aferin anlayışlı baba ayrıcada cookk aydın bi beymiş..
Ama çocuklarının çocukluklarını yaşatmamış. İhanete zemin hazırladığı için affetti belki de...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aferin anlayışlı baba ayrıcada cookk aydın bi beymiş..
Arkadaşlar merhaba bende konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorum belki biraz daha fazlasını.bundan yaklaşık 3 ay önce bilgisayarımın masaüstünde eşimin bir fotoğrafını bir site ismi etiketiyle beraber gördüğümden beri hayatım alt üst olmuş durumda.o siteye girdim,kendini çok farklı bir insanmış gibi tanıtarak belki 50-60 kıza arkadaşlık isteği göndermiş övgüler yağdırmış,ben fotoğrafçıyım diye yalanlar atmış.bu olayın ardından şifresini bilmediğim mail adresinin şifresini buldum ( genelde aynı şifreyi kullanır) ama keske bulmasaydım açtığımda gözlerime inanamadım belki 10-12 tane yabancı arkadaşlık sitesine üye olmuş,herkese mesajlar atmış,hatta para karşılığında ilişki kurulan sitelere bile üye olmuş.Ne yapacapımı hiç bilmiyorum.Bu durumu babamla paylaştım takibe al bekle bakalım dedi ama artık dayanacak gücüm kalmadı,ayrıca maddi olarak da ona bağımlı sayılırım bir çok ortak borcumuz benim üzerime ( yaklaşık 18 milyar ) . Bir kaç gece öncede beni uyurken gizlice kameraya çektiğini farkettim ama bir şey diyemedim sadece ışığın açıklığından yakınıp odama geçtim ( bu sırada salonda yatıyorum ve üzerim açılmış farkındayım ) Acaba sizce benden intikam alıyor olabilirmi çünkü ben daha önce onu zayıf bir anımda aldatmıştım acaba bunun içinmi yapıyor bu kadar şeyi bilmiyorum?? Çocuğum yok ayrılmayı da çok düşündüm aslında hatta aldattığım zaman onu değil diğer kişiyi seviyordum ama intihar ederim diye tehdit etti beni bende bunca senenin hatırına yanında kaldım.Ne yapmam gerekiyor bir akıl verin lütfen çok kararsızınmmm
ben aldattım o niye aldattı ? ben bunu sorgulamıyorum anlatamadım galiba.Bakın ben eşimi evlenirken seviyordum,aldatma olayı olduğunda aramızda aşk sevgi veya saygı namına hiç bir şey kalmamıştı,kendimi savunmuyorum yaptığımın gurur duyulacak bir şey olmadığını biliyorum farkındayım pişman oldum eşim beni affetti.Yuvam dağılmadı , başımın üstünde bir çatım oldu hep psikolojik destek alırken haplarla ayakta dururken eşim hep yanımdaydı.Ama bende onun hep yanındaydım annesi düğünümden hemen sonra daha gelinliğim üzerimdeyken altınlarımı alıp sayıp koştura koştura kuyumcuya götürdüğündede , babası bir ton ilaç içip intihar ettiğinde beni nerdeyse ölmüş bir adamla aynı eve kilitleyip beni delirttiğindede , bütün borçları benim üzerime yaptığında da yanındaydım şimdi anlayamadığım şey şu beni affettikten sonra intikam duygusumu kabardı?
Arkadaşlar üyenin üzerine gidilmemeli bence, onun kastettiğini anladım ben.
Boşa sinir yapmiyalım lütfen .
Mesle şu o arkadaş da asla kadının eşini aldatmasının sağlıklı iyi bir şey olduğunu, aman da erkek yapıyor oda yapar , erkek yapınca bişey demiyonuz gibi bişey kastetmiyor ki.
Oda konu sahibinin haksız olduğu konusunda hepimizle hemfikir.
Onun söylemek istediği sadece o eşin "sabırlı", "seven eş" olarak nitelendirilmesine kızdı oda.
Açıkçası bende kızdım , kameraya almak felan çok çirkin bir şey.
Ha erkek olunca "baş tacı"
Olduğunu ne o ne ben savunmuyoruz.
Ama biliyoruz hepimiz "ayrıl" dendiği halde kocasından ayrılmayan kadınları.
Bu konuda bence sizlerlede hemfikiriz.
Kastettiği buydu, yani ne konuyu dağıtmaya ne birbirimizi üzmeye gerek yok ki.
Konu sahibi en ağır lafları hakediyor tamam , ama olayı yanlış anlamayın istedim sadece.
Ha yanlış düşündüğüm bir şey varsa hepiniz ablalarımsınız, düzeltin lütfen.
Umarım istediğim gibi anlatabilmişimdir.
sen öyle savunmuyorsun ama o üye arkadaş gayet de savundu erkekleri baş tacı ettiğimizi.. öyle bir konuyu göstersin madem erkeklere destek veriyoruz... yanlış bir cümle kullandı orada... kimse kimsenin üzerine de gitmiyor.. yapmak istediği, içinden geldiği, samimi bulduğu yorumları yapıyor.. o halde yapay olalım yapmacık olalım ne anlamı kaldı bunun? insanlar üzülmesin diye dürüstçe yazışmayacaksak dert paylaşmak gereksiz olmuyor mu? konu sahibi yaptığı şeyi küçük olarak nitelendiriyor... Bu güne kadar kk üyeleri asla aldatmayı küçük-büyük olarak nitelendirip ayrıcalıklı yorumlar da yapmadı. kaldı ki konu sahibine saygı çerçevesinde yorumlar yapılıyor dikkatini çekerim... asıl ayrıcalık tanımak ona oluyor yani.. eşinin normal olduğunu da söyleyen yok... kamera olayı fiyasko bir önceki yorumumda da belirttim amacının ne olduğunu ve ne yapması gerektiğini..
kimseyi zan altında bırakmıyorum ben bunu gördüğüm için söylüyorum .genel birşey bu .sadece burda değil heryerde var .
şimdi konu sahbine neden yaranmaya çalışayım ki tanımam etmem yani ne saçma .siz saçmalıyorsunuz asıl .
aldatılma olayı olmuş evet yanlış kesinlikle kabul ediyorum ama adam intihar ederim vs demiş yani karısını seviyor belli affetmiş affetmeyi bırak gidersen ölürüm demiş .yani olayı kapatıp önüne bakması gerekir .madem çok gururlu adam kabul etmesin ozaman .onların bileceği iş ama
gel gelelim kameraya çekmek vs o ne demek ?ne yani neyi ispatlıyor kendine .piskolojisi bozuk bir erkek .o görüntüleri net ortamında paylaşabilir gerçi buda bir suçtur ama gamze özçelik olayını hatırladım dkkat li olması gerek konu sahibinin.
konu aldatilma oldumu bizim halkimiz ne kadar merakli bakin kac kisi birden hücüm etmis Toplam 46 kullanıcı konuyu okuyor. (29 üye ve 17 ziyaretçi)
diyar1986,
zhr84,
belle8,
NarMik,
kabilarda,
Mineeee,
turko,
MerwoSh+,
albusebu,
kaydev38,
soyafilizim,
natis,
iklim_89,
alzen,
TatLiGaci,
er_ca,
EBRU 72,
efeeylul,
tontis,
gnlatilla,
ordinaryday,
sintunya,
saraykedisi,
asude_bahar,
mavigibi,
ruveyda12,
meltoing
... bide bu tür konulara artik teredütle yaklasiyorum cok ilgi gördügü icinmidir nedir bilinmiez,yalan uydurma gibi geldi bu konuda...
ben bazı kadınlar dedim arkadaşım herkes demedim bu bir .burda benimde çok sevdiğim arkadaşlarım var .herkes için demedim ben .anla bunu lütfen .
istersen gir profilime yazdıklarımı kaç kişi beğenmiş bak .bana tepki gösteren az sayıda insan var olsun zaten olucaktırda .saygı duyarım ama bir kaç kişi toplanıp herkesi zan altında bırakıyorsun demen çok saçma çünkü bazı dedim dikkatini çekerim .
belle8 canim niye her konuda herkezle tartisip taskinlik yapiyorsun :S daha dün cezali degilmiydin sen :S kizma bana lutfen
gercekten merak ettigim icin soruyorum.
konu aldatilma oldumu bizim halkimiz ne kadar merakli bakin kac kisi birden hücüm etmis Toplam 46 kullanıcı konuyu okuyor. (29 üye ve 17 ziyaretçi)
diyar1986,
zhr84,
belle8,
NarMik,
kabilarda,
Mineeee,
turko,
MerwoSh+,
albusebu,
kaydev38,
soyafilizim,
natis,
iklim_89,
alzen,
TatLiGaci,
er_ca,
EBRU 72,
efeeylul,
tontis,
gnlatilla,
ordinaryday,
sintunya,
saraykedisi,
asude_bahar,
mavigibi,
ruveyda12,
meltoing
... bide bu tür konulara artik teredütle yaklasiyorum cok ilgi gördügü icinmidir nedir bilinmiez,yalan uydurma gibi geldi bu konuda...
sen niye beni tartışmaya çekmek istiyorsun medem sorunun var özelden at canım .ayrıca bir çok kişi bana destek veriyor bu forumda .benim gibi düşünenler var .taşkınlık yapmıyorum tarzım değil sadece sana ilk ve son kez cevap veriyorum yazdıklarımı iyi oku bence .kadın-erkek eşitsizliğini vurgulamak istedim her zamanda düşüncelerimi savunurum .ben böyle düşünüyorum diye tepkisni çektiğim arkadaşlar olabilir .ceza almama gelirse alabilirim bu çok doğal .
Hatta ben hücum ederken Allah Allah nidaları da attım.
Diğerleri ne dedi bilmiyorum artık.
Arkadaşım beğeni ile oluyorsa iş, benim sana verdiğim cevabı beğenenler var ama senin bana yazdıklarını beğenen yok.. madem öyle değerlendiriyoruz, demek ki yazdığın şeyde haksız olduğun konusunda benimle hemfikirliler var, seninle yok.. sanırım bu yeterlidir, senin gösterdiğin yoldan açıklama yaptım.