmisti özel bir davet icin giyecektim, olmadi, bulamadim. Ben bir de dizin altinda sevmem, sürekli diz altiydi bulduklarim. Dizin 2 3 parmak üstü ideal oysa benim icin. :)

Forumda yeniyim tam bilmiyorum marka ismi vermek yasak mi ama Koton, Park Bravo, Ipekyol, Mango, Batik, DKNY, Zara, Marks&Spencer, Y-London gibi markalarda bol bol var. :) Bazi markalar pahali da olsa, indirim zamanlarini yakalarsan cok kaliteli ürünleri uygun fiyata bulursun.

lcw defacto gibi magazalarda orta boylar var

Enteresan geldi bana nerelerde ariyorsunuz acaba? Bilinmis markalarin pek cogunda elbiseler diz boyundadir. Ben hatta biraz kisa elbise ariyordum, ilk defa cesaret gelmisti özel bir davet icin giyecektim, olmadi, bulamadim. Ben bir de dizin altinda sevmem, sürekli diz altiydi bulduklarim. Dizin 2 3 parmak üstü ideal oysa benim icin. :)

Forumda yeniyim tam bilmiyorum marka ismi vermek yasak mi ama Koton, Park Bravo, Ipekyol, Mango, Batik, DKNY, Zara, Marks&Spencer, Y-London gibi markalarda bol bol var. :) Bazi markalar pahali da olsa, indirim zamanlarini yakalarsan cok kaliteli ürünleri uygun fiyata bulursun.

Cidden baktim ara boy yok.ya dizin bir karis ustu ya diz alti ya up uzun.bense diz kapaginin baldirin tam altında basladigi yerde bitsin istiorm. :( kiz 1 yil oldu bulamadim ya la :(

lcw defacto gibi magazalarda orta boylar var

Lcv de denedim minicik çiçekleri olan elbiseler var sirti dekolte oldu onunda ama önerimiz için çokta TSK edrm :) tekrar bakarim nisan ayi ürünleri gelmistr

Cidden baktim ara boy yok.ya dizin bir karis ustu ya diz alti ya up uzun.bense diz kapaginin baldirin tam altında basladigi yerde bitsin istiorm. :( kiz 1 yil oldu bulamadim ya la :(

:9::9::9::9::9::9::9: Ben de hep mini etek var diyorsun sandim. :52::52: Dizin bir karis üstü cok kisa degil bence. Ama dedigim gibi 2 3 parmak üstü buldugum da oldu. Dedigim markalari gez sen yine özellikle Temmuz gibi indirime giriyorlar sanirim.
En olmadi diz alti alip kestireceksin. :1:

Lcv de denedim minicik çiçekleri olan elbiseler var sirti dekolte oldu onunda ama önerimiz için çokta TSK edrm :) tekrar bakarim nisan ayi ürünleri gelmistr

bide outlet gibi saftirik magazalar varya
son ses yabancı çalan defolu ürünler gibi yerler
öyle magazalarda mütiş parçalar düşebiliyo eline :34:

:9::9::9::9::9::9::9: Ben de hep mini etek var diyorsun sandim. :52::52: Dizin bir karis üstü cok kisa degil bence. Ama dedigim gibi 2 3 parmak üstü buldugum da oldu. Dedigim markalari gez sen yine özellikle Temmuz gibi indirime giriyorlar sanirim.
En olmadi diz alti alip kestireceksin. :1:

Birde yukarda sevila34 nickli bi arkadasimiz çok yarfimci oldu diktir dedi öyle dusunuorum.ay simdi onunda kumasini seçmesi bi dert :d kiz yeni yeni genc kiz oluyorum 22 yasindayim.ne zormus bu is arkadas

Ve hoşgeldin KK ya :) foruma.

Birde yukarda sevila34 nickli bi arkadasimiz çok yarfimci oldu diktir dedi öyle dusunuorum.ay simdi onunda kumasini seçmesi bi dert :d kiz yeni yeni genc kiz oluyorum 22 yasindayim.ne zormus bu is arkadas

Olmussun olmus. 22 yas artik genc kizliktan eriskinlige gecistir. :) Yaslaniyorum diye üzülmeye baslayacaksin birkac sene sonra. :52::52::52:
Evet diktirmek de bir cözüm tabi ama ben kumas secmekle ugrasamazdim sanirim. Begendiklerimi diz alti alir, toptan terziye kestirirdim. :34:
Umarim yakinda güzel eteklere kavusursun. :46:

Olmussun olmus. 22 yas artik genc kizliktan eriskinlige gecistir. :) Yaslaniyorum diye üzülmeye baslayacaksin birkac sene sonra. :52::52::52:
Evet diktirmek de bir cözüm tabi ama ben kumas secmekle ugrasamazdim sanirim. Begendiklerimi diz alti alir, toptan terziye kestirirdim. :34:
Umarim yakinda güzel eteklere kavusursun. :46:

Tesekkur edermm:))))) ins

Back
X