• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yerde minicik elbise .

Öyle yapiorm canim netten asla almiorm. Terzide diktirmek daha masrafli oluyor diolar.amcam usta bir terzi ama gidip konuşmak firsati olmadi henüz.masraflimiymis anneniz ne dior

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım masrafı yok ki. İstanbul'da yaşıyorum. Buranın bazı pazarlarında çok güzel kumaşlar satılıyor. Gidip oradan istediğim kumaşı alıyorum. Anneme internetten bulduğum modeli gösteriyorum dikiyor. Ben 10 tl'ye mont, 5 tl'ye abiye diktirdiğimi bilirim :1: Bence amcanız ile görüşün. Eğer sorduğunuz dikim ücretiyse annem dışarıya dikmiyor artık o nedenle fiyat söyleyemeyeceğim malesef

Son düzenleme:
Canım masrafı yok ki. İstanbul'da yaşıyorum. Buranın bazı pazarlarında çok güzel kumaşlar satılıyor. Gidip oradan istediğim kumaşı alıyorum. Anneme internetten bulduğum modeli gösteriyorum dikiyor. Ben 10 tl'ye mont, 5 tl'ye abiye diktirdiğimi bilirim :1: Bence amcanız ile görüşün.

Amcammmmm:) benim be.saolunuz :)

AA ne güzel becerinizde varmis. Miniklerinizmi var ondanmi firsatiniz olmuyor?

Iş yoğun. Evde içim geçmiş oluyor :). Birde Evde yemek vs uğraş.. o kadar marifetli değilim.
Ayrıca yaptığım işi hemen bitirmem lazım, yoksa sürünüyor.

Eskiden para olmaz alamazdım. Çalışıyorum Allaha Şükür para var. Busefer kıyafet yok. Varda yok :)

Iş yoğun. Evde içim geçmiş oluyor :). Birde Evde yemek vs uğraş.. o kadar marifetli değilim.
Ayrıca yaptığım işi hemen bitirmem lazım, yoksa sürünüyor.

Eskiden para olmaz alamazdım. Çalışıyorum Allaha Şükür para var. Busefer kıyafet yok. Varda yok :)

:)) calisan elleriniz dert gormesin

Yorumlari okumadim ama ben tam istedigim tarzda ve diz altinda cok guzel elbiseler bulmustum park bravoda. Hele bir de indirim zamanina denk gelince cok sevinmistim :D son gunlerde hic gidip bakmadim ama genelde orda hos elbiseler goruyorum

Yorumlari okumadim ama ben tam istedigim tarzda ve diz altinda cok guzel elbiseler bulmustum park bravoda. Hele bir de indirim zamanina denk gelince cok sevinmistim :D son gunlerde hic gidip bakmadim ama genelde orda hos elbiseler goruyorum

:)) park bravoya da giderm :) ankarada nerelerde varmis bakayimda bayilerine

Back
X