- 10 Ağustos 2009
- 26.201
- 18.344
- 823
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Bu son mesajin işte beni bitirdi . Allah razı olsun ne kdar güzel yürekli sin göz yaşlarımi tutamıyorum inşalalh düzelirm inşallah en azından böyle stres yapmam .çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki kk var.bebişin bunlari hissediyor sirf onun hatrina bu kadar streslenme ... bazen bende umutsuzluga dusuyorum benim işim bile yok olmuyorda..herkesin bir derdi var inan ben guclu olup bebegini koruyacagina inaniyorum
Allah razı olsun eminim benim gibi sıkıntı çeken zor insanlara denk gelenler var ama ben birde rahatsızm sosyal fobim var bu durumu katlıyor rahatsız olmasam belki normal insanlar gibi iş ortamında stres yasayıp evde en azından kafa dinleyecegm ama böyle kuruyor da kuruyorm çünkü çok yalnızım . Tek dostum tek sırdasm yok aileme ve eşime bile böyle detay anlatmam hastalığımi çok bilmezler içimde yaşayıp kendi kendimi çürütürm sanırım 10 yıla kalmaz kanser olurum ölür giderimBilmiyorum bunun için bir terapist var mı seni yönlendirecek ama iş hayatında mutlu olan az, para kazanmak zor dostluk arkadaşlıkta yok ,güçlü olmalısın kurtlar sofrasındasın allah yardımcın olsun
Bu son mesajin işte beni bitirdi . Allah razı olsun ne kdar güzel yürekli sin göz yaşlarımi tutamıyorum inşalalh düzelirm inşallah en azından böyle stres yapmam .çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki kk var.
Tmm canım. Hatırlatàcgm kendime bunu inşallah o sıralar daallah senden de razi olsun ... stres yapinca komik videolari izle
Yıllardır ilaç kullandım geçmedi. Terapi için de maddi durumum yerinde değil. Bir kaç defa gittim birsey katmadi bana. İyice umutsuzlastim
4 yıldır is hayatındayım mutlaka böyleleri bana takar biri gider başkası gelir benim çilem de sınavım da bu herhalde. Belki sosyal fobi mi tedavi ettirirsem iyileşirsem kendime güvenim biraz gelir. Ama maddi durumum suan çok müsait değil bebek olacak kira var eşimin aldığı çok az . Bilmiyorm suan yalnızca dua edebilirim. İnşallah rabbim hafifletır dayanma gücü en azından verir . Akşam à kadar 8 saat onları çekiyorum stres stres dakikalar geçmiYo saatler geçmiyor. Akşam eve geliyorum uyuyanà kadar da aklım dan çıkmıyor. Çok mutsuzum yıllardır böyleyim. Kendimi ezdiriyorum zavallı durumuna düşürüyorm neden özgüvenli duramıyorum diye çok üzülüyorum. Allah m yardım et. Dayanamıyorum artık
ayy tövbe yarabbim deme öyle şeyler yaa.Sen kendinle barışık ve mutlu ol gerisi sana takılsın.Senin yüzün asıksa,konuşmuyorsan insanlara negatiflik yayarsın ama pozitif ve içten olur ve de öyle görünürsen seni herkes sever.Bir de böyle deneSavunsam da yalnızm millet ortam yapmış 3 dört kişi arkasına almış öyle konuşuyor her laf atmasında diğerleri de destek veriyor ben tekim kimse destekcim değil. Artık çok bunalıyorum hep ezilmek hep dışlanmak hep haksızlıgà uğramak Allah im diyorum yeter al canımi
Bu yüzden. İtilip kakılacak insan tipi bu. Avcı gibi pusuda bekleyen çok. İnsanları sırtınızda taşımak sizi yoruyorsa yoruldum diyeceksiniz. Başka yolu yok. Özgüvenli olacaksınız. Sizin hakkınızı hiç kimse korumaz. Siz koruyacaksınız.Goz temasi kuramiyorum insanlarla biri birsey söyleyince donup kalıyor
Arkadaşlar eski is yerinde de sorunum aynı ydi bende sosyal fobi var kendimi tam ifade edemiyorum hangi ortama girsem bir kaç gün sonra dışlanıyorm. Dışlanmakla kalmıyor birde takıp uğraşıyorlar moralim çok bozuluyor. Ben hayatım boyunca bunla mi uğrayacağım. Memurum ama çalışmak öyle zor geliyor ki bazen diyorum ev hanımı olayım kimse uğraşmasin benimle. Goz temasi kuramiyorum insanlarla biri birsey söyleyince donup kalıyor nerde fazladan bir is var hep bana kitleniyor. Hamile halimle bile bana görevlendirme yazdılar isim başımdan aşkınken herkes den daha yoğunken beni başka bir bölge de ki birime gönderdiler yok diyemedim. Neden böyle oluyor neden işimi gemimi yüzderemiyorum 4 yıldır çalışıyorum emekliliğe çok var. Tmm dışlasalar sadece iyi ama laf sokuyorlar uğraşıyorlar kötü davranıyorlar haksızlık ediyorlar. Çok bunaldım bıktım.
Evet 3 yıldır aynı yerdeyım ılk tayınım cıktıgında öğretmenler odasına gıttım merhaba ben x ...öğretmenıyım dıyerek tanıttım 15 öğretmenden 4u hoşgeldın dedı sonrası koca bır hıc cayını alan dıbıme oturdu bır cay ıcermısın demedı eskı okulumda herkes elımı sıkıp hosgeldın dıyıp cay ıkram etmıs sohbet etmıslerdı .Yenı okulum da bşr kac kere daha gıttım o odaya gene kımse konuşmayınca birdaha ugramadım 3 yıldır sınıfımdayımSiz de mi öğretmensiniz valla okul ortamı bi tuhaf.hala alisamadim
Sizin durumlar nasıl var mı bır degısıklık ben ortam yapamayınca cekıldım artık zaten kendıme aıt sınıfım var çocuklarla eglenıyorum işte öyle gecıyor zaman.Nıye gelmıyorsun dedıklerın de de fırsatım olmuyo sınıfı bırakacak kımse yok dıyorum sankı sohbet edıyorlarda cok .Siz de mi öğretmensiniz valla okul ortamı bi tuhaf.hala alisamadim
Ben insanların düzenli şekilde bu kadar size taktığını zannetmiyorum, evet işleri size kitlemeye çalışabilirler ama oda hayır başka işlerim var yapamam diyinceye kadardır.
Tam tersi siz biraz takıntılısınız gibi geldi bana, insanların yavaş çalışmasından tutunda oflayıp puflaması bile size dert olmuş. belkide bu kadar dikkat edip kafaya takmamalısınız.
Kendi işinize bakın, boş zamanınız varsa kimseyle muhatap olmak istemiyorsanız kitap okuyun başka şeylerle ilgilenin. Görevlendirme içinse amirinizle konuşun ve hamileyim gidemem diyin gerekirse doktor raporu alın.
Bütün gün bunları kafanıza takmanız zaten bir miktar psikolojik rahatsızlığı gösteriyor, bunun tedavisini de ertelemeyin.[/QUOTE
Haklısınız gereğinden fazla takiyorum çünkü benimle uğraşıyorlar kendimi ifade edemiyorum bütün gün yiyip bitiriyorum kendimi. Bugün çok daha kötü olaylar oldu. Görevlendirmedeki görev gebeler için risk oluşturacak bir görev olduğu için istemedim diye sekreter bozuntusu etmediğini bırakmadı bütün iş yerine rezil etti beni bağırdı oda oda gezdi . Kabus gibiydi anlatmak bile istemiyorm.
Sizin durumlar nasıl var mı bır degısıklık ben ortam yapamayınca cekıldım artık zaten kendıme aıt sınıfım var çocuklarla eglenıyorum işte öyle gecıyor zaman.Nıye gelmıyorsun dedıklerın de de fırsatım olmuyo sınıfı bırakacak kımse yok dıyorum sankı sohbet edıyorlarda cok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?