Her yerde neden dışlanıyorum

İstedikleri kadar ortam yapsınlar ezdirmeyin kendinizi. Kimse birbirini sevmek arkadaş olmak zorunda değil kendi haklarınızın arkasında olun. Daha önce bir konunuzu okumuştum bir doktora gidip bu sosyal fobi olayını çözebilirsiniz yarın bir gün çocuğunuz olacak oda etkilenir bu durumdan.

İnşallah bende yapabilirm biraz da olsa

Evet kararlıyım çözecegm bu sorunu inşallah.

sessiz değil kendine güvensiz gözüküyorsun sorun bu. İnsanlar da bunu seninle tanıştıktan kısa bir süre içinde farkederler emin ol..15 16 yaşlarımda çok içime kapanıktım, sürekli okuyan karşı cinsle alakası olmayan bir kızdım aynı zamanda kafa dengi birileri çevremde olmadığı için zamanla güvenim gitmişti ve inan bana bazı çakallar bunu farkediyor. sen de şaşırarak farkedeceksin ki insanlar hangi davranışın kime yapılıp kime yapılamayacagını çok iyi ayırt edebiliyor.
Bu özgüvensizlik ile ilgili imkanın varsa bir destek al uzman psikologtan.
ya da eğer imkanın yoksa ya da belli sebeplerden gitmeyeceksen de internette özellikle youtube da videolar var. kendini okuyarak dinleyerek bilinçli hale getir ve nerden kaynaklandığı uzerine düşün.
Ayrıca insan beyni ilginç bir organdır, rol yaptığın zaman bunu gerçek olarak algılar.
hiç birşey yapmayacağım diyorsan da rol yap. gerekirse itici olman bile tüm hayatını sömürülerek geçirmenden iyidir.
oku araştır.
bişeyler yap.
nacizane tavsiye.

goz temasi konunuzda da yazmistim ayni dertten muzdaribim ben de ,seni anliyorum ve normal bi insan gibi yasamak icin sarf ettigin cabayi cok iyi biliyorum;baskalari icin sorun olmayan biseyi biz kafamizda gunlerce gecelerce basamak basamak dusunuruz şoyle mi adim atsam selam versem mi vermesem mi gibi...ama bazi insanlar icin istedigini yap seni kabullenmeyebilirler istifayi cikar aklindan bi kere,dusunsene biraktin isi evdesin hep ,disari cikmak icin itici gucun gitmis olacak aslinda iş bizim gibiler icin cok cok buyuk bi destek ,memur icin daha zor cunku ayni odada yuz yuzesiniz ama kacma muhabbete dahil olmasan da otur orda ve dinle ve nasil gorunuyorum acaba die dusunme cunku onlar o an bizi fark etmiyorlar bile muhtemelen

Cnm benim sanki ben yazmışm gibi okudum. Sen yardım alıyor musun .

Tsk ederim çok güzel motive edici yazmışsiniz.

gerekirse itici olman bile tüm hayatını sömürülerek geçirmenden iyidir.
oku araştır.
Özellikle bu cümlen çok iyi ydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…