İlacı bana ozelden atabilir misindemir takviyesi alin bana cok iyi geldi bsya azaldi dokulmesi
ok..birazdan bakip atiyimİlacı bana ozelden atabilir misin
Bende isterim ilacın ismini :)demir takviyesi alin bana cok iyi geldi bsya azaldi dokulmesi
Onu kullandım ama ben de çok kepek yapti yaBenim ablam sampuaninin icine cam terebentin katiyor, gercekten onun da yürüdügü an bile dökülürdü. Simdi asiri azaldi dökülmesi ve hizli da uzadi..
Esansimi yagimiBenim ablam sampuaninin icine cam terebentin katiyor, gercekten onun da yürüdügü an bile dökülürdü. Simdi asiri azaldi dökülmesi ve hizli da uzadi..
Yok benim kan değerlerime bakılıp söylendi demir eksikliği ve hormonal bozukluklar"Saçın demir eksikliğinden dolayı dokuluyorsa"demir ilacı iyi gelir. Sebebi o değilse demir ilacı hiç bir işine yaramaz. Ya da "vitamin eksikliğinden dolayı dökülüyorsa" vitamin ilacı iyi gelir. Senin saçın hangi sebepten dolayı dokuluyor bilmiyoruz. Başka birinin sac dökülme sebebi demir eksikliğidir ilacını kullanınca ona iyi gelmiştir ama seninkinin sebebi demir eksikliği değildir o yüzden demir ilacı seni husrana uğratabilirler. Toplumca yaptığımız yanlış:
-bu benim sacima iyi geldi dökülme durdu kırılma azaldı uzaması hızlandı vs
-aa hemen ben de deneyeyim
O kişide o kullandığı şey ne fayda sağlıyorsa o eksikmis o yüzden iyi gelmiş sende de ayni şey eksiktir diye birşey yok
Esansimi yagimi
yaziyorumBende isterim ilacın ismini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?