Her yerden engelledi :(

Açıkçası sen kovalıyorsun adam kaçıyor. Tartışıyorsunuz ordan burdan ısrarla özür diliyorsun adam seni engelliyor özrünü bile kabul etmiyor bir de uyuşturu mu kullanıyorsun diye hadsizlik yapıyor sen hala bekliyorsun arar mı seviyor mu diye.. Klasik ergen ilişkisi:işsiz:
25 yasindayim :)). Yani sundan olabilir o zaman ilk iliskim oldugu icin. Onceden sadece erkeklerle biraz tanisir konusurdum daha sonra olmayacagini görünce hayir derdim. Hep ilk birlikte oldugum insanla evlenecegimi düsünürdüm sanırım o yüzden fazla anlam yükledim.

Gercekten gözümü actınız. Ben deger verdikçe o da böyle konusmaya basladı zaten. En baslarda ben yüz vermezken görüsmek dahi istemezken nasil kibardı. Birsey olunca hemen o yazardi barismak icin. Simdi yüz verince astarını istedi. Geri dönerse de haddini bilip geri döner. Suan asla kabul etmem desem de o zaman ne olur bilmiyorum ama hic degilse kuyrugunu sıkıstırıp da döner. Ama ben o zaman buralari okuyup bir daha kabul etmeyecegim. Tesekkürler hanimlar cevaplarıniz icin

Bağımlı olduğumuz erkten Nasıl kopabilirpz ki....
Dünyada bir sürü erkek olduğunu düşünerek .
Size saygısızlık yapan kimseyi tutmayın hayatınızda ne olur . Çok güzel adamlar var bu hayatta .
Ben daha iyisini hak ediyorum anlayışını yerleştirin . Bagimlilk filan kalmaz.

Canım aynısını bende yaşadım, öncelikle ders çıkarmamız lazım bundan , kendi kıymetimizi bilmeliyiz , boşver onu ne hali varsa görsün bundan sonraki ilişkin için artık kimseyi bu kadar önemseme önünü bak ne hali varsa görsün

Kavga sebebi saçma. Böyle bir kavgadan sonra her yerden engellemek saçma. Senin dönmesini beklemen daha da saçma. Böyle giden biri dönmesin daha iyi.

Birincisi hatalı değilsin. Beyimizin whatsappinda başka kim varmış ta , beş saat boyunca senin mesajına girip bakamamamis çevrimiçi olduğu halde. Böyle bir şeyde ben olay cikarirdim. Siz de öyle yapmışsınız , utanmaz açıklama yapacağı yerde size saçma sapan ithamlarda bulunmuş sonra da engellemiş.

Geri dönerse bile affetme. Bu kadar değersiz misin sen? Adam her yönden hatali. Şu erkeklerin bı yerlerini bu kadar çok kaldirmayin sonra kendilerini bir halt zannediyorlar.

Sakın ama sakın o dönse de sen dönme. Azıcık kendinize kıymet verin ya, elin oğlunun totosunu kaldırın diye doğurmadi annelerimiz bizi.

Hiç sallama bile kimle vakit geçiriyorsa onunla takılsın. Ararsa açma hatta sende engelle.

6 aylık bi iliskim vardi gecen cumartesi biraz tartistik ve bana karsi biraz sert oldugu icin ben de onu azarladim. Yani tartismamizda kim hakliydi diye sorarsaniz da bazen ben hakliyim diye kendimi ferahlatiyorum. Bazen de haksizmisim diye üzülüyorum kararsiz kaldim ikimizde de hata vardi yani bana göre. Ama zaten ben o beni whatsaptan falan engelledikten sonra normal mesajla özür diledim. Senin de hatalarin varken ben özür diliyorum çünkü sen degerlisin benim icin yazdim. Ordan da engelledi. Sonra instagramdan da ayni sey oldu ve ordan da engelledi. 5 gündür de hicbir sey yapmadim o da yapmadi tabi. Fakat tartismamiz bence o kadar büyük degildi. Sizce geri döner mi? Boslugunu cok hissediyorum umarim döner.
Tartışma sebebim: ben sahura kadar 12 den itibaren uyuyorum o uyumuyordu. Ben 12 de mesaj attim yattim. O saat 5 e kadar çevrimiçi olmasina ragmen mesajima bakmamis bile. Ben de bu yüzden biraz tartisma cikardim. Sen umursamiyorsun beni de mesajimi da kim bilir kiminle konusuyorsun dedim. O da sacmalama falan dedi en basta sonra ben devam ettirince uyusturucu falan mi kullaniyorsun ne sacma sapan kafa yasiyorsun dedi. Ben de hadsiz terbiyesiz diye azarladim.
belki bilerek yapmıştır ama şu işe bak... defolsun gitsin şununla ömür mü geçer

Bana ne olursa olsun engellemek falan çok saçma çocukça geliyor.

Hee mesela şöyle olur, konuşup anlaşarak ayrılırsın.İki taraf da birbirini siler falan o olabilir. Ama küstüm engelliyorum ,yok engeli kaldırıyorum çok manasız :olamaz:

E sen de onu engelle bari karşılığı bu sanırım:KK48:

Evet erkek arkadaşın seni umursamıyor malesef, gerçek bu. Böyle çipler genemde dönüyor. Ama hiçbirşey yapma, yazma kendinı şöyle tafadan 30 gün ver yazmamak için. Eninde sonunda seni merak edip yazar . Ama sen barışınca yine aynı şeyler olacaktır. Bu kaçınılmaz son oluyor genelde. Sen ne zaman ondan gerçekten vazgeçersen. Sensiz yapamaz olur.

Bende buna benzer şeyler çok yaşadım ve artık üzülmüyorum giderse gitsin ben ondan daha degerliyim diyorum ve bırnumu kaldırıp ben ona tepeden bakıyorum. Onun karşısında eziklenme erkekler öyle ağlak muhtaç kızlardan hoşlanmıyor. Dönse bile güvenini kazanması zor şahsen benim için giden gittiği gün bitiyor o kararını vermiş boşver canı sıkılırsa bi boşlukta yazar oda seni yoklamak için. Bakayım beni unutmuş mu ağlıyomu halen arkamdan diye dönüp bakar dik dur

Evet erkek arkadaşın seni umursamıyor malesef, gerçek bu. Böyle çipler genemde dönüyor. Ama hiçbirşey yapma, yazma kendinı şöyle tafadan 30 gün ver yazmamak için. Eninde sonunda seni merak edip yazar . Ama sen barışınca yine aynı şeyler olacaktır. Bu kaçınılmaz son oluyor genelde. Sen ne zaman ondan gerçekten vazgeçersen. Sensiz yapamaz olur.
Yani ben de ayrilmadan son 2 gün umursamadigini hissettim. Belki de o günler başkasıyla konusuyordu veya benden sogudu bilmiyorum.

Bende buna benzer şeyler çok yaşadım ve artık üzülmüyorum giderse gitsin ben ondan daha degerliyim diyorum ve bırnumu kaldırıp ben ona tepeden bakıyorum. Onun karşısında eziklenme erkekler öyle ağlak muhtaç kızlardan hoşlanmıyor. Dönse bile güvenini kazanması zor şahsen benim için giden gittiği gün bitiyor o kararını vermiş boşver canı sıkılırsa bi boşlukta yazar oda seni yoklamak için. Bakayım beni unutmuş mu ağlıyomu halen arkamdan diye dönüp bakar dik dur
Tabi ki benim icin aglak muhtac biri olarak görmedim kendimi sadece hatam varsa düzeltirim diye yazdim ama o öyle algilamis olabilir. Aslinda ben o olaylarda biraz kendimi ceksem o kosardi pesimden ama belki de sevgisini sinamak gerekiyordu. Sevse engellemez ve bi hafta da dayanmazdı zaten..

Açıklama bile yapamamış doğrudan uyuşturucu cu mu iciyon diye saldırmış. Bence de şüpheli. Hem de ergen ergen engelliyo. Tekin biri degil

Back
X