Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Her yerde saç var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sac icin belli basli ilaclar (vitaminler iyi gelir)ancak kafaniza gore kullanmak tehlikeli soyleki saca cinko iyi gelir depolanan vitamin,bakir iyi gelir depolanan vitamin demir iyidir e iyidir depolanan vitamin biotin gelir (depolanmaz)d vitamini gelir depolanan vitamin yani bunlardan herhangi birinde yasanan sikinti dokulma yapiyor (hormon sorunu yoksa)
Bunlari neden yazdim tum bunlarin belli oranlarda olusturdugu komplike sac vitaminleri var ama kullanilan oranlar onemli o nedenle bir dr danisarak kullanmaniz cok daha akil kari olur
Ornegin kadin ayri erkek ayri tabletler var onlarda da hormon etmeni devreye giriyor
Genelde verirler size tablet olarak ic destek vermedilermi ki hem demirim eksik hem hormon sikintim var diyorsunuz erkek tipimi dokulmeniz mesela
Ben goruyorum burada 5000 lik biotin kullaniliyor yahu istersen 10000 kullan bunyenin gunluk ihtiyaci belli kalani atacak zaten neden bobrege hamallik yaptiriyorsun 1000 dende alacagi belli 10.000 dende

Son düzenleme:
Kan değerlerinize baktırmadan önerilen takviyeleri kullanmayın bence. Sizde erkek tipi saç dökülmesi de olabilir. Ona da kesin bir çözüm yok bildiğim kadarıyla

fransa'nın ünlü hangi markası :) özelden yazabilir misiniz?

Aynı bela ile uğraştım geçen sene. saçlarımın abartmıyorum 3'te 2'si döküldü. şu an dökülmem yok ama eski hali de yok,onu düzeltmeye çalışıyorum ben de.
benimkinin sebebi vitamin eksikliğiydi. sende de varmış vitamin eksikliği.
sana birkaç tavsiye vereceğim ama doktoruna da muhakkak danış.
priorin kapsülleri duymuşsundur. ağır dökülmesi olanlar günde 3 kapsül kullanıyor. önce ona başla,ama şampuanıyla beraber. bunun dışında beslenmeni düzene sok,bol su iç. benim demir eksikliğimin sebebi sürekli kahve içmem. hala bırakamadım. kahve ve çayı kısacası kafeini kes.
6 ay kullan bu ilacı. eğer yaradığını hissedersen 1 sene. ki dökülenler de geri dolsun.
daha sonra çinko+biotin+demir alabilirsin bir süre. depoların dolana kadar
bir de sığır iliği kürü.
Spectral RS setini kullananlar da çok memnun. ben kullanmadım hem pahalı geldi hem de dökülme durdu diye.
son olarak hormonal demişsiniz,hormon ilaçları da kullanmanız lazım sanırım,doktorunuz ne dedi?
umarım yardımcı olabilmişimdir

Başlığı görünce
Kimin bu saçlar dedim :)
Uygun şampuanı mı kullanıyorsun. Stres , sıkıntı çok etkiler. Badem yağı felan kullanabilirsin. Aktarlardan deneme yapmanı tavsiye ederim. Kimyasallardan daha iyi olabilir.

Kaç yıl sonra merhaba
Hiç bir şey çözüm olmadı arkadaşlar kullandığım hiç bir ilaç şampuan ürün dökülmeyi değil durdurmak azaltmadı bile
Erkeklerin saçları benimkinden daha gür
Artık protez saç tedavilerine falan bakıcam olmadı kazıtacağım
Aynaya bakmak istemiyorum

Ben de böyleydim. Sular kötü diye düşünüyordum. Kan kanserinin bir türü olduğunu öğrendim. Kafaniza gore ilac almak yerine dahiliyeye gidin kan verin. Sonra cildiyeye gidersiniz. Kozmetik anlaminda onerim olur. Urban care markasinin bir sampuani var tanecikli. Diplere masaj yapinca kökleri açıyor saçları dökmüyor. Bunu alamazsan da banyodan önce bir kaba toz şeker koy. Islatmadan sacina masaj yap. Diplerini arindirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…