Her yerde neden dışlanıyorum

Kendini herhangi bisey yaparken videoya cek ve izle ,biseyler anlat kendinle konus sesini kaydet ve dinle..
aslinda ne kadar normal oldugunu sadece kendinin kendini sacma buldugunu anlayacaksin,
ve hic birsey demek aklina gelmiyosa bile soru sor neden nicin
ve unutma kendin hakkinda dusuncelerini kimse bilmiyo kimse oyle dusunmuyo sen oyle dusunuyosun once kendine guven kendinle bariş

Dişlanmakla alakası yok, sana mobbing uygulanıyor. Özelde şartlar ortada bari devlette sessiz kalınmasın. Şikayet edeceğin, dilekçe verebileceğin seni anlayacak birileri yok mu peki?
Her yerde bunu yaşıyorum her yerde mi mobing uygulanıyor niye bana oluyor bu iki çift anlamlı cümle kuramiyorum bir tavır koyàmiyorum çekinmeden kalbimi kırabiliyorlar dan dan konuşuyorlar bense birsey demeden kırk kere düşünüyorum güler yüzlü oluyorum . Tmm karakteri iyi olanlar bunu yapmıyor ama her ortamda illa birkaç kişi bana takıyor uğraşıyor zindan oluyor bana Ora.

Evet ben öyle hissettigm için yaydığım enerji de öyle. O yüzden ezik olduğum bir kaç gün içinde anlaşılıyor

Canim senin anlattiklarindan cikardigim sosyal fobinden degil de bilerek orda dislaniyosun bence.Hassas cok iyi niyetli olma oyle insanlar bundan anlamaz.Senin iyi niyetin bazilarini rahatsiz eder.Seslenmedikce de is kitlerler.Ama arkalari saglam yapmak zorundaysan yapcak birsey yok.

Evet ben öyle hissettigm için yaydığım enerji de öyle. O yüzden ezik olduğum bir kaç gün içinde anlaşılıyor
Sen ezik falan degilsin once bunu aklindan çikar senide Allah yaratti onlarida sende kara topraga gireceksin onlarda
Kendine deger ver,
Bak soru sormak cok ise yariyor sana ismi veriyolar hayirdir bunu neden bana veriyosun? Diye sor herdefasinda insanlar kendine soru sorulmasindan pek hoslanmiyolar

Malesef o da bizim çiğ insanımızın sessiz bulduğunun tepesine binme merakı. Çirkefler ve ahlaksızlar toplumda fazla olunca senin gibilere hayatı dar ederler. Uzman desteği almalısın bak bebeğin de olucak çok yipranirsin. Sosyal ortamlara girmek, kendini ifade etmek, göz teması vs. asilamayacak şeyler değil inan. Gözünde büyütüp korkma. Bebis bişeyleri değiştirir umarim

Yalnız degılsın işyerının hademesı bıle ugrasıyor dusun kötuleme dedıkodu gırla problemlı ınsan ınsanlarla ugrasırmıs bırde meyve veren agac taslanır mısalı .Dost dost dıye nıcesıne sarıldım benım sadık yarım kara topraktır bosuna soylenmemıs ben iş yerınde tek tabanca takılıyorum zor ama yapacak bırsey yok işim geregıde zaten görusemıyorum bu sebeplede uzak olmak en ıyısı .

cocugunuzun kendine guvenen bir annesi olmali , her bebek bunu hak ediyor
cunku o buyudukce onun hakkini savunmaniz gerekecek pek cok kez..
kendiniz icin bunca sene yapmamissiniz bari cocugunuz icin gidin destek alin , sizin kendinize guvenininizin yerine gelmesi lazim bunun iyi insan olmakla naif olmakla alakasi yok
hicbir insana kotu davranmam ama isyerimde kendine guveni olmayan insan gordum mu dost da olmam , o kendine deger vermiyorsa kimse vermez bunu unutmayin

ilk basladıgımda işe beni stajer yerine koymaya calıstılar . birsürü sey yapmaya calıstılar . kimisinde cok üzüldüm kimisindenkarsı koydum kimisinde s sinrlerim oynadı ama genel olark kendini ezdirmedim. bu seferde dik dediler . insanlara yaranamassın anladım

göz göze gelememek baslı basına sorun sen ses etmiyorsun ki . iletisime gecmiyorsun ilk bunu cöz
kendin ol kendini egit.kendini hayır deme üzerine egit bunu ister vidyo izleyerk veya kitapla veya yardımla yap ama yap .

Hademe demı . Benimle de şirket elemanı vasıfsiz eğitimsiz bir pislik uğraşıyor. Okumak kar değil gerçekten eğer Dominant san geminı her yerde yürütüyor itibar görüyorsun. İnsanlar kendilerinı çok güzel pazarLiYo çok değerli gösteriyor. Ya ben ezik ezik Siftinıyım ancak

Ben cok karsilaştim is yerimde sessiz insanin uzerine daha çok gidip bundan zevk alan insanları.

Ben de güler yüzlü müsünüz diye de soracaktım. Ne güzel güler yüzlü de bir insanmışsın. Bazen insanlar gerçekten çok garip davranabiliyor. Anlam vermediğim davranışların da çoğunun altından kıskançlık çıkıyor. Belki sizinki de böyle bişey olabilir.

Ben de senin gibiydim.
Herkese güler yüzlü, yardımcı olmaya çalışırdım.
Sonra baktım ki insanlar kullanmaya başlıyor.
Dedim kendi kendime kimse benden üstün değil, hatta çoğundan daha vasıflı bir insanım.
Yeri geldi hayır demesini bildim. Yeri geldi hakkımı aramasını.
Baktım ki özgüvenim gittikçe oturuyor. Şu anda da herkesle muhatap olmuyorum.
Ölçüyorum tartıyorum insanları. Ona göre muamele gösteriyorum.
Sen de biraz kendine güven, İlla ki aralarında iyi niyetli, kafana göre birileri vardır. Onlarla ilişki kur.
Üzme kendini bu insanlar için. Hamilesin ve bebeğini düşünmelisin. Hakkını ara, sesini çıkarmaya çalış. Emin ol insanlar da geri adım atacaktır.

Daha sadece 14 haftalık hamilesiniz ama bana görevlendirme yazdılar hamile halimle diye söyleniyorsunuz. Bu cümlenizde haksızsınız

sizce dislanmaya sebep olabilecek ne gibi itici sey olabilir?
maalesef dislamayi mesru gören insanlar var hayatta. onlari dislamaya iten sey ne olabilir?
Mesela çok ukala biri varsa çevremde mümkün olduğunca uzak dururum ondan. Böyle insanları istemem hayatımda. Ama bu dışlamak olmuyor bana göre. Onun dışında kendi halinde bir insanı dışlamak meşru görünmemeli tabi ki. Bir nevi psikolojik şiddet gibi birşey olur bu

Daha sadece 14 haftalık hamilesiniz ama bana görevlendirme yazdılar hamile halimle diye söyleniyorsunuz. Bu cümlenizde haksızsınız
Ben is yerine bile 3 vasıta degistirerek gidiyorum altında arabasi olanlar var onlara yazmıyorlar dağın başına beni gönderiyorlar başka ilçeden git gel yaptığımı da biliyorlar. Kim ezikse ona kitleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…