- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Veriyorlar işteHamile iken ek iş ve görevlendirme veremezler kanunen
Her yerde bunu yaşıyorum her yerde mi mobing uygulanıyor niye bana oluyor bu iki çift anlamlı cümle kuramiyorum bir tavır koyàmiyorum çekinmeden kalbimi kırabiliyorlar dan dan konuşuyorlar bense birsey demeden kırk kere düşünüyorum güler yüzlü oluyorum . Tmm karakteri iyi olanlar bunu yapmıyor ama her ortamda illa birkaç kişi bana takıyor uğraşıyor zindan oluyor bana Ora.Dişlanmakla alakası yok, sana mobbing uygulanıyor. Özelde şartlar ortada bari devlette sessiz kalınmasın. Şikayet edeceğin, dilekçe verebileceğin seni anlayacak birileri yok mu peki?
Evet ben öyle hissettigm için yaydığım enerji de öyle. O yüzden ezik olduğum bir kaç gün içinde anlaşılıyorKendini herhangi bisey yaparken videoya cek ve izle ,biseyler anlat kendinle konus sesini kaydet ve dinle..
aslinda ne kadar normal oldugunu sadece kendinin kendini sacma buldugunu anlayacaksin,
ve hic birsey demek aklina gelmiyosa bile soru sor neden nicin
ve unutma kendin hakkinda dusuncelerini kimse bilmiyo kimse oyle dusunmuyo sen oyle dusunuyosun once kendine guven kendinle bariş
Sen ezik falan degilsin once bunu aklindan çikar senide Allah yaratti onlarida sende kara topraga gireceksin onlardaEvet ben öyle hissettigm için yaydığım enerji de öyle. O yüzden ezik olduğum bir kaç gün içinde anlaşılıyor
Malesef o da bizim çiğ insanımızın sessiz bulduğunun tepesine binme merakı. Çirkefler ve ahlaksızlar toplumda fazla olunca senin gibilere hayatı dar ederler. Uzman desteği almalısın bak bebeğin de olucak çok yipranirsin. Sosyal ortamlara girmek, kendini ifade etmek, göz teması vs. asilamayacak şeyler değil inan. Gözünde büyütüp korkma. Bebis bişeyleri değiştirir umarimHer yerde bunu yaşıyorum her yerde mi mobing uygulanıyor niye bana oluyor bu iki çift anlamlı cümle kuramiyorum bir tavır koyàmiyorum çekinmeden kalbimi kırabiliyorlar dan dan konuşuyorlar bense birsey demeden kırk kere düşünüyorum güler yüzlü oluyorum . Tmm karakteri iyi olanlar bunu yapmıyor ama her ortamda illa birkaç kişi bana takıyor uğraşıyor zindan oluyor bana Ora.
Yalnız degılsın işyerının hademesı bıle ugrasıyor dusun kötuleme dedıkodu gırla problemlı ınsan ınsanlarla ugrasırmıs bırde meyve veren agac taslanır mısalı .Dost dost dıye nıcesıne sarıldım benım sadık yarım kara topraktır bosuna soylenmemıs ben iş yerınde tek tabanca takılıyorum zor ama yapacak bırsey yok işim geregıde zaten görusemıyorum bu sebeplede uzak olmak en ıyısı .Her yerde bunu yaşıyorum her yerde mi mobing uygulanıyor niye bana oluyor bu iki çift anlamlı cümle kuramiyorum bir tavır koyàmiyorum çekinmeden kalbimi kırabiliyorlar dan dan konuşuyorlar bense birsey demeden kırk kere düşünüyorum güler yüzlü oluyorum . Tmm karakteri iyi olanlar bunu yapmıyor ama her ortamda illa birkaç kişi bana takıyor uğraşıyor zindan oluyor bana Ora.
bazı kadınlar sessiz kendi halinde insanları ego tatmin vesilesi yapar . diğerlerinife dedikodu ile örfgtlerlerEvet ben öyle hissettigm için yaydığım enerji de öyle. O yüzden ezik olduğum bir kaç gün içinde anlaşılıyor
Hademe demı . Benimle de şirket elemanı vasıfsiz eğitimsiz bir pislik uğraşıyor. Okumak kar değil gerçekten eğer Dominant san geminı her yerde yürütüyor itibar görüyorsun. İnsanlar kendilerinı çok güzel pazarLiYo çok değerli gösteriyor. Ya ben ezik ezik Siftinıyım ancakYalnız degılsın işyerının hademesı bıle ugrasıyor dusun kötuleme dedıkodu gırla problemlı ınsan ınsanlarla ugrasırmıs bırde meyve veren agac taslanır mısalı .Dost dost dıye nıcesıne sarıldım benım sadık yarım kara topraktır bosuna soylenmemıs ben iş yerınde tek tabanca takılıyorum zor ama yapacak bırsey yok işim geregıde zaten görusemıyorum bu sebeplede uzak olmak en ıyısı .
Kesinlikle öyle. Ama her ortam da mutlaka beni buluyor bu tipler. Ne bilim böyle nasıl olacak istifa mi edeyim çok yıpranıyorum artık.dakika ları sayıyorm is yerindebazı kadınlar sessiz kendi halinde insanları ego tatmin vesilesi yapar . diğerlerinife dedikodu ile örfgtlerler
Ben cok karsilaştim is yerimde sessiz insanin uzerine daha çok gidip bundan zevk alan insanları.Sessiz kendin halinde olan bir insana neden gıcık olsunlar ki. En fazla ses çıkarmıyor diye fazladan iş kitlerler ama özellikle de bir gıcıklık yapmazlar ya. Dışlayalım edelim demezler gibi geliyor. Acaba farkında olmadan yaptığın itici birşeyler mi var? Sadece bir çözüm yolu bulabilmek adına soruyorum.
Ben de güler yüzlü müsünüz diye de soracaktım. Ne güzel güler yüzlü de bir insanmışsın. Bazen insanlar gerçekten çok garip davranabiliyor. Anlam vermediğim davranışların da çoğunun altından kıskançlık çıkıyor. Belki sizinki de böyle bişey olabilir.Ben de bunu çok düşündüm düşünüyorum mümkün olduğunca kibar saygılı davranıyorum düşünmeden pat diye konuşmuyorum ölçüp tartiyorum lafı karşı tarafı incitmemek için hep güler yüzlü yum . Ama bilmiyorum çözemıyorum ne var bende. Dışlanıyorum. Hatta bazısı uğraşıyor özellikle. Yada ben öyle hissediyorum .
Mesela çok ukala biri varsa çevremde mümkün olduğunca uzak dururum ondan. Böyle insanları istemem hayatımda. Ama bu dışlamak olmuyor bana göre. Onun dışında kendi halinde bir insanı dışlamak meşru görünmemeli tabi ki. Bir nevi psikolojik şiddet gibi birşey olur busizce dislanmaya sebep olabilecek ne gibi itici sey olabilir?
maalesef dislamayi mesru gören insanlar var hayatta. onlari dislamaya iten sey ne olabilir?
Ben is yerine bile 3 vasıta degistirerek gidiyorum altında arabasi olanlar var onlara yazmıyorlar dağın başına beni gönderiyorlar başka ilçeden git gel yaptığımı da biliyorlar. Kim ezikse ona kitleme.Daha sadece 14 haftalık hamilesiniz ama bana görevlendirme yazdılar hamile halimle diye söyleniyorsunuz. Bu cümlenizde haksızsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?