sevdicegim bosver ya , tartisma bosa ceza alirsin,.. hem destekcilerini cagirirsa goruruz gunumuzu:)
bi soz vardi nasildi , cahille girme munakasaya , diye sonrasini hatirlamiyorum
Diyar1986 hadi biz konuya atladık :)) siz neden buradasınız şuan ?
gördüklerimi itiraf edemem kanıtlama yoluna gidemem kocama çünkü beni öldürürbiliyorum yaptıklarının duyulmasındansa beni öldürmeyi tercih eder,her zaman da söylüyor bunu en ufak bir yanlışında seni öldürürüm diyor zaten
türk toplumunda soyle bi kanı var maalesef. kadın aldattıgında cok daha kotu bi durummus gibi yaklasılıyo. sen aldatmıssın haketmissin gibi sacma sapan yorumlar.. tamam konu sahibinin yaptıgı sey hic dogru degil, kesinlikle yanlıs. ancak esi ayrılırsan intihar ederim demis. yani ayrılmak istememis. bu durumda karsılık olarak bunları yapması cok sacma! kendi istemis cunku, kendi kabul etmis... saglıksız bi iliski belliki. en dogrusunu siz bilirsiniz
konu fake değilde keşke açmasaydım , yorumlardan çözebildiğim şu ; ihanet ettiğim için bu yaşadıklarımın heepsini hakediyorum.Neyse ya ben daha bir şey yazmıyayım.rahatsız etmiyim sizi.Dert paylaşmak için gelmiştim hitlerden beter oldum gözünüzde.her insan hayatında bir hata yapabilir gerçeğini gözden kaçırıyorsunuz bence.
konu fake değilde keşke açmasaydım , yorumlardan çözebildiğim şu ; ihanet ettiğim için bu yaşadıklarımın heepsini hakediyorum.Neyse ya ben daha bir şey yazmıyayım.rahatsız etmiyim sizi.Dert paylaşmak için gelmiştim hitlerden beter oldum gözünüzde.her insan hayatında bir hata yapabilir gerçeğini gözden kaçırıyorsunuz bence.
Arkadaşlar merhaba bende konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorum belki biraz daha fazlasını.bundan yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımın masaüstünde eşimin bir fotoğrafını bir site ismi etiketiyle beraber gördüğümden beri hayatım alt üst olmuş durumda.o siteye girdim,kendini çok farklı bir insanmış gibi tanıtarak belki 50-60 kıza arkadaşlık isteği göndermiş övgüler yağdırmış,ben fotoğrafçıyım diye yalanlar atmış.bu olayın ardından şifresini bilmediğim mail adresinin şifresini buldum ( genelde aynı şifreyi kullanır) ama keske bulmasaydım açtığımda gözlerime inanamadım belki 10-12 tane yabancı arkadaşlık sitesine üye olmuş,herkese mesajlar atmış,hatta para karşılığında ilişki kurulan sitelere bile üye olmuş.Ne yapacapımı hiç bilmiyorum.Bu durumu babamla paylaştım takibe al bekle bakalım dedi ama artık dayanacak gücüm kalmadı,ayrıca maddi olarak da ona bağımlı sayılırım bir çok ortak borcumuz benim üzerime ( yaklaşık 18 milyar ) . Bir kaç gece öncede beni uyurken gizlice kameraya çektiğini farkettim ama bir şey diyemedim sadece ışığın açıklığından yakınıp odama geçtim ( bu sırada salonda yatıyorum ve üzerim açılmış farkındayım ) Acaba sizce benden intikam alıyor olabilirmi çünkü ben daha önce onu zayıf bir anımda aldatmıştım acaba bunun içinmi yapıyor bu kadar şeyi bilmiyorum?? Çocuğum yok ayrılmayı da çok düşündüm aslında hatta aldattığım zaman onu değil diğer kişiyi seviyordum ama intihar ederim diye tehdit etti beni bende bunca senenin hatırına yanında kaldım.Ne yapmam gerekiyor bir akıl verin lütfen çok kararsızınmmm
Hepimiz anladık arkadaşlar hepiniz çok namuslusunuz,asla ve asla aldatmazsınız,kadın akıl danışıyor, ben de yaptığını tasvip etmiyorum ama bu ne allahaşkına? herkes kendi namus derecesini ispatlama peşinde,
"ben bu gezegenden değilim"
"çı çı çı allah seni kahretsin" falan
bu yorumların kime ne faydası varki,aldatmış bitmiş gitmiş,zaman makinasını icad edip geçmişe dönemeyeceğine göre;bugüne dair yorumlar yapın ya...
herkes ahlak metrajı koymuş ölçüyor maşallah...
ki ben en çok da namus konusunda en iddialı olanlardan beklerim en büyük hataları...ama en iyi onlar saklarlar her yaptıklarını...neyse. başka konu...
Hepimiz anladık arkadaşlar hepiniz çok namuslusunuz,asla ve asla aldatmazsınız,kadın akıl danışıyor, ben de yaptığını tasvip etmiyorum ama bu ne allahaşkına? herkes kendi namus derecesini ispatlama peşinde,
"ben bu gezegenden değilim"
"çı çı çı allah seni kahretsin" falan
bu yorumların kime ne faydası varki,aldatmış bitmiş gitmiş,zaman makinasını icad edip geçmişe dönemeyeceğine göre;bugüne dair yorumlar yapın ya...
herkes ahlak metrajı koymuş ölçüyor maşallah...
ki ben en çok da namus konusunda en iddialı olanlardan beklerim en büyük hataları...ama en iyi onlar saklarlar her yaptıklarını...neyse. başka konu...
Peki sen niye konuyu açan arkadaşa akıl vermiyorsun, niye bugüne dair yorumlar yapmıyorsun.
Çünkü konu sahibi senin umrunda değil tek amacın herkesden farklı yorum yaparak kendini başka bir yere koymak.
Hani nerede arkadaşa yol gösterecek yorumun.
Kendi verdiğin aklı kendin uygulamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?