• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeri aradım bulamıyorum.!!

Leyenda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
118
Yer
Bilecik
Kızlar Merhaba ,

Sevgililer günü yaklaşıyor malum , sevgilimin uzun zamandır aradığı bir ayakkabı vardı. Şimdi sevgililer günündeyken o ayakkabıyı bulup almak istiyorum.Aşağıdaki videoda 59. saniyedeki Adidas gri ayakkabının modelini bilen varsa söylerse veya modelini bulup bana söyleyebilirse ne kadaar mutlu olurum anlatamam :42:

https://www.youtube.com/watch?v=LXDzBT8SFtw

*Bir çoğunuz bu nasıl dert diyeceksiniz ama 1 haftadır aramadığım yer kalmadı belki sizlerden birisi biliyordur diye sormak istedim.
*Videoyu HD Olarak izlerseniz daha net görebilirsiniz ayakkabıyı

Son düzenleme:
Video'yu siteye koyan kişiye mesaj atsanız o siteden.
O zaman net bir şekilde bulursunuz..

Çok özür dilerim yaaa ben amatör falan sandım hani gruplar kendileri cekip koymustur gibi :9:

Son düzenleme:
Zaten Oğuzhan Uğur'a twitter dan her gün soruyorum ama sağolsun birine bile cevap vermiyor..:26:

bir de hangisi.
4 kişi var sagdaki mi soldaki mi? ikisininde adidas ve gri cünkü :9:

Doğru diğeri hiç dikkatimi çekmemişti :D Elinde hiç bir çalgı bulunmayan kişinin ayağındaki ayakkabıyı arıyorum :) Yani şarkı söyleyenin ayağındaki :) Klibin ilerleyen saniyelerinde daha net gözüküyor ayakkabı

$image-BD0A_4DC189D5.webp

Bu gibi :44:

Scarlet ; campus e benziyor ama sanki biraz daha farklı bu ayakkabı

LuLu ; Sanırım yanları öyle değil videodaki ayakkabının

canım ben çok anlamıyorum spor ayakkabılardan , bi arkadaşta campus görmüştüm gri üstüne siyah şeritliydi o yüzden o olabilir sandım başka modelse bilemicem. Campus2 modelleri de var , sneaker tarzı boğazlı olanları felan da var çok çeşitli yani adidasın web sitesinde yok mu?

canım ben çok anlamıyorum spor ayakkabılardan , bi arkadaşta campus görmüştüm gri üstüne siyah şeritliydi o yüzden o olabilir sandım başka modelse bilemicem. Campus2 modelleri de var , sneaker tarzı boğazlı olanları felan da var çok çeşitli yani adidasın web sitesinde yok mu?

Adidasın web sitesinde göremedim ben maalesef , modelini bulsam alması daha kolay sanki klipteki ayakkabı biraz daha kumaş gibi yani converse türünde bir ayakkabı gibi geldi benim gözüme öyle mi sizcede ?

Lulu'nun da gösterdiği değil bence çünkü siyah şerit göremedim sadece burun kısımnda koyu bi kısım var , bana ayakkabı nubuk gibi geldi

ben o beyaz yerdeki siyah çizgileri göremiorum hala klipte :D bence göster tüm modelleri seçenekleri hangisini beğeniosa onu al

Canım HD izleyebilirsen görürsün :D Ayakkabının orasında siyah çizgi var :)
1.07 de çok net gözüküyor :)

Son düzenleme:
Back
X