- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Benim samimi arkadaşlarım beni tanıyanlar da öyle diyor. Kıskanıyorlar diyorlar ama bilmiyorum ben kıskanılàçak biri değilim ki . Zeki sayılırım doğru ama sosyal iletişimim çok yok yani neyimı kıskansin larBir laf var kedi uzanamdığı ciğere mındar dermiş..
Genelde işini yapan veya onlar gibi basit olmayan kişileri hazmetmezler. Zeka yı kıskanırlar hep bastırmaya calısırlar
Merak etme bazıları illa birşey bulur.Benim samimi arkadaşlarım beni tanıyanlar da öyle diyor. Kıskanıyorlar diyorlar ama bilmiyorum ben kıskanılàçak biri değilim ki . Zeki sayılırım doğru ama sosyal iletişimim çok yok yani neyimı kıskansin lar
Thomas More der ki insan insanın kurdudur işte böyle başlar her şey sen dişini göstermezsen yerler malesefArkadaşlar eski is yerinde de sorunum aynı ydi bende sosyal fobi var kendimi tam ifade edemiyorum hangi ortama girsem bir kaç gün sonra dışlanıyorm. Dışlanmakla kalmıyor birde takıp uğraşıyorlar moralim çok bozuluyor. Ben hayatım boyunca bunla mi uğrayacağım. Memurum ama çalışmak öyle zor geliyor ki bazen diyorum ev hanımı olayım kimse uğraşmasin benimle. Goz temasi kuramiyorum insanlarla biri birsey söyleyince donup kalıyor nerde fazladan bir is var hep bana kitleniyor. Hamile halimle bile bana görevlendirme yazdılar isim başımdan aşkınken herkes den daha yoğunken beni başka bir bölge de ki birime gönderdiler yok diyemedim. Neden böyle oluyor neden işimi gemimi yüzderemiyorum 4 yıldır çalışıyorum emekliliğe çok var. Tmm dışlasalar sadece iyi ama laf sokuyorlar uğraşıyorlar kötü davranıyorlar haksızlık ediyorlar. Çok bunaldım bıktım.
Altında arabası olan benzin parasını neden cebinden versin üç kuruşluk harcirah için. Ne alaka! 3 vasıta değiştirmeniz iş yerinde kimseyi ilgilendirmez bende 3 vasıta değiştiriyor diye kimseye kayırmacılık yapılmasını istemem.Ben is yerine bile 3 vasıta degistirerek gidiyorum altında arabasi olanlar var onlara yazmıyorlar dağın başına beni gönderiyorlar başka ilçeden git gel yaptığımı da biliyorlar. Kim ezikse ona kitleme.
Yalnız degılsın işyerının hademesı bıle ugrasıyor dusun kötuleme dedıkodu gırla problemlı ınsan ınsanlarla ugrasırmıs bırde meyve veren agac taslanır mısalı .Dost dost dıye nıcesıne sarıldım benım sadık yarım kara topraktır bosuna soylenmemıs ben iş yerınde tek tabanca takılıyorum zor ama yapacak bırsey yok işim geregıde zaten görusemıyorum bu sebeplede uzak olmak en ıyısı .
Bende aynı durumda yım bende yolâ veriyorum aynı parayi.Altında arabası olan benzin parasını neden cebinden versin üç kuruşluk harcirah için. Ne alaka! 3 vasıta değiştirmeniz iş yerinde kimseyi ilgilendirmez bende 3 vasıta değiştiriyor diye kimseye kayırmacılık yapılmasını istemem.
Amirinize durumu açıklayın gitmeyi istemediğinizi söyleyin değerlendirsin. Burada eziğim bana kitlediler muhabbeti yapmaktan iyidir.
Evet elindeki işi kırk saatte ağır çekimde yapıyorlar sonra da ay başım ağrıdı bilgisayara bak bak ay çok yoruldm yapıyorlar .işte mutlaka senin gibi birine kitlerler herseyo...cunku sesin çikmaz itiraz edemezsin ...mesela cok mu calisiyorsun sana yikarlar cogu isi ..kendileri de yavas yavas is yapip vakti doldururlar... yazin meb e gitmistim memur resmen uyuyordu ... birkac kez seslendim uyandi
Evet elindeki işi kırk saatte ağır çekimde yapıyorlar sonra da ay başım ağrıdı bilgisayara bak bak ay çok yoruldm yapıyorlar .
Yok anam yok bende o beceri yok . 30 uma geldim hala aynı hala aynı. Kaç darbe yedim her gelen ezdi . Sosyal fobim var dediğim gibi. Galiba bunu yenmem lazım öncelisede ortaokulda arkadaslarim vardi...uniye ilk gidince cok farkli insanlarla tanistim adapte olamadim kimseye sesimi cikarmazdim iyi niyetimden ...biri dediki bu kadar pisirik olunmaz asagilayarak soyledi ondan sonra anladim ki susmak bir ise yaramiyor... sanirim en buyuk şansim onlar... bana neler ogrettiler... onlar sayesinde artniyetli insanlarla iletisimi ogrendim ... hayir demeyi ogrendim ...istesem insanlari manipule ederim ama yapimda yok ... ilk yilda beni dışlayan kızi 2.sinifta dışladim karsima gecip agladi ben sana ne yaptim diye .. sen boyle degildin nasil ogrendin insanlari cevrene toplamayi dedi ... bazen susarim alttan alayim derim ama yok bir kere firsati yakalamasinlar hemen ustune cekerler.. guleryuzluluk iyidir ama mesafeli olacaksin herkes sana kolayca soylemeyemeyecek ..
Yok anam yok bende o beceri yok . 30 uma geldim hala aynı hala aynı. Kaç darbe yedim her gelen ezdi . Sosyal fobim var dediğim gibi. Galiba bunu yenmem lazım önce
her iş yerinde bir kurban vardır bence sorun sende değil kötü ve art niyetliBen de bunu çok düşündüm düşünüyorum mümkün olduğunca kibar saygılı davranıyorum düşünmeden pat diye konuşmuyorum ölçüp tartiyorum lafı karşı tarafı 0incitmemek için hep güler yüzlü yum . Ama bilmiyorum çözemıyorum ne var bende. Dışlanıyorum. Hatta bazısı uğraşıyor özellikle. Yada ben öyle hissediyorum .
Düşündüm ama konuşulacak tip de insanlar değiller . Yine beni suçlu çıkartip otururlar çok usta lar yıllardır kurt olmuşlar artık konuşma cambazı . Ben insanların gözlerine bile bakamıyorum konuşurken iyice saçmalarm iyi birşey yapmaya çalışırken ters teper eminimher iş yerinde bir kurban vardır bence sorun sende değil kötü ve art niyetli
İnsanlarla aynı yerdesin onlar stresini seninle atıyor çok vicdansızlar onlara beddua etsen kesin tutar burda üzerken ezilen haksızlığa uğrayan sensin konuşmayı düşündüm mü onlarla
o halde bu zalimlerleDüşündüm ama konuşulacak tip de insanlar değiller . Yine beni suçlu çıkartip otururlar çok usta lar yıllardır kurt olmuşlar artık konuşma cambazı . Ben insanların gözlerine bile bakamıyorum konuşurken iyice saçmalarm iyi birşey yapmaya çalışırken ters teper eminim
4 yıldır is hayatındayım mutlaka böyleleri bana takar biri gider başkası gelir benim çilem de sınavım da bu herhalde. Belki sosyal fobi mi tedavi ettirirsem iyileşirsem kendime güvenim biraz gelir. Ama maddi durumum suan çok müsait değil bebek olacak kira var eşimin aldığı çok az . Bilmiyorm suan yalnızca dua edebilirim. İnşallah rabbim hafifletır dayanma gücü en azından verir . Akşam à kadar 8 saat onları çekiyorum stres stres dakikalar geçmiYo saatler geçmiyor. Akşam eve geliyorum uyuyanà kadar da aklım dan çıkmıyor. Çok mutsuzum yıllardır böyleyim. Kendimi ezdiriyorum zavallı durumuna düşürüyorm neden özgüvenli duramıyorum diye çok üzülüyorum. Allah m yardım et. Dayanamıyorum artıko halde bu zalimlerle
Çalışmaya devam et ve bol dua et ki bunlar-dan kurtulasın sabırlı ol kesin başlarına bir bela gelir nerden ve nasıl geldiklerini bilmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?