Her Yükün Bende Olmasindan Biktim

pnrbstrk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
93
29
3
29
Bütün yük ,sorumluluk bende . Annemle ile babam ayrılalı çok oldu. Annem ile yaşıyorum . 48 yaşında . Bende 20 yaşındayım. Markette çalışıyorum. Abimde cezaevinde . Başka kardeşim yok. İşe gidiyorum . Eve geliyorum evi pis görünce çıldırıyorum resmen. Koltuğun örtüsü bozuk olsun hemen onu duzeltiyorum. Uzerinden yerleri siliveriyorum. Abimin bütün para kıyafet işlerini ben hallediyorum. Eve yeni pimapen yaptırdım. Her izin günümde evi elimden geldiğince temizlemeye calisiyorum. Bir yandan da abimin para ve kıyafet konusunda istekleri bitmiyor . Bu kadar sorumluluktan çok bunaldim artık ......

Daha bu yaşta bu sorumluluk fazla
Ben yerinde olsam ayrı eve çıkar çalışırdım kendi düzenime bakardım

Annenizin belli bir hastalığı falan yoksa evi temizlemeyin. 1 gün durur 2 gün durur iyice batınca anneniz mecbur temizler. Benim annem 63 yaşında hala çalışıyor, sizinki çok da genç, çalışmaması için bile hiç bir sebep yok, tabii hastalık vs yoksa.
Abinize de zorunlu olan kıyafetleri götürün başka isteklerini duymayın bile.

Annenizin belli bir hastalığı falan yoksa evi temizlemeyin. 1 gün durur 2 gün durur iyice batınca anneniz mecbur temizler. Benim annem 63 yaşında hala çalışıyor, sizinki çok da genç, çalışmaması için bile hiç bir sebep yok, tabii hastalık vs yoksa.
Abinize de zorunlu olan kıyafetleri götürün başka isteklerini duymayın bile.
Bi hastalığı yok ama ben temizlemeyincede temizleniyor ışte .

annen daha genç, neden o da çalışmıyor. benim çevremdeki kadınlar neler neler yapıyor. elişi, yemek işi vs. abine söyle, bütün evin yükü bende, elimde para kalmadı, birde sana nasıl yeteceğim el insaf de. ayrıca hem birikim yapıyorum deyip hemde eve pimapen yaptırdım diyorsun. birikim böyle yapılmazki.

Abimle o kadar çok konuştum ki . 2 gün sonra yine aynı . Değişen birşey yok.
annen daha genç, neden o da çalışmıyor. benim çevremdeki kadınlar neler neler yapıyor. elişi, yemek işi vs. abine söyle, bütün evin yükü bende, elimde para kalmadı, birde sana nasıl yeteceğim el insaf de. ayrıca hem birikim yapıyorum deyip hemde eve pimapen yaptırdım diyorsun. birikim böyle yapılmazki.
Abim ile çok konuştum ama 2 gün sonra yine aynı oluyor . Hiç kimse düşünmüyor beni. Bide haklıymış gibi üste cikiyor herkes

Çalışmıyor . Bende buna sinirleniyorum . Akşama kadar evde oturuyor . Arada bir kuran kursuna gidiyor sadece

Yanlış anlamayın ama abiniz bile olsa onun sorumluluğu bir tek size yıkılamaz.Onu dünyaya siz getirmediniz,sorumluluklarını alacağını kabul etmediniz sonuçta.

Bence annenizle güzelce konuşmanız gerekiyor.Şahsen ben olsam en azından ev işlerinde yardımcı olması gerektiğini söylerdim aksi takdirde evi terk edeceğimi de eklerdim.Arkadaşınız var mı ayrı evde kalan ?

Bi hastalığı yok ama ben temizlemeyincede temizleniyor ışte .

bir yapmaz iki yapmaz en sonunda yapar diye düşünüyorum. tabii siz daha iyi tanırsınız.
bu geçen günleriniz gençliğiniz geri gelmez, ne olursa olsun temizlikle harcamayın.

eve de zaruri olmayan parayı vermeyin. kıyafetim yoktu aldım diyin, telefonum bozuktu diyin, kendinize harcayın. çünkü anneniz çalışacak yaşta. annem diyabet ve annenizden 15 yaş büyük. kira geliri ve emekli aylığı da var ama hala calışıyordu, benim bebeğime bakmak için bıraktı 2 ay evvel. evden çalışıyor hala bebek uyudukça.

Annenizle konuşun bi orta yol bulun. Gerekirse o da çalışsın. En azından ev islerini yapsın. Böyle olmaz. Cezaevinde o kadar para ve kıyafeti ne yapacak abin merak ettim.sucu ne peki abinin ? Ne kadar daha orada

Abimle o kadar çok konuştum ki . 2 gün sonra yine aynı . Değişen birşey yok.

Abim ile çok konuştum ama 2 gün sonra yine aynı oluyor . Hiç kimse düşünmüyor beni. Bide haklıymış gibi üste cikiyor herkes
sen eğildiğin için herkes üste çıkıyor. annenle ve abinle bir daha konuş. özellikle annenle. nasıl yük altında ezildiğini anlat. ayrıca ne zamana kadar bu durum devam edecek böyle? ne zamana kadar çekmeni istiyorlar bu çileyi? sen evlenince ne yapacaklar?

Yanlış anlamayın ama abiniz bile olsa onun sorumluluğu bir tek size yıkılamaz.Onu dünyaya siz getirmediniz,sorumluluklarını alacağını kabul etmediniz sonuçta.

Bence annenizle güzelce konuşmanız gerekiyor.Şahsen ben olsam en azından ev işlerinde yardımcı olması gerektiğini söylerdim aksi takdirde evi terk edeceğimi de eklerdim.Arkadaşınız var mı ayrı evde kalan ?
Hayır yok maalesef

Annen dul haliyle kim bilir Ne zorluklarla size bakarken nasıl neler yaşamıştır . Eminim onunda içinde derin yaraları vardır. Sakın evlenene kadar anneni birakma. Kardeşine sadece zorunlu ihtiyaçlarını götür.
Anne bu ya anne , nasıl diye biliyorlar kimsenin kahrini çekme diye, bu nasıl vicdan.

Ann
bir yapmaz iki yapmaz en sonunda yapar diye düşünüyorum. tabii siz daha iyi tanırsınız.
bu geçen günleriniz gençliğiniz geri gelmez, ne olursa olsun temizlikle harcamayın.

eve de zaruri olmayan parayı vermeyin. kıyafetim yoktu aldım diyin, telefonum bozuktu diyin, kendinize harcayın. çünkü anneniz çalışacak yaşta. annem diyabet ve annenizden 15 yaş büyük. kira geliri ve emekli aylığı da var ama hala calışıyordu, benim bebeğime bakmak için bıraktı 2 ay evvel. evden çalışıyor hala bebek uyudukça.
Annem benim parama zaten hiç karışmaz. Hatta eve birşey yaptirmami falan istemez . Anlaşırız anlaşmasına ama bu konuda anlasamiyoruz bu kadar yük bunaltıyor beni

Annenizle konuşun bi orta yol bulun. Gerekirse o da çalışsın. En azından ev islerini yapsın. Böyle olmaz. Cezaevinde o kadar para ve kıyafeti ne yapacak abin merak ettim.sucu ne peki abinin ? Ne kadar daha orada
Kıyafetine falan çok düşkün herkes aynı şeyi diyor ne yapacak diye ama istiyor . Ben ters yapınca telefonu kapatıyor . Uyuşturucu . 8 sene daha var

Back
X