Her yeri aradım bulamıyorum.!!

Leyenda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
257
44
118
Bilecik
Kızlar Merhaba ,

Sevgililer günü yaklaşıyor malum , sevgilimin uzun zamandır aradığı bir ayakkabı vardı. Şimdi sevgililer günündeyken o ayakkabıyı bulup almak istiyorum.Aşağıdaki videoda 59. saniyedeki Adidas gri ayakkabının modelini bilen varsa söylerse veya modelini bulup bana söyleyebilirse ne kadaar mutlu olurum anlatamam :42:

https://www.youtube.com/watch?v=LXDzBT8SFtw

*Bir çoğunuz bu nasıl dert diyeceksiniz ama 1 haftadır aramadığım yer kalmadı belki sizlerden birisi biliyordur diye sormak istedim.
*Videoyu HD Olarak izlerseniz daha net görebilirsiniz ayakkabıyı

Son düzenleme:
Video'yu siteye koyan kişiye mesaj atsanız o siteden.
O zaman net bir şekilde bulursunuz..

Çok özür dilerim yaaa ben amatör falan sandım hani gruplar kendileri cekip koymustur gibi :9:

Son düzenleme:
Zaten Oğuzhan Uğur'a twitter dan her gün soruyorum ama sağolsun birine bile cevap vermiyor..:26:

Doğru diğeri hiç dikkatimi çekmemişti :D Elinde hiç bir çalgı bulunmayan kişinin ayağındaki ayakkabıyı arıyorum :) Yani şarkı söyleyenin ayağındaki :) Klibin ilerleyen saniyelerinde daha net gözüküyor ayakkabı

$image-BD0A_4DC189D5.webp

Bu gibi :44:

Scarlet ; campus e benziyor ama sanki biraz daha farklı bu ayakkabı

LuLu ; Sanırım yanları öyle değil videodaki ayakkabının

canım ben çok anlamıyorum spor ayakkabılardan , bi arkadaşta campus görmüştüm gri üstüne siyah şeritliydi o yüzden o olabilir sandım başka modelse bilemicem. Campus2 modelleri de var , sneaker tarzı boğazlı olanları felan da var çok çeşitli yani adidasın web sitesinde yok mu?

canım ben çok anlamıyorum spor ayakkabılardan , bi arkadaşta campus görmüştüm gri üstüne siyah şeritliydi o yüzden o olabilir sandım başka modelse bilemicem. Campus2 modelleri de var , sneaker tarzı boğazlı olanları felan da var çok çeşitli yani adidasın web sitesinde yok mu?

Adidasın web sitesinde göremedim ben maalesef , modelini bulsam alması daha kolay sanki klipteki ayakkabı biraz daha kumaş gibi yani converse türünde bir ayakkabı gibi geldi benim gözüme öyle mi sizcede ?

Lulu'nun da gösterdiği değil bence çünkü siyah şerit göremedim sadece burun kısımnda koyu bi kısım var , bana ayakkabı nubuk gibi geldi

ben o beyaz yerdeki siyah çizgileri göremiorum hala klipte :D bence göster tüm modelleri seçenekleri hangisini beğeniosa onu al

Canım HD izleyebilirsen görürsün :D Ayakkabının orasında siyah çizgi var :)
1.07 de çok net gözüküyor :)

Son düzenleme:
Back
X