Her yönden aldatılıyorum galiba, bir yardım edin :(

Ben babama böyler birşey diyeceğim kemiklerimi kırar elime verirdi :53:

Maşallah ne geniş babanız varmış öyle..Eşinizde anlayışlı insan :51:

konu aldatilma oldumu bizim halkimiz ne kadar merakli bakin kac kisi birden hücüm etmis Toplam 46 kullanıcı konuyu okuyor. (29 üye ve 17 ziyaretçi)

diyar1986,
zhr84,
belle8,
NarMik,
kabilarda,
Mineeee,
turko,
MerwoSh+,
albusebu,
kaydev38,
soyafilizim,
natis,
iklim_89,
alzen,
TatLiGaci,
er_ca,
EBRU 72,
efeeylul,
tontis,
gnlatilla,
ordinaryday,
sintunya,
saraykedisi,
asude_bahar,
mavigibi,
ruveyda12,
meltoing

... bide bu tür konulara artik teredütle yaklasiyorum cok ilgi gördügü icinmidir nedir bilinmiez,yalan uydurma gibi geldi bu konuda...

Arkadaşlar merhaba bende konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorum belki biraz daha fazlasını.bundan yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımın masaüstünde eşimin bir fotoğrafını bir site ismi etiketiyle beraber gördüğümden beri hayatım alt üst olmuş durumda.o siteye girdim,kendini çok farklı bir insanmış gibi tanıtarak belki 50-60 kıza arkadaşlık isteği göndermiş övgüler yağdırmış,ben fotoğrafçıyım diye yalanlar atmış.bu olayın ardından şifresini bilmediğim mail adresinin şifresini buldum ( genelde aynı şifreyi kullanır) ama keske bulmasaydım açtığımda gözlerime inanamadım belki 10-12 tane yabancı arkadaşlık sitesine üye olmuş,herkese mesajlar atmış,hatta para karşılığında ilişki kurulan sitelere bile üye olmuş.Ne yapacapımı hiç bilmiyorum.Bu durumu babamla paylaştım takibe al bekle bakalım dedi ama artık dayanacak gücüm kalmadı,ayrıca maddi olarak da ona bağımlı sayılırım bir çok ortak borcumuz benim üzerime ( yaklaşık 18 milyar ) . Bir kaç gece öncede beni uyurken gizlice kameraya çektiğini farkettim ama bir şey diyemedim sadece ışığın açıklığından yakınıp odama geçtim ( bu sırada salonda yatıyorum ve üzerim açılmış farkındayım ) Acaba sizce benden intikam alıyor olabilirmi çünkü ben daha önce onu zayıf bir anımda aldatmıştım acaba bunun içinmi yapıyor bu kadar şeyi bilmiyorum?? Çocuğum yok ayrılmayı da çok düşündüm aslında hatta aldattığım zaman onu değil diğer kişiyi seviyordum ama intihar ederim diye tehdit etti beni bende bunca senenin hatırına yanında kaldım.Ne yapmam gerekiyor bir akıl verin lütfen çok kararsızınmmm

Sizden ıntıkam almaya calısyor hem bunun önemı nedır?sizi aldattım kelımesını kolayca söyluyorsanız,esınızde bu tarz seylerı kolayca yapar.Ayrıca ortak borc demıssınız daha sonra da mesajlarda tum borclar benım ustume demıssınız bunun ıkısı celıskılı,esınız sızın uzerınıze olan borcu öduyor(sonucta sızın olan bır seye para harcıyor) ve buyuzden de bosanamıyosunuz anlasılan

ben aldattım o niye aldattı ? ben bunu sorgulamıyorum anlatamadım galiba.Bakın ben eşimi evlenirken seviyordum,aldatma olayı olduğunda aramızda aşk sevgi veya saygı namına hiç bir şey kalmamıştı,kendimi savunmuyorum yaptığımın gurur duyulacak bir şey olmadığını biliyorum farkındayım pişman oldum eşim beni affetti.Yuvam dağılmadı , başımın üstünde bir çatım oldu hep psikolojik destek alırken haplarla ayakta dururken eşim hep yanımdaydı.Ama bende onun hep yanındaydım annesi düğünümden hemen sonra daha gelinliğim üzerimdeyken altınlarımı alıp sayıp koştura koştura kuyumcuya götürdüğündede , babası bir ton ilaç içip intihar ettiğinde beni nerdeyse ölmüş bir adamla aynı eve kilitleyip beni delirttiğindede , bütün borçları benim üzerime yaptığında da yanındaydım şimdi anlayamadığım şey şu beni affettikten sonra intikam duygusumu kabardı?

Konuya genelde maddı acıdan baktığınızı dusunuyorum altın borc vs.Yanı maddı acıdan dolgun olsaydınız cokdan esınızı aldattığınız kısıyle beraberdınız.

ya ben anlamadım.

yani sen eşini aldattın....
zayıf anındı....
eşinde olsun sana gel dedi....
bu yaptıklarının hiç birini ailene anlatmadı...
siz hala aynı yatakta yatıyorsunuz...
siz kocanızın dışında birisini sevip, ama kocanızla sevişiyorsunuz ( niyet ettim sevgilim ile sevişiyorum diyerek kocayla sevişmek)
şimdi de eşin seni aldatıyor...
sen bunu sindiremiyorsun...
gidip babana söylüyor, birde yardım bekliyorsun...

Yazdıklarımı baştan sona okursan hatanın nerde olduğunu bulabilirsin.. bence yakınma da sıranı bekle
ne demişler herşey sırayla...

Arkadaşlar üyenin üzerine gidilmemeli bence, onun kastettiğini anladım ben.
Boşa sinir yapmiyalım lütfen .
Mesle şu o arkadaş da asla kadının eşini aldatmasının sağlıklı iyi bir şey olduğunu, aman da erkek yapıyor oda yapar , erkek yapınca bişey demiyonuz gibi bişey kastetmiyor ki.
Oda konu sahibinin haksız olduğu konusunda hepimizle hemfikir.
Onun söylemek istediği sadece o eşin "sabırlı", "seven eş" olarak nitelendirilmesine kızdı oda.
Açıkçası bende kızdım , kameraya almak felan çok çirkin bir şey.
Ha erkek olunca "baş tacı"
Olduğunu ne o ne ben savunmuyoruz.
Ama biliyoruz hepimiz "ayrıl" dendiği halde kocasından ayrılmayan kadınları.
Bu konuda bence sizlerlede hemfikiriz.
Kastettiği buydu, yani ne konuyu dağıtmaya ne birbirimizi üzmeye gerek yok ki.
Konu sahibi en ağır lafları hakediyor tamam , ama olayı yanlış anlamayın istedim sadece.
Ha yanlış düşündüğüm bir şey varsa hepiniz ablalarımsınız, düzeltin lütfen.
Umarım istediğim gibi anlatabilmişimdir.

sen öyle savunmuyorsun ama o üye arkadaş gayet de savundu erkekleri baş tacı ettiğimizi.. öyle bir konuyu göstersin madem erkeklere destek veriyoruz... yanlış bir cümle kullandı orada... kimse kimsenin üzerine de gitmiyor.. yapmak istediği, içinden geldiği, samimi bulduğu yorumları yapıyor.. o halde yapay olalım yapmacık olalım ne anlamı kaldı bunun? insanlar üzülmesin diye dürüstçe yazışmayacaksak dert paylaşmak gereksiz olmuyor mu? konu sahibi yaptığı şeyi küçük olarak nitelendiriyor... Bu güne kadar kk üyeleri asla aldatmayı küçük-büyük olarak nitelendirip ayrıcalıklı yorumlar da yapmadı. kaldı ki konu sahibine saygı çerçevesinde yorumlar yapılıyor dikkatini çekerim... asıl ayrıcalık tanımak ona oluyor yani.. eşinin normal olduğunu da söyleyen yok... kamera olayı fiyasko bir önceki yorumumda da belirttim amacının ne olduğunu ve ne yapması gerektiğini..

Bence sizin asıl merak ettiğiniz konu, eşiniz neden sizi kameraya alıyor. Gizliden çekim yapıyor.
keşke şöyle yapsaydınız.
Ben çok büyük bir hata yaptım eşimi aldattım.
Sonra eşim de beni aldattı ödeştik.
Bazı sebeplerden dolayı evliliğimiz devam ediyor.
Acaba eşim kamerayla beni çekip bana tuzak mı hazırlıyor.
Kendi adıma, emin olun ben bu kadar tepki göstermezdim.
En azından suç aynıyken kendinizi acındırmaz, yaptığınız için pişmanlık duyduğunuzu hissettirirdiniz.
Sizin derdiniz size zarar getirecek birşey mi yapıyor bu adam

Son düzenleme:
sen öyle savunmuyorsun ama o üye arkadaş gayet de savundu erkekleri baş tacı ettiğimizi.. öyle bir konuyu göstersin madem erkeklere destek veriyoruz... yanlış bir cümle kullandı orada... kimse kimsenin üzerine de gitmiyor.. yapmak istediği, içinden geldiği, samimi bulduğu yorumları yapıyor.. o halde yapay olalım yapmacık olalım ne anlamı kaldı bunun? insanlar üzülmesin diye dürüstçe yazışmayacaksak dert paylaşmak gereksiz olmuyor mu? konu sahibi yaptığı şeyi küçük olarak nitelendiriyor... Bu güne kadar kk üyeleri asla aldatmayı küçük-büyük olarak nitelendirip ayrıcalıklı yorumlar da yapmadı. kaldı ki konu sahibine saygı çerçevesinde yorumlar yapılıyor dikkatini çekerim... asıl ayrıcalık tanımak ona oluyor yani.. eşinin normal olduğunu da söyleyen yok... kamera olayı fiyasko bir önceki yorumumda da belirttim amacının ne olduğunu ve ne yapması gerektiğini..

arkadaşım sana cevap vermiyorum benden bahsetme lütfen .vericeğim cevabı verdim ben .üstüne alındıysan o senin sorunun .

kimseyi zan altında bırakmıyorum ben bunu gördüğüm için söylüyorum .genel birşey bu .sadece burda değil heryerde var .
şimdi konu sahbine neden yaranmaya çalışayım ki tanımam etmem yani ne saçma .siz saçmalıyorsunuz asıl .
aldatılma olayı olmuş evet yanlış kesinlikle kabul ediyorum ama adam intihar ederim vs demiş yani karısını seviyor belli affetmiş affetmeyi bırak gidersen ölürüm demiş .yani olayı kapatıp önüne bakması gerekir .madem çok gururlu adam kabul etmesin ozaman .onların bileceği iş ama
gel gelelim kameraya çekmek vs o ne demek ?ne yani neyi ispatlıyor kendine .piskolojisi bozuk bir erkek .o görüntüleri net ortamında paylaşabilir gerçi buda bir suçtur ama gamze özçelik olayını hatırladım dkkat li olması gerek konu sahibinin.

tv kadın programlarında da çok izledım,adamın karısı bırıyle kaçmış adam gerı dönsun karımı kabul ederım dedıgı zaman o kadar eeleştırı alıyor kı :53: kadın da yapsa erkek de yapsa sucludur bana göre,ama işin gerçeği o değil ki,kadın yaptıgı an hangı erkeğe denılır,affet karını sevıyosan yuvanı bozma dıye !! ben rastlamadım açıkçası
erkek aldattıgında affet yuvan var cocugun var denılebılıyor,ama kadın yaptıgında tu kaka oluyor

aldatmak konusunda kadın erkeğe eşit bakamıyor bızım toplum malesef bu gerçek,sırf sevdıgıne kaçtı dıye toreye kurban gıdılen kızlarımızı unutmayalım

konuyu açan bayan dürüstçe soylemiş,yaptıgı dogru degıl belkı ama,aldatıpda gızleyen çok bayanda var bızzat çevremden şahıdım:53:

belle8 canim niye her konuda herkezle tartisip taskinlik yapiyorsun :S daha dün cezali degilmiydin sen :S kizma bana lutfen
gercekten merak ettigim icin soruyorum.

Son düzenleme:
konu aldatilma oldumu bizim halkimiz ne kadar merakli bakin kac kisi birden hücüm etmis Toplam 46 kullanıcı konuyu okuyor. (29 üye ve 17 ziyaretçi)

diyar1986,
zhr84,
belle8,
NarMik,
kabilarda,
Mineeee,
turko,
MerwoSh+,
albusebu,
kaydev38,
soyafilizim,
natis,
iklim_89,
alzen,
TatLiGaci,
er_ca,
EBRU 72,
efeeylul,
tontis,
gnlatilla,
ordinaryday,
sintunya,
saraykedisi,
asude_bahar,
mavigibi,
ruveyda12,
meltoing

... bide bu tür konulara artik teredütle yaklasiyorum cok ilgi gördügü icinmidir nedir bilinmiez,yalan uydurma gibi geldi bu konuda...

Bu tür mesajlar yazmak yasak. Söyleyeyim de.
Zaten bir anlamı da yok. Herkesin bildiğini burada yazmaya

ben bazı kadınlar dedim arkadaşım herkes demedim bu bir .burda benimde çok sevdiğim arkadaşlarım var .herkes için demedim ben .anla bunu lütfen .
istersen gir profilime yazdıklarımı kaç kişi beğenmiş bak .bana tepki gösteren az sayıda insan var olsun zaten olucaktırda .saygı duyarım ama bir kaç kişi toplanıp herkesi zan altında bırakıyorsun demen çok saçma çünkü bazı dedim dikkatini çekerim .

Arkadaşım beğeni ile oluyorsa iş, benim sana verdiğim cevabı beğenenler var ama senin bana yazdıklarını beğenen yok.. madem öyle değerlendiriyoruz, demek ki yazdığın şeyde haksız olduğun konusunda benimle hemfikirliler var, seninle yok.. sanırım bu yeterlidir, senin gösterdiğin yoldan açıklama yaptım.

belle8 canim niye her konuda herkezle tartisip taskinlik yapiyorsun :S daha dün cezali degilmiydin sen :S kizma bana lutfen
gercekten merak ettigim icin soruyorum.

sen niye beni tartışmaya çekmek istiyorsun medem sorunun var özelden at canım .ayrıca bir çok kişi bana destek veriyor bu forumda .benim gibi düşünenler var .taşkınlık yapmıyorum tarzım değil sadece sana ilk ve son kez cevap veriyorum yazdıklarımı iyi oku bence .kadın-erkek eşitsizliğini vurgulamak istedim her zamanda düşüncelerimi savunurum .ben böyle düşünüyorum diye tepkisni çektiğim arkadaşlar olabilir .ceza almama gelirse alabilirim bu çok doğal .

Etme bulma dünyası işte eden buluyo sonunda ...

Neyse belki içten içe size kızgın ve öfkeli olabilir...yada beni nasılsa aldattı benmde aldatmamda bi sakınca yoktur diye düşünebilir bilemiyorum ..ama davranışları anormal sapıkça şeyler yapıyo sağlıklı düşünen biri değil bence..eşinizi sevmediğiniz belli sizi ona bağlayan tek şey para gibime geldi..

Son düzenleme:

diyar1986,
zhr84,
belle8,
NarMik,
kabilarda,
Mineeee,
turko,
MerwoSh+,
albusebu,
kaydev38,
soyafilizim,
natis,
iklim_89,
alzen,
TatLiGaci,
er_ca,
EBRU 72,
efeeylul,
tontis,
gnlatilla,
ordinaryday,
sintunya,
saraykedisi,
asude_bahar,
mavigibi,
ruveyda12,
meltoing

Hatta ben hücum ederken Allah Allah nidaları da attım.
Diğerleri ne dedi bilmiyorum artık.

sen niye beni tartışmaya çekmek istiyorsun medem sorunun var özelden at canım .ayrıca bir çok kişi bana destek veriyor bu forumda .benim gibi düşünenler var .taşkınlık yapmıyorum tarzım değil sadece sana ilk ve son kez cevap veriyorum yazdıklarımı iyi oku bence .kadın-erkek eşitsizliğini vurgulamak istedim her zamanda düşüncelerimi savunurum .ben böyle düşünüyorum diye tepkisni çektiğim arkadaşlar olabilir .ceza almama gelirse alabilirim bu çok doğal .

Bana Bak :) ben seni tartismaya cekmedim.Gayet nazik bir sekilde sorumu sordum...Ama sen en ufak birSeyde tartismaya hazir oldugundan anliyabiliyorum guzelim seni..
cocuk gibide, begenilerime bakin,komik geldi acikcasi. Herneyse, dogal olan cezani alirsin insallah bir an once :1:

ayrica su konuda yazdigin mesajlarda hic kimse tarafindan begenilmemis , tüh

Son düzenleme:
Arkadaşım beğeni ile oluyorsa iş, benim sana verdiğim cevabı beğenenler var ama senin bana yazdıklarını beğenen yok.. madem öyle değerlendiriyoruz, demek ki yazdığın şeyde haksız olduğun konusunda benimle hemfikirliler var, seninle yok.. sanırım bu yeterlidir, senin gösterdiğin yoldan açıklama yaptım.

arkadaşım cevap vermeyeyim diyorum ama ben genel konuştum .sen üstüne alındın o senin sorunun .kimse senin gibi düşünmüyor vs demişsinizde bende benim mjlarımı beğenen çok kişi var demek istedim yalnız falan değilim yani burda.bana artık yazma lütfen tahrik etmeye çalışıyorsun anladık da konu dışında yazma kişilik çatışmasına gerek yok .kimsenin gereksiz avukatlığını yapmanada gerek yok .ben kk daki bütün kadınlar için demedim ki zaten çok sevdiğim arkadaşlarım var burda .yüz kere dedim anlamamakta ısrar ediyorsun sen bilirsin işte burdanda zaten herşey ortada .

Back
X