Sac icin belli basli ilaclar (vitaminler iyi gelir)ancak kafaniza gore kullanmak tehlikeli soyleki saca cinko iyi gelir depolanan vitamin,bakir iyi gelir depolanan vitamin demir iyidir e iyidir depolanan vitamin biotin gelir (depolanmaz)d vitamini gelir depolanan vitamin yani bunlardan herhangi birinde yasanan sikinti dokulma yapiyor (hormon sorunu yoksa)Arkadaşlar benim sorunum saçımin dökülmesi yataktan halidan koltuktan banyodan yumak yumak saç toplamaktan bıktım
Günde 100 telin beş katını dokuyorumdur heralde
Sayısız doktora gittim hala da gitmem gerekiyor ama çok sıkıldım
Demir eksikliği hormanal bozukluklar bir ilacı falan da tam olarak yok
Var mi bu kele bir ilacı olanlar
Keşke yapabilsem hiç yakışmıyor kısa sac banaKelin ilacı olsa kendi saç diplerine sürerbeninkilerde aynı kazimayi düşünüyorum toplu katliam yapcam saçıma
Kandaki demir degerim baya düşük çıktıKan değerlerinize baktırmadan önerilen takviyeleri kullanmayın bence. Sizde erkek tipi saç dökülmesi de olabilir. Ona da kesin bir çözüm yok bildiğim kadarıyla
fransa'nın ünlü hangi markası :) özelden yazabilir misiniz?Benim de aşırı dökülüyordu şuan bitkisel şampuan kullanıyorum ve dökülme acayip azaldı canım..yani şu fransanın ünlü bitkisel markası var onun ürünleri tamamen bitkisel ve inan saçıma çok iyi geldi
Saçlarım duştan sonra yorgan gibi pırıl pırıl parlayarak savuruyorum :)
Keşke yapabilsem hiç yakışmıyor kısa sac bana
çalışıyorum o kısacık sacla hiç uğramamam zorla toplayabiliyorum
Ne verdi ne kullaniyorsunuz?Kandaki demir degerim baya düşük çıktı
Böyle diyerek moral bozmayın bence. saç kıranların bile saçı çıkabiliyor bazenSac çıkarma zor iş ya uzatma hadi neyse de
Böyle diyerek moral bozmayın bence. saç kıranların bile saçı çıkabiliyor bazen
Aynı bela ile uğraştım geçen sene. saçlarımın abartmıyorum 3'te 2'si döküldü. şu an dökülmem yok ama eski hali de yok,onu düzeltmeye çalışıyorum ben de.Arkadaşlar benim sorunum saçımin dökülmesi yataktan halidan koltuktan banyodan yumak yumak saç toplamaktan bıktım
Günde 100 telin beş katını dokuyorumdur heralde
Sayısız doktora gittim hala da gitmem gerekiyor ama çok sıkıldım
Demir eksikliği hormanal bozukluklar bir ilacı falan da tam olarak yok
Var mi bu kele bir ilacı olanlar
hepimiz aynı dertten muzdaribiz işte,yine de moral verelim:) çabasız olmuyor hiçbir şey. çaba da moralle oluyor.Kendimden de bahsediyorum konu sahibine söylemiyorum direkt.
hepimiz aynı dertten muzdaribiz işte,yine de moral verelim:) çabasız olmuyor hiçbir şey. çaba da moralle oluyor.
Yazdım sana canımfransa'nın ünlü hangi markası :) özelden yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?