- 21 Nisan 2016
- 3.737
- 7.083
- 158
- 27
Bu ısrarcılık değil, meydan okuma. Israrcılık böyle olmaz.Daha önce ilgili bir konu açtım ve tepki alacağımı bilmeme rağmen yine de içimi boşaltmak istiyorum.
1 yıldır internet üzerinden bir ilişkim olduğunu ve hislerim olmasına rağmen mantığım bu ilişkinim geleceğe yönelik olmayacağını söyleyip duruyordu diye anlatmıştım her ne kadar kulüpteki arkadaşların çoğu bunu ilişki olarak adlandırmasa da...herkes üzerinde çok düşünmeyip her yerden engellememi söylemişti. Benim de kararım bu fikre yakındı zaten ve aklıma gelen her hesaptan o kişiyi engelledim. Elbette bunu ani yapmadım, hislerimi anlattım ve engelleyecegimi, gerekçelerimi anlattım sandığımdan olgunca karşıladı. Ancak aklınıza gelebilecek her yerden engelledikten 1-2 gün sonra bana unuttuğum bir hesaptan "burayı unutmuşsun buradan da engelle" şeklinde bir mesaj attı. Yanıt vermedim ama kafama da takılmadı değil desem yalan olacak. Neden salmamakta bu kadar ısrarcı? Daha önce de defalarca oldu, konuşmayalım şöyle böyle dememe rağmen ulaşmaya devam etti. Sadece sebep ne olabilir bunu merak ediyorum. Neden?