Her yerde neden dışlanıyorum

Bir laf var kedi uzanamdığı ciğere mındar dermiş..
Genelde işini yapan veya onlar gibi basit olmayan kişileri hazmetmezler. Zeka yı kıskanırlar hep bastırmaya calısırlar

Bir laf var kedi uzanamdığı ciğere mındar dermiş..
Genelde işini yapan veya onlar gibi basit olmayan kişileri hazmetmezler. Zeka yı kıskanırlar hep bastırmaya calısırlar
Benim samimi arkadaşlarım beni tanıyanlar da öyle diyor. Kıskanıyorlar diyorlar ama bilmiyorum ben kıskanılàçak biri değilim ki . Zeki sayılırım doğru ama sosyal iletişimim çok yok yani neyimı kıskansin lar

Merak etme bazıları illa birşey bulur.
Onlara yuz vermemen bile sebep olablr

İş hayatında siz pasif olmaya devam ettikçe, kendinizi ifade edemedikçe bunları daha çok yaşarsınız. Bir kere gerçek anlamda sesinizi çıkarın, okları tersine döndürmek sizin elinizde. Birde memuriyette çalışana çok yüklenilir bu da bir gerçek, bir yerde dur demek kendini ifade etmek gerek

Thomas More der ki insan insanın kurdudur işte böyle başlar her şey sen dişini göstermezsen yerler malesef

işte mutlaka senin gibi birine kitlerler herseyo...cunku sesin çikmaz itiraz edemezsin ...mesela cok mu calisiyorsun sana yikarlar cogu isi ..kendileri de yavas yavas is yapip vakti doldururlar... yazin meb e gitmistim memur resmen uyuyordu ... birkac kez seslendim uyandi

Ben is yerine bile 3 vasıta degistirerek gidiyorum altında arabasi olanlar var onlara yazmıyorlar dağın başına beni gönderiyorlar başka ilçeden git gel yaptığımı da biliyorlar. Kim ezikse ona kitleme.
Altında arabası olan benzin parasını neden cebinden versin üç kuruşluk harcirah için. Ne alaka! 3 vasıta değiştirmeniz iş yerinde kimseyi ilgilendirmez bende 3 vasıta değiştiriyor diye kimseye kayırmacılık yapılmasını istemem.
Amirinize durumu açıklayın gitmeyi istemediğinizi söyleyin değerlendirsin. Burada eziğim bana kitlediler muhabbeti yapmaktan iyidir.

Siz de mi öğretmensiniz valla okul ortamı bi tuhaf.hala alisamadim

Adresi ver iki güne hepsini dize getiririm
Biraz deli ol. Unutma kimse dört dörtlük değil herkesin bir eksiği var. Sana bulaşan kişilerden uzak durma korkma aksine, her hareketini ayrıntılı incele. Şimdi aslında çok iyi bir konumdasın senden ters bir şey beklemiyorlar :) birsürü yazmak isterdim ama burda olmaz :) Kendine güven.

Bende aynı durumda yım bende yolâ veriyorum aynı parayi.

Evet elindeki işi kırk saatte ağır çekimde yapıyorlar sonra da ay başım ağrıdı bilgisayara bak bak ay çok yoruldm yapıyorlar .

Evet elindeki işi kırk saatte ağır çekimde yapıyorlar sonra da ay başım ağrıdı bilgisayara bak bak ay çok yoruldm yapıyorlar .

lisede ortaokulda arkadaslarim vardi...uniye ilk gidince cok farkli insanlarla tanistim adapte olamadim kimseye sesimi cikarmazdim iyi niyetimden ...biri dediki bu kadar pisirik olunmaz asagilayarak soyledi ondan sonra anladim ki susmak bir ise yaramiyor... sanirim en buyuk şansim onlar... bana neler ogrettiler... onlar sayesinde artniyetli insanlarla iletisimi ogrendim ... hayir demeyi ogrendim ...istesem insanlari manipule ederim ama yapimda yok ... ilk yilda beni dışlayan kızi 2.sinifta dışladim karsima gecip agladi ben sana ne yaptim diye .. sen boyle degildin nasil ogrendin insanlari cevrene toplamayi dedi ... bazen susarim alttan alayim derim ama yok bir kere firsati yakalamasinlar hemen ustune cekerler.. guleryuzluluk iyidir ama mesafeli olacaksin herkes sana kolayca soylemeyemeyecek ..

Yok anam yok bende o beceri yok . 30 uma geldim hala aynı hala aynı. Kaç darbe yedim her gelen ezdi . Sosyal fobim var dediğim gibi. Galiba bunu yenmem lazım önce

her iş yerinde bir kurban vardır bence sorun sende değil kötü ve art niyetli
İnsanlarla aynı yerdesin onlar stresini seninle atıyor çok vicdansızlar onlara beddua etsen kesin tutar burda üzerken ezilen haksızlığa uğrayan sensin konuşmayı düşündüm mü onlarla

Düşündüm ama konuşulacak tip de insanlar değiller . Yine beni suçlu çıkartip otururlar çok usta lar yıllardır kurt olmuşlar artık konuşma cambazı . Ben insanların gözlerine bile bakamıyorum konuşurken iyice saçmalarm iyi birşey yapmaya çalışırken ters teper eminim

o halde bu zalimlerle
Çalışmaya devam et ve bol dua et ki bunlar-dan kurtulasın sabırlı ol kesin başlarına bir bela gelir nerden ve nasıl geldiklerini bilmezler

o halde bu zalimlerle
Çalışmaya devam et ve bol dua et ki bunlar-dan kurtulasın sabırlı ol kesin başlarına bir bela gelir nerden ve nasıl geldiklerini bilmezler
4 yıldır is hayatındayım mutlaka böyleleri bana takar biri gider başkası gelir benim çilem de sınavım da bu herhalde. Belki sosyal fobi mi tedavi ettirirsem iyileşirsem kendime güvenim biraz gelir. Ama maddi durumum suan çok müsait değil bebek olacak kira var eşimin aldığı çok az . Bilmiyorm suan yalnızca dua edebilirim. İnşallah rabbim hafifletır dayanma gücü en azından verir . Akşam à kadar 8 saat onları çekiyorum stres stres dakikalar geçmiYo saatler geçmiyor. Akşam eve geliyorum uyuyanà kadar da aklım dan çıkmıyor. Çok mutsuzum yıllardır böyleyim. Kendimi ezdiriyorum zavallı durumuna düşürüyorm neden özgüvenli duramıyorum diye çok üzülüyorum. Allah m yardım et. Dayanamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…