Her yerde neden dışlanıyorum

Bilmiyorum bunun için bir terapist var mı seni yönlendirecek ama iş hayatında mutlu olan az, para kazanmak zor dostluk arkadaşlıkta yok ,güçlü olmalısın kurtlar sofrasındasın allah yardımcın olsun

bebişin bunlari hissediyor sirf onun hatrina bu kadar streslenme ... bazen bende umutsuzluga dusuyorum benim işim bile yok olmuyorda..herkesin bir derdi var inan ben guclu olup bebegini koruyacagina inaniyorum
Bu son mesajin işte beni bitirdi . Allah razı olsun ne kdar güzel yürekli sin göz yaşlarımi tutamıyorum inşalalh düzelirm inşallah en azından böyle stres yapmam .çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki kk var.

Bilmiyorum bunun için bir terapist var mı seni yönlendirecek ama iş hayatında mutlu olan az, para kazanmak zor dostluk arkadaşlıkta yok ,güçlü olmalısın kurtlar sofrasındasın allah yardımcın olsun
Allah razı olsun eminim benim gibi sıkıntı çeken zor insanlara denk gelenler var ama ben birde rahatsızm sosyal fobim var bu durumu katlıyor rahatsız olmasam belki normal insanlar gibi iş ortamında stres yasayıp evde en azından kafa dinleyecegm ama böyle kuruyor da kuruyorm çünkü çok yalnızım . Tek dostum tek sırdasm yok aileme ve eşime bile böyle detay anlatmam hastalığımi çok bilmezler içimde yaşayıp kendi kendimi çürütürm sanırım 10 yıla kalmaz kanser olurum ölür giderim

allah senden de razi olsun ... stres yapinca komik videolari izle

Bence herkes ve her girdiğin ortam bunu yapıyorsa biraz kendine dön bak derim çünkü benim kardeşimde aynı böyleydi sokakta dayak yerdi okulda karışırlardı çok kızardım kardeşim dışarda aynı dediğiniz gibi diye biliyorum niye karışıyorlar diye ama birgün oyun oynarlarken denk geldim kardeşim sessiz tamam ama çok gıcıklık yapıyordu yani yanlışa illa doğru diyordu mesela o gün anladım ona niye her ortamda öyle yapıldığını sizde bir bakın çünkü yeni bir ortama girmişseniz sessiz sakinseniz normal olan sizinle kimse uğraşmaz ya çok güzelsiniz çekemiyorlar ilk etapta ya da yanlış anlamayın ama çok itici ses tonu olur dış görünüş davranış olur böyle birşeyiniz var ki insanlar böyle davranıyor ayrıca sessizde kalmayın insanlarla içli dışlı olmayın yine ama selam verin selam alın mesela kendinize bir kahve alırken kendinize yakın gördüğünüz birine de alın muhabbet edin bakın böyle böyle açılacaksınız ve kendinize güveniniz gelicek çünkü bebişiniz olucak ona örnek olacaksınız ve ne kadar güzel kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsınız bu en büyük öz güven kaynağınız olmalı .

Birkaç dangozun lafı sözü,hareketi hamile bir kadına evine gelince bile dert oluyor çok üzücü gerçekten..
Ama bu işi sadece siz çözebilirsiniz,dışarıdaki milyonlarca gereksiz tip ne eğitmekle ne ayıklamakla biter,siz kendinizi baştan yaratmalısınız o güç illa içinizde vardır ama demek ki daha patlama noktasına gelmemişsiniz..

Benim çalıştığım yerde de sessiz memurlar vardır kimse karışmaz onlara genelde geçimsiz insanlar sürekli haksızlığa uğradığını iddia eder,şikayet eder,iş kitlediklerini düşünür,olmayan şeyleri var gibi yorumlar,altında arabaları var onlara değil bana yazıyorlar demişsiniz bariz fesatlık mesela bu,pek iyi niyetli görmedim sizi,ayrıca herkes mi kötü herkes mi haksız.. valla biçok insan işimi yapayım biran önce evime gideyim modunda kamuda,milletin sorumluluğu var,birine takmak bile çok büyük enerji istiyor mesela,düzenli onu takip et,laf sok,açığını yakala vs vs. En fazla siliksinizdir bence öyle herkes sizinle uğraşmıyordur,ciddi anlamda destek alın,emin olun kimse kimseyi sizin söylediğiniz kadar önemseyip dışlamaz,muhabbetiniz sarmıyodur uzak duruyorlardır en fazla.

Bence bunun çözümü Gerçekten işinizi bırakıp ewde çocuğunuzla ilgilenmeniz.ben yerinizde olsam eşimin maaşına kanaat eder calismazdim.ne diye düşün düşün kanser olucakimişsinki.senin sağlığından onemlimiki.bu ne böyle hergun inanın üzüldüm durumunuza.sosyal fobi hemen duzelicek bı durum olmayabilir,iş ortamıniz iyilessmenizzi engelliyr.aksine tetikliyor fobinizi.

ayy tövbe yarabbim deme öyle şeyler yaa.Sen kendinle barışık ve mutlu ol gerisi sana takılsın.Senin yüzün asıksa,konuşmuyorsan insanlara negatiflik yayarsın ama pozitif ve içten olur ve de öyle görünürsen seni herkes sever.Bir de böyle dene

Ben insanların düzenli şekilde bu kadar size taktığını zannetmiyorum, evet işleri size kitlemeye çalışabilirler ama oda hayır başka işlerim var yapamam diyinceye kadardır.
Tam tersi siz biraz takıntılısınız gibi geldi bana, insanların yavaş çalışmasından tutunda oflayıp puflaması bile size dert olmuş. belkide bu kadar dikkat edip kafaya takmamalısınız.
Kendi işinize bakın, boş zamanınız varsa kimseyle muhatap olmak istemiyorsanız kitap okuyun başka şeylerle ilgilenin. Görevlendirme içinse amirinizle konuşun ve hamileyim gidemem diyin gerekirse doktor raporu alın.
Bütün gün bunları kafanıza takmanız zaten bir miktar psikolojik rahatsızlığı gösteriyor, bunun tedavisini de ertelemeyin.

Goz temasi kuramiyorum insanlarla biri birsey söyleyince donup kalıyor
Bu yüzden. İtilip kakılacak insan tipi bu. Avcı gibi pusuda bekleyen çok. İnsanları sırtınızda taşımak sizi yoruyorsa yoruldum diyeceksiniz. Başka yolu yok. Özgüvenli olacaksınız. Sizin hakkınızı hiç kimse korumaz. Siz koruyacaksınız.

Tüm millet neden birleşip size kötü davransın. Biraz özeleştiri yapın. Herkes dışlıyorsa demek ki topluma ters gelen tavır ve davranışlarımız vardır.
32 yıldır kamudayım hiç öyle toplanıp sosyal fobili birine tavır alındığını görmedim.
Muhtemelen uyumaz tavırlarınız olabilir . Devlet hastanelerinde ücretsiz tedavi olabilirsiniz.

hiç bişekilde kendini ezdirme. Bazı tipler ezmeyi sever. Bazı tiplerde buna müsaittir. Sende onlarla uğraş. Laf sokuolarsa sende susma. Tabiki amirin değilse. Kimse kimseden üstün değil.

Siz de mi öğretmensiniz valla okul ortamı bi tuhaf.hala alisamadim
Evet 3 yıldır aynı yerdeyım ılk tayınım cıktıgında öğretmenler odasına gıttım merhaba ben x ...öğretmenıyım dıyerek tanıttım 15 öğretmenden 4u hoşgeldın dedı sonrası koca bır hıc cayını alan dıbıme oturdu bır cay ıcermısın demedı eskı okulumda herkes elımı sıkıp hosgeldın dıyıp cay ıkram etmıs sohbet etmıslerdı .Yenı okulum da bşr kac kere daha gıttım o odaya gene kımse konuşmayınca birdaha ugramadım 3 yıldır sınıfımdayım:arada bır kaç kişi görunce ne yapıyorsun dıyor o kadar alışamadım benımseyemedım burayı ve bu yıl gıdecegım arkama bıle bakmadan.

Siz de mi öğretmensiniz valla okul ortamı bi tuhaf.hala alisamadim
Sizin durumlar nasıl var mı bır degısıklık ben ortam yapamayınca cekıldım artık zaten kendıme aıt sınıfım var çocuklarla eglenıyorum işte öyle gecıyor zaman.Nıye gelmıyorsun dedıklerın de de fırsatım olmuyo sınıfı bırakacak kımse yok dıyorum sankı sohbet edıyorlarda cok .

Hiç alışamadım.size mesaj attım konuyu bolmemek icin

Az daha pişmen gerekiyor
6. Yılımı çalışıyorum ancak ancak kendimi ezdirmemeyi öğrendim

Edit: 7. Yılımmış ya
Valla daha 6 aydır anca gözümü açtım
Bugün biri benden kendi görevini yapmamı istedi
Direkt hayır diyebildim
Üstelik benden üst birinin isteğiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…